Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

QUOTE(Im-bear @ 2010 03 02, 15:41)
Tas, kas nori buti ten aktyviu dalyviu, atsiuskite man i az savo e-maila ir tada as itrauksiu jus i autorius ir galesite ten rasyti savo pranesimus ir atidarineti savo temas. Pvz posto tema Sekantis kursiukai Vilniuje - ir visi aptarimai eis atskiroje temoje, niekam netrukdydami.

Tai kad laukiu e-mailu!!!

Čia dragonfly* tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2010 03 02, 21:32)
Im-bear, o į tą blogą čia kaip tik tiems kas kursuose dalyvauja?  ax.gif

Tas blogas visiems norintiems )))) As tau jau ir kvietima issiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Im-bear jau perskaičiau, ačiu smile.gif Pedingtonai, aš mačiau tą postą, tik pasitikslinau ar ir man (nedalyvaujančiai kursuose) ten galima lyst tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2010 03 02, 10:02)

P.S. nepykit, bet dabar meškiukų tema virsta labiau pasitarimų dėl kursų tema, nei pačių meškų,ar jų darymo subtilybių temuke.

Aha, labai jau viskas paslaptinga pasidare ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu va, pradejau rasyt ir nuvare mane nuo kompo.
Man tai pasitarimai del kursiuku irgi visai netrukdo. Tikriausiai ju deka va kiek meskiuku nuostabiu prisiuvot wub.gif
Nu va, dar paskaiciau, kad vis tiek galim drasiai klausti, tai ramiau pasidare tongue.gif
Atsakyti
Taigis pamirsau padekoti Zhuvycia tau uz super pamokele thumbup.gif Ne nebuciau pati pagalvojusi, kad butent tokiu budu tos juosteles pritvirtinamos.
Atsakyti
Perskaičiau temelę ir supratau, jog į vieną prašymą daugiau info skirti meškų siuvimui buvo sureaguota labai jautriai ir dabar aš būsiu kalta, kad visa kompanija išsikraustys kitur? Sorry mergaitės, daugiau nerašysiu meškų temoje, kad lengviau būtų visoms.
Atsakyti
Arbatėle, gal jau baikim. negaliu patikėt, kad ir čia užsibaigs kaip visose temose, dėl ko ir nemėgstu forumų, vis kažkokios intrigos doh.gif Taigi gerai, kuo daugiau vietų plepėt tuo geriau.
Atsakyti
Nesamone, Arbatele, nemanau, kad cia del to vieno prasymo ims dabar visos ir issibegios. Ne paauglystes sunkumu kamuojamos mergikes, o rimtos moteros cia gi biggrin.gif Tada ir as savo trigrasi prikisau, tai ka, man irgi neberasyt??? biggrin.gif

O dabar paziurek, kiek naudos: ir meskiu blogas atsirado, kurio, manau, jau seniai reikejo, ir pamokele apie vaskuotos virvutes panaudojima vokams (dideliausias aciu Zhuvuciai), ir pasakojimas apie verslo liudijima (aciu, Dragonfly).

Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2010 03 03, 11:14)
Arbatėle, gal jau baikim. negaliu patikėt, kad ir čia užsibaigs kaip visose temose, dėl ko ir nemėgstu forumų, vis kažkokios intrigos  doh.gif Taigi gerai, kuo daugiau vietų plepėt tuo geriau.

dragonfly*, drinks_cheers.gif

Kai is ryto pamaciau Arbateles posta, tai net nieko rasyt nenorejau... Ir as del to nelabai megstu forumu, kai tave bando padaryti kaltu, arba pritraukti daugiau demesio, nes dabar visi prades guosti, aiskinti, kad niekas cia nekaltas, kad nereikia isizeisti - baisios nesamones, atimancios labai daug brangaus laiko..... doh.gif

Mergaites, manau, bendras naujas blogas tikrai yra patogus tuo, kad jei tau neidomi tema Vilniaus kursu, tai tiesiog neskaitai komentaru prie jos ir tiek. Idomu paskaityti visokias pamokeles, paspausi ant etiketes "Pamokeles" ir tau atsidaro tik pranesimai su pamokelemis; idomu tau paziureti naujus zveriukus, paspaudi ant etiketes "pagyru puodas" ir grozesi naujais kuriniais!

Pasikartosiu - BLOGAS SKIRTAS VISIEMS, jis neuzdaras, galima tiesiog skaityti, galima paciam rasyti pranesimus (tik tam reikia atsiusti man savo e-maila, kad galeciau issiusti pakvietima) Tam, kad rasyti komentarus, nereikia buti autoriu, tik pastoviu skaitytoju.

Tai tiek prirasiau ax.gif

O bloge jau atsirado ateinanciu kursiuku temele, tai kas ruosiasi dalyvauti, rasykite komentarus tiesiai joje mirksiukas.gif

Musu naujas blogas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 03 kovo 2010 - 11:07
Aš tai bloguose visiška temnota doh.gif Biškį užtruksiu, kol įsikirsiu ten kaip kas. Bet labai gražu jau ten ir jauku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 03, 11:46)
Aš tai bloguose visiška temnota  doh.gif Biškį užtruksiu, kol įsikirsiu ten kaip kas. Bet labai gražu jau ten ir jauku  wub.gif

Aš irgi visai visai žalia... Į savo blogą spoksojau kokį mėnesį (aišku su pertraukom biggrin.gif ), kol kažką parašiau. Tikiuosi čia bus lengviau 4u.gif

Ačiū, Im bear, man patinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
...tik bijau, kad nepabėgtume iš šio forumo...
Atsakyti