QUOTE(roka @ 2010 04 07, 23:01)
kadabra, ačiū, kad taip kantriai mane konsultuojat... Būtumėt Vilniuje ar Klaipėdoje, turbūt prašyčiau pagalbos viską pasiūnant...
Pati turiu šiokią tokią mažiną, bet užuolaidos ypač dieninės mano gebėjimams per sudėtinga..
Apžiūrėjau šiandien organzą gyvai. Man įdomu, kaip ji skalbiasi? Ar nesusiglamžo labai išskalbus?
Dėl žiedų, chm, man gražu, bet ar neišplyšta greitai?
O kabinant ant vieno karnizo, kaip iš lauko pusės žiūrisi? Dieną matosi tik dieninės, o naktinės būna šonuose, ten kur siena ir pro langą nesimato? Ar taip ir žiūrisi - per vidurį dieninės, šonuose naktinės?
Ir užtraukus įdomu kaip atrodo - pro langus matosi tik naktinės, per vidurį ruožas dieninių
Nenusprendžiu, ar kirpti dienines pusiau... Langai apie 1,60 pločio.
Ačiū darkart..
skalbiasi organza gerai.
del ziedu - kai kas skundziasi, kad isplysta, bet man dar nei karto neteko to matyt. gal buna skyles per dideles iskirptos, gal, kad skalbiama neatsargiai skalb.masinose, tiesa, kad ir ne visi ziedai kokybiskai uzsispaudzia.
jeigu kabintumete ant vieno karnyzo, tai matytusi tik nakti, kai dienine uzuolaida butu sustumta i viena siaura juosta per viduri lango. vaizdas matytas ir tikrai neblogas.
o 1.60cm plocio lango uzuolaidos as nedalinciau pusiau nei per kur

.
Sekmes, gal kada ikelsit nuotraukeles pasirodyti