Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 03, 11:46)
Aš tai bloguose visiška temnota  doh.gif Biškį užtruksiu, kol įsikirsiu ten kaip kas. Bet labai gražu jau ten ir jauku  wub.gif

Reikia tutorial'o kaip elgtis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2010 03 03, 13:12)
Reikia tutorial'o kaip elgtis?  rolleyes.gif

Oi, liepsnike, tu kaip ir seniau pildai mano proto spragas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šiaip jei turi po ranka - mestelk blush2.gif Nors manau, reikia tik pasėdėti kantriai kokį vakarėlį ir bus viskas aišku.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Po ranka nieko neturiu. Bet galiu paaiškinti. Ir kas labiau domina - skaitymas ar rašymas
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2010 03 03, 14:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Po ranka nieko neturiu. Bet galiu paaiškinti. Ir kas labiau domina - skaitymas ar rašymas

Paaiškinti tai kaip ir reiktų, tik čia turbūt daug gi to aiškinimo? Matei, savo padariau kažkokį ten, bet nei žinau, kaip dabar tą neteisingą paveiksliuką išimti, nei kip foną kitą įdėti, nei kaip ten kur registruotis, kaip ką jungtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 03, 13:58)
Paaiškinti tai kaip ir reiktų, tik čia turbūt daug gi to aiškinimo? Matei, savo padariau kažkokį ten, bet nei žinau, kaip dabar tą neteisingą paveiksliuką išimti, nei kip foną kitą įdėti, nei kaip ten kur registruotis, kaip ką jungtis  doh.gif

Taip, visko neišpasakosi, bet man atrodo ten viskas labai paprasta. Tik reikia prisėsti ir pradėti naudotis irnesakyk.gif. Bet jei turėsi kokių konkrečių klausimų - visada prašom, padėsiu kuom galėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2010 03 02, 20:32)
... Dar reiks sumokėti privalomojo sveikatos draudimo įmokas, 72 LT mėnesiui. Tad geriausia imti verslo liudijimą visam mėnesiui, nes net ir už vieną dieną tuos 72 LT reiks sumokėt. O ten jau visi kodai yra kur sumokėt pajamų mokestį. Privalomojo sveikatos draudimo įmokas galima sumokėti ir vėliau.

Dragonfly*
, tai čia kiekvieną mėn reikia mokėti tuos 72 lt - sveikatos draudimo įmoką? Tada, kiek meškių reikia parduoti ... verysad.gif
Brrrr.. kažko nesupratau: tai verslo liudijimas imimas mėnesiais, ne metais?
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 03 03, 15:20)

Dragonfly*
, tai čia kiekvieną mėn reikia mokėti tuos 72 lt - sveikatos draudimo įmoką? Tada, kiek meškių reikia parduoti  ... verysad.gif

Pedingtonai, aš tai dirbu pagal individalios veiklos pažymėjimą, tai vos vos kitaip ten viskas, bet jau mokesčiai tai nedžiugina tikrai, oi nedžiugina doh.gif Aš tiesa, uždirbu ne iš meškiukų siuvimo, tai man apsimoka daugiau, bet jeigu imti verslo liudijimą vien meškiams - tai nežinau schmoll.gif Aišku, jeigu kas savaitę pasiūsi ir parduosi už kokiu kad ir 100 dolcų tai dar pusiau su bėda, bet šiaip jau, kadangi vien iš meškių nepragyvensi, tai manau, nėr čia ko skubėti ir su tais verslo liudijimais g.gif Juk į Kaziuko mugę žmonės kai neša savo dirbinius - ar jie irgi turi pirktis tam kartui verslo liudijimą? Jeigu taip, tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 03, 14:58)
Paaiškinti tai kaip ir reiktų, tik čia turbūt daug gi to aiškinimo? Matei, savo padariau kažkokį ten, bet nei žinau, kaip dabar tą neteisingą paveiksliuką išimti, nei kip foną kitą įdėti, nei kaip ten kur registruotis, kaip ką jungtis  doh.gif

Va ir man taip pat. Jau apie metus galvoju apie savo bloga, ir informacija renkuosi, bet man dar vis sudetinga. Gal apie meskiukus blogas pades ryztis savo susikurti. liepsnike as irgi kreipciausi pagalbos jei tu nieko pries ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 03, 14:29)
Pedingtonai, aš tai dirbu pagal individalios veiklos pažymėjimą, tai vos vos kitaip ten viskas, bet jau mokesčiai tai nedžiugina tikrai, oi nedžiugina  doh.gif Aš tiesa, uždirbu ne iš meškiukų siuvimo, tai man apsimoka daugiau, bet jeigu imti verslo liudijimą vien meškiams - tai nežinau  schmoll.gif Aišku, jeigu kas savaitę pasiūsi ir parduosi už kokiu kad ir 100 dolcų tai dar pusiau su bėda, bet šiaip jau, kadangi vien iš meškių nepragyvensi, tai manau, nėr čia ko skubėti ir su tais verslo liudijimais  g.gif Juk į Kaziuko mugę žmonės kai neša savo dirbinius - ar jie irgi turi pirktis tam kartui verslo liudijimą? Jeigu taip, tada  doh.gif

Tai jau tikrai nėr kur skubėti - vien meškių siuvimui imti verlso liudijimą - beprotybė. Dabar ką tik studijavau visus VMĮ popierius (Čia), tai plaukai šiaušiasi - legaliai pardavinėti tik meškius niekaip neišeis. Jei gerai supratau, tai pajamų mokestį turi sumokėti prieš gaudamas verlso liudijimą, kuris man (turinčiai tik du vaikus ir netelpančiai į jokias lengvatas) kainuoja TIK 1440 Lt lotuliukas.gif Prisiūti meškių tai galiu daug, bet kaip parduoti tokį kiekį. Norint kad tik atsipirktų visos pastovios išlaidos (savo laiko net neskaičiuoju) reikia parduoti už 3 kart didesnę sumą...... O kur pelnas? - Pelnas - tai PALAIMA, KAI MEDITUODAMA SIUVU MEŠKIUS lotuliukas.gif
O, dar nesžiūrėjau visokių socialinio draudimo mokesčių........ Čia dar plius prie pajamų mokesčio... verysad.gif
Gal yra kokių kitų būdų? Gal kas žinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 03 kovo 2010 - 15:06
QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 03, 11:46)
Aš tai bloguose visiška temnota  doh.gif Biškį užtruksiu, kol įsikirsiu ten kaip kas. Bet labai gražu jau ten ir jauku  wub.gif

Negali būti! Aš maniau, kad tu viską moki ir žinai mirksiukas.gif

Jei rimtai,tai nieko ten sudėtingo. Nors teko ir man kokią savaitėlę kasvakar pasėdėt, kol įsikirtau, kaip gražiai jį susitvarkyti, kur ir kaip fonus pasirinkt, kaip įsikelt, kaip lankytojų skaičiuoklę susirast ir pan. Net man, visai nemokančiai anglų kalbos, tai pavyko (nes daugelis visokių paaiškinimų būtent anglų kalba). Taip kad pavyks visoms!

Dėkui dragonfly už paaiškinimus! Gal ir tame meškiukų bloge atidaryti skyrelį apie visokius verslo reikalus. Tai galima plačiau apie tai pakalbėti ar paklausti.

O norint dalyvauti Kaziuko mugėj, būtinai reikia pasiimti verslo liudijimą vienai ar kelioms dienoms, tik kad apsimokėtų reikia tikrai turėti ką parduoti, nes juk ir vieta kainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 03 kovo 2010 - 15:11
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 03 03, 14:20)

Dragonfly*
, tai čia kiekvieną mėn reikia mokėti tuos 72 lt - sveikatos draudimo įmoką? Tada, kiek meškių reikia parduoti  ... verysad.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 03 03, 14:29)
Pedingtonai, aš tai dirbu pagal individalios veiklos pažymėjimą, tai vos vos kitaip ten viskas, bet jau mokesčiai tai nedžiugina tikrai, oi nedžiugina  doh.gif Aš tiesa, uždirbu ne iš meškiukų siuvimo, tai man apsimoka daugiau, bet jeigu imti verslo liudijimą vien meškiams - tai nežinau  schmoll.gif Aišku, jeigu kas savaitę pasiūsi ir parduosi už kokiu kad ir 100 dolcų tai dar pusiau su bėda, bet šiaip jau, kadangi vien iš meškių nepragyvensi, tai manau, nėr čia ko skubėti ir su tais verslo liudijimais  g.gif Juk į Kaziuko mugę žmonės kai neša savo dirbinius - ar jie irgi turi pirktis tam kartui verslo liudijimą? Jeigu taip, tada  doh.gif

Pedingtonai čia dabar uždėjo tą mokestį fiksuotą 72 LT, seniau skaičiuodavosi į dieną. Tai pav. galima kaziukui išssimti trim dienom. Dbar mane tie 72 Lt irgi pribaigė doh.gif

Zhuvycia papasakok prašau apie individualią veiklą, aš norėčiau pereiti. Ten kaip suprantu platesne veikla galima užsiimti.
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2010 03 03, 16:10)
Pedingtonai čia dabar uždėjo tą mokestį fiksuotą 72 LT, seniau skaičiuodavosi į dieną. Tai pav. galima kaziukui išssimti trim dienom. Dbar mane tie 72 Lt irgi pribaigė  doh.gif

Zhuvycia papasakok prašau apie individualią veiklą, aš norėčiau pereiti. Ten kaip suprantu platesne veikla galima užsiimti.

Papasakosiu šiandien vakare, bet žinok, individuali veikla irgi vien meškiukam netiks (nors tu aišku, ne vien jais gyveni lotuliukas.gif )

O meškinų bloge jau šiek tiek įsikirtau, jau žinau, apie ką atidarysiu temeles, apie ką galėčiau pripasakoti. Ir labai patogu - nereikės per 100 psl. eiti, kad rastum kažkur pasimetusią informaciją, visi mūsų žinių lobiai bus tvarkingai sudėlioti thumbup.gif

Im-bear, ar galima jau atsidarinėti savo temas ten, ar palaukti tavo "etikečių"?
Atsakyti