Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas 7

Alacka33 labai grazi kepuryte 4u.gif
O Ligvitos suknele kaip ir visi jos mezginiai laaabai grazi 4u.gif
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
Sveikos, mezgėjos, ar priimsit mane į savo tarpą. Aš mezgu labai daug, ypač žiemos vakarais, nors užsiemu daugeliu rankdarbiu. Parodysiu savo neseniai baigtą megztinį:
user posted image
Raštas iš arčiau:
user posted image

Atsakyti
Ligvita - Jusu suknele pasakiska wub.gif

Florestina - labai originalus, ziemiskas megztukas thumbup.gif

mergaites, jusu visu mezginiai neikainuojami ir labai mieli 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
as atsinesu vel mazam zmoguciui toki daikta liemene ne liemene, visuje su sagytemis susisega, nes sake labai nemegsta per galva rubu rengtis, pyksta, tai, kad nepyktu toki "maisa" nunarpliojau, ir geltonus siuliukus pagaliau uzbaigiau doh.gif lotuliukas.gif tik neskalbti dar netvarkyti... blush2.gif

priekis

user posted image

ir nugaryte

user posted image

o cia dar vienas baltas sarafanas

user posted image

sito berods ir dar nerodziau, pries kaledas buvau numezgusi dovanu

user posted image

4u.gif nius ir prisigyriau dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2010 01 24, 20:21)

Oho nu ir užderėjo darbelių pas tave thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image suknike merginai blush2.gif orginalas visai ne toks blush2.gif pasiuvinet neisejo ir apyklikes nepavyko gerai padaryt tai nedejau visiskai.su modeliu vargu ar pavyks nestovi vietoj kaip velniuke.tiesa dar planuoju raudona juostike ivert..ties dar rankovem siulu pritrukau zodziu veinos bedos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUNIGEDA2: 24 sausio 2010 - 20:50
Labai grazus visu mezgejeliu darbeliai,visom po 4u.gif
Na pasigirsiu ir as mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Valentinuke, tokią kepką šįryt būč laaaaaaaabai norėjus turėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 01 24, 19:26)
Sveikos, mezgėjos, ar priimsit mane į savo tarpą. Aš mezgu labai daug, ypač žiemos vakarais, nors užsiemu daugeliu rankdarbiu. Parodysiu savo neseniai baigtą megztinį:

Skandinaviškia raštai - jėga mirksiukas.gif

QUOTE(ziwiliute @ 2010 01 24, 20:21)
as atsinesu vel mazam zmoguciui toki daikta liemene ne liemene, visuje su sagytemis susisega, nes sake labai nemegsta per galva rubu rengtis, pyksta, tai, kad nepyktu toki "maisa" nunarpliojau, ir geltonus siuliukus pagaliau uzbaigiau doh.gif  lotuliukas.gif  tik neskalbti dar netvarkyti... blush2.gif

Katytė su drugeliu thumbup.gif Gal schemytė yra?

QUOTE(valentinuke @ 2010 01 25, 10:16)
Labai grazus visu mezgejeliu darbeliai,visom po 4u.gif
Na pasigirsiu ir as  mirksiukas.gif

Šaunus darbas.

QUOTE(Capricorn @ 2010 01 25, 10:43)
Valentinuke, tokią kepką šįryt būč laaaaaaaabai norėjus turėt thumbup.gif

Aš irgi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif

Liemenė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 25 sausio 2010 - 10:16
panelė Prym megztukas labai saunus thumbup.gif rastas man labai grazus, senai jau esu ji nusiziurejusi, ale nesiryztu niekaip, kazkaip labai jau sudetingas jis man atrodo... reiks pastudijuoti g.gif paklausti norejau tik del rankoviu, kaip jas mezgei, reglano? kad visai nieko nesimato kur susiuta.

katuko schemute idejau prie spalvotu rankdarbiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 01 24, 19:26)

Labai grazus, toks skandinaviskas megztukas thumbup.gif
Atsakyti