Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas 7

PANELĖ PRYM-liemene thumbup.gif ir rastelis thumbup.gif wub.gif wub.gif

CAPRICORN- aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
na pagaliau radau laiko ikelti musu baigta kostiumuka ax.gif

stai kelnytes 4u.gif is uzpakalio
user posted image

stai ir visas kostiumas 4u.gif
user posted image

stai kostiumas ant modeliuko 4u.gif
user posted image

o cia ir kelnytes ant modeliuko 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2010 01 25, 12:39)
panelė Prym megztukas labai saunus  thumbup.gif  rastas man labai grazus, senai jau esu ji nusiziurejusi, ale nesiryztu niekaip, kazkaip labai jau sudetingas jis man atrodo... reiks pastudijuoti  g.gif paklausti norejau tik del rankoviu, kaip jas mezgei, reglano? kad visai nieko nesimato kur susiuta.

katuko schemute idejau prie spalvotu rankdarbiu  4u.gif

Ačiu 4u.gif Šiaip nėra jis sudėtingas, kai esmę pagauni. Mane vaikystėje mama išmokino, jau daug metų nebuvau mezgus, bet pradėjus iš karto atgaminau. Rankovės ne reglanas. Mano tikslas buvo padaryti mezginį visiškai be matomų siūlių. Šonuose akių nenuleidinėjau, o palikau tokius zigzagus, o rankovių viršų irgi zigzagu nuleidau ir po to per tas vietas susiuvau.

QUOTE(valentinuke @ 2010 01 25, 12:57)
PANELĖ PRYM-liemene thumbup.gif ir rastelis thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 01 25, 12:10)

paaiskink kaip kelnes mezgiai, nes matau kad niekur nesiuta biggrin.gif is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 01 24, 21:49)
suknike merginai

Labai grazu wub.gif
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 01 25, 13:10)

Pasaka wub.gif bigsmile.gif ir kelnyciu rasta dar patobulinai veiduku thumbup.gif

Valentinuke,kepure-svajone wub.gif wub.gif wub.gif

Panele Prym,labai grazu ir sudetinga thumbup.gif

Ko nepagyriau,atsiprasau,labai grazus ir gausus darbai thumbup.gif
Atsakyti
ŽUVIUKAS:)-komplektukas labai grazus ir kelnyciu uzpaline dalis thumbup.gif wub.gif

RASA32- aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, puikiu darbu idejote, tikrai nesinori ne vienos isskirti. Visi darbeliai labai dailus ir kruopstus.
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2010 01 24, 20:21)
as atsinesu vel mazam zmoguciui toki daikta liemene ne liemene, visuje su sagytemis susisega, nes sake labai nemegsta per galva rubu rengtis, pyksta, tai, kad nepyktu toki "maisa" nunarpliojau, ir geltonus siuliukus pagaliau uzbaigiau doh.gif  lotuliukas.gif  tik neskalbti dar netvarkyti... blush2.gif

4u.gif nius ir prisigyriau dabar 4u.gif

Oho! Yra kuo pasigirti,-tiek daug grozybiu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 25, 11:15)

Liemenė:

Labai idomus darbelis, maciau kazkur tokia suknute, taip numegzta, bet taip ir nesupratau, kaip ten daryti reikia blush2.gif gal galima konsultuotis? biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 01 25, 13:10)

Pritrukau zodziu............... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2010 01 24, 21:49)
suknike merginai blush2.gif orginalas visai ne toks blush2.gif pasiuvinet neisejo ir apyklikes nepavyko gerai padaryt tai nedejau visiskai.su modeliu vargu ar pavyks nestovi vietoj kaip velniuke.tiesa dar planuoju raudona juostike ivert..ties dar rankovem siulu pritrukau zodziu veinos bedos doh.gif

Labai grazu, gaila, kad modeliukas nesirodo, nes, tiesa pasakius, si foto, jauciu, viso grozio neperduoda... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(valentinuke @ 2010 01 25, 10:16)
Labai grazus visu mezgejeliu darbeliai,visom po 4u.gif
Na pasigirsiu ir as  mirksiukas.gif

Ir as! Ir as!!!! Tokios kepures noooooriu!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 25, 10:15)

bigsmile.gif labai norėč raštelio ax.gif blush2.gif gal galėtum įmesti? bigsmile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2010 01 25, 09:15)

Liemenė:

SUPER!! Bet rastas tai atrodo sunkiau uz matematika doh.gif

Ir kostiumelis berniuko ziauriai patikoooooooooo thumbup.gif Uzpakaliukas super!
Noreciau irgi toki pabandyt numegzt, bet kad as nerandu kur vaiku su tokiais siltais kostiumais aprengus vest g.gif Pas mus visur trikotazinaii rubai eina, i lauka i silta kombenzona ikisi.. Kambari per silta.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 25, 13:45)
Panele Prym,labai grazu ir sudetinga thumbup.gif

Ačiu 4u.gif

QUOTE(Enary @ 2010 01 25, 14:42)
Labai idomus darbelis, maciau kazkur tokia suknute, taip numegzta, bet taip ir nesupratau, kaip ten daryti reikia blush2.gif gal galima konsultuotis? biggrin.gif  4u.gif

Ačiu 4u.gif Aš bandžiau kažkada aiškint, tai neišėjo man g.gif Bet galiu kažkiek tai pakonsultuot g.gif Gyvai tai laisvai galėčiau parodyt mirksiukas.gif

QUOTE(Linjus @ 2010 01 25, 14:54)
bigsmile.gif labai norėč raštelio ax.gif  blush2.gif gal galėtum įmesti?  bigsmile.gif ačiū 4u.gif

Galvoje. Netelpa į forumą ax.gif

QUOTE(Rhealife @ 2010 01 25, 15:09)

Ačiu 4u.gif Aš kai moku, tai atrodo nesunku. Norėjau šįkart megzdama pafotografuot, bet kažkaip neprisiruošiau, nes žodžiais jį išaiškint tai labai sunku. Nors manau, kad interneto platybėse būtų koks nors padorus aprašymas. Ko tik internete nėra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 25 sausio 2010 - 14:59
aciu visom sgyrusiom musu zaliaji kostiumuka 4u.gif

kazkas prase paaiskinti kai pkelnes mezgiau unsure.gif - paprastai su virbalais su valu prdejau nuo virsaus ir ratu iki klyniuko sukau. O po to padalinau viska pusiau ir po viena klesne su 5 virbalais mezgiau. viskas ax.gif

QUOTE(Rhealife @ 2010 01 25, 15:09)
Ir kostiumelis berniuko ziauriai patikoooooooooo thumbup.gif Uzpakaliukas super!
Noreciau irgi toki pabandyt numegzt, bet kad as nerandu kur vaiku su tokiais siltais kostiumais aprengus vest  g.gif Pas mus visur trikotazinaii rubai eina, i lauka i silta kombenzona ikisi.. Kambari per silta..   g.gif

o mes puikiai pritaikom tokius rubelius. Pavasari kai jau atsyla praejusiais metais va toki nesiojom varianta
user posted image
user posted image
o siemet ir pavasariui ir nesaltam rudeniui bus ir kol salta i darzeli eisim su nauju zaliuoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 25 sausio 2010 - 14:51