QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 03, 14:29)
Pedingtonai, aš tai dirbu pagal individalios veiklos pažymėjimą, tai vos vos kitaip ten viskas, bet jau mokesčiai tai nedžiugina tikrai, oi nedžiugina

Aš tiesa, uždirbu ne iš meškiukų siuvimo, tai man apsimoka daugiau, bet jeigu imti verslo liudijimą vien meškiams - tai nežinau

Aišku, jeigu kas savaitę pasiūsi ir parduosi už kokiu kad ir 100 dolcų tai dar pusiau su bėda, bet šiaip jau, kadangi vien iš meškių nepragyvensi, tai manau, nėr čia ko skubėti ir su tais verslo liudijimais

Juk į Kaziuko mugę žmonės kai neša savo dirbinius - ar jie irgi turi pirktis tam kartui verslo liudijimą? Jeigu taip, tada
Tai jau tikrai nėr kur skubėti - vien meškių siuvimui imti verlso liudijimą - beprotybė. Dabar ką tik studijavau visus VMĮ popierius (
Čia), tai plaukai šiaušiasi - legaliai pardavinėti tik meškius niekaip neišeis. Jei gerai supratau, tai pajamų mokestį turi sumokėti prieš gaudamas verlso liudijimą, kuris man (turinčiai tik du vaikus ir netelpančiai į jokias lengvatas) kainuoja
TIK 1440 Lt

Prisiūti meškių tai galiu daug, bet kaip parduoti tokį kiekį. Norint kad tik atsipirktų visos pastovios išlaidos (savo laiko net neskaičiuoju) reikia parduoti už 3 kart didesnę sumą...... O kur pelnas? - Pelnas - tai PALAIMA, KAI MEDITUODAMA SIUVU MEŠKIUS
O, dar nesžiūrėjau visokių socialinio draudimo mokesčių........ Čia dar plius prie pajamų mokesčio...
Gal yra kokių kitų būdų? Gal kas žinote?
"Geriausia sužinoti, ko reikia ieškoti, o tada jau pradėti ieškoti" (Pūkuotukas)
Mano meškiai