Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbeliai - 8 tema

kadabra, ačiū, kad taip kantriai mane konsultuojat... Būtumėt Vilniuje ar Klaipėdoje, turbūt prašyčiau pagalbos viską pasiūnant...
Pati turiu šiokią tokią mažiną, bet užuolaidos ypač dieninės mano gebėjimams per sudėtinga..
Apžiūrėjau šiandien organzą gyvai. Man įdomu, kaip ji skalbiasi? Ar nesusiglamžo labai išskalbus?
Dėl žiedų, chm, man gražu, bet ar neišplyšta greitai?
O kabinant ant vieno karnizo, kaip iš lauko pusės žiūrisi? Dieną matosi tik dieninės, o naktinės būna šonuose, ten kur siena ir pro langą nesimato? Ar taip ir žiūrisi - per vidurį dieninės, šonuose naktinės?
Ir užtraukus įdomu kaip atrodo - pro langus matosi tik naktinės, per vidurį ruožas dieninių g.gif
Nenusprendžiu, ar kirpti dienines pusiau... Langai apie 1,60 pločio.
Ačiū darkart..
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 04 07, 23:01)
kadabra, ačiū, kad taip kantriai mane konsultuojat... Būtumėt Vilniuje ar Klaipėdoje, turbūt prašyčiau pagalbos viską pasiūnant...
Pati turiu šiokią tokią mažiną, bet užuolaidos ypač dieninės mano gebėjimams per sudėtinga..
Apžiūrėjau šiandien organzą gyvai. Man įdomu, kaip ji skalbiasi? Ar nesusiglamžo labai išskalbus?
Dėl žiedų, chm, man gražu, bet ar neišplyšta greitai?
O kabinant ant vieno karnizo, kaip iš lauko pusės žiūrisi? Dieną matosi tik dieninės, o naktinės būna šonuose, ten kur siena ir pro langą nesimato? Ar taip ir žiūrisi - per vidurį dieninės, šonuose naktinės?
Ir užtraukus įdomu kaip atrodo - pro langus matosi tik naktinės, per vidurį ruožas dieninių g.gif
Nenusprendžiu, ar kirpti dienines pusiau... Langai apie 1,60 pločio.
Ačiū darkart..

skalbiasi organza gerai.
del ziedu - kai kas skundziasi, kad isplysta, bet man dar nei karto neteko to matyt. gal buna skyles per dideles iskirptos, gal, kad skalbiama neatsargiai skalb.masinose, tiesa, kad ir ne visi ziedai kokybiskai uzsispaudzia.
jeigu kabintumete ant vieno karnyzo, tai matytusi tik nakti, kai dienine uzuolaida butu sustumta i viena siaura juosta per viduri lango. vaizdas matytas ir tikrai neblogas.
o 1.60cm plocio lango uzuolaidos as nedalinciau pusiau nei per kur cool.gif .
Sekmes, gal kada ikelsit nuotraukeles pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 04 07, 14:22)
Mergaičiukės, gal galėtumėt pagelbėti?  4u.gif
Ieškau užuolaidų poilsiautojų kambariams. Žmonių srautas didelis, todėl reikia patogiai stumdomų, patvariai pakabintų, lengvai skalbiamų užuolaidų. Gal turit kokių idėjų???? Dėl audinio, dėl paties stiliaus. Aplamai, kokios dabar mados, naujienos, įdomybės? Langai dideli, beveik nuo lubų iki žemės, daugumoje su balkonu...
Labai lauksiu pamąstymų  4u.gif

ant atidaromu langu (isejimui i balkona) uzuolaidu nedeciau. pas mus namie taip, tai saugant tos uzuolaidos nelabai atlaiko, padoriai neatslinkus jos uzkimba uz duru. poilsiautojai ju tikrai nesaugos. bent savo namuose ant atodaromu langu mastau apie kazka kas atsidarinetu kartu su langu - zaliuzes ar roletus. na roletai man asmeniskai nepatinka, bandau aiskintis ar romanete eina kabint ant lango o ne ant sienos g.gif
Atsakyti
Sveiki, planuoji pati pasiūti užuolaidas, ieškau audinio jūriniais motyvais. Gal kas matė tokią medžiagytę, bučiau dėkinga jei patarsit, kur galima nupirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 04 08, 12:05)
ant atidaromu langu (isejimui i balkona) uzuolaidu nedeciau. pas mus namie taip, tai saugant tos uzuolaidos nelabai atlaiko, padoriai neatslinkus jos uzkimba uz duru. poilsiautojai ju tikrai nesaugos. bent savo namuose ant atodaromu langu mastau apie kazka kas atsidarinetu kartu su langu - zaliuzes ar roletus. na roletai man asmeniskai nepatinka, bandau aiskintis ar romanete eina kabint ant lango o ne ant sienos g.gif

eina kabinti ant lango remo man atrodo mirksiukas.gif bent jau kai as rinkausi virtuves langui mechanizma, tai svarsciau ir romanete, tai siule ant lango remo montuoti taip pat smile.gif bet issirinkau kita.. 4u.gif
O del viesbucio, teko vienam buti, kur buvo pakabintos zaliuzes ir tada sone naktines uzuolaidos, kaip dekoracija daugiau jos ten buvo bigsmile.gif nu kaip graziai atrode, taip prabangiai , graziai, jaukiai mirksiukas.gif ir siaip buvo patogu labai, nes tarp tu dieniniu uzuolaidu as pastoviai isipainiodavau ax.gif 4u.gif labai grazi foto yra sios temos pirmam puslapy, kur tokia pusta sviesi uzuolaida parista ir sviesios zaliuzes wub.gif nu labai...isimylejus esu ta vaizdeli.. gaila namie nedideli langai unsure.gif
langas tiksliau..
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 04 08, 10:05)

Negaliu nedėti... unsure.gif Namukas ne vienkiemyje - gatvė ne taip toli, kiti namai aplink...
Papildyta:
QUOTE(newonelady @ 2010 04 08, 10:40)
eina kabinti ant lango remo man atrodo mirksiukas.gif bent jau kai as rinkausi virtuves langui mechanizma, tai svarsciau ir romanete, tai siule ant lango remo montuoti taip pat  smile.gif bet issirinkau kita..  4u.gif
O del viesbucio, teko vienam buti, kur buvo pakabintos zaliuzes ir tada sone naktines uzuolaidos, kaip dekoracija daugiau jos ten buvo  bigsmile.gif  nu kaip graziai atrode, taip prabangiai

Reikės pasidomėti g.gif Įdomu, kaip tvirtinasi ant rėmo, jei jie plastikiniai? Klijuojasi turbūt g.gif Gaila rėmus gadint doh.gif biggrin.gif
O žaliuzės man asmeniškai pigiai atrodo ax.gif Norisi kažko subtilesnio. Bet nieko nesakau, galbūt kažkas ir gražiai žaliuzes turi pritaikęs namų interjerui, gal tik man neteko matyti.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 04 08, 13:13)
Negaliu nedėti...  unsure.gif Namukas ne vienkiemyje - gatvė ne taip toli, kiti namai aplink...
Papildyta:

Reikės pasidomėti  g.gif Įdomu, kaip tvirtinasi ant rėmo, jei jie plastikiniai? Klijuojasi turbūt  g.gif Gaila rėmus gadint  doh.gif  biggrin.gif
O žaliuzės man asmeniškai pigiai atrodo  ax.gif Norisi kažko subtilesnio. Bet nieko nesakau, galbūt kažkas ir gražiai žaliuzes turi pritaikęs namų interjerui, gal tik man neteko matyti.

man aliuminines tos pigiai ir nepatikimai atrodo, turejo tevai anksciau namie, tai issilankste, isbluko.. fu doh.gif bet pvz medines man labai komfortiskai ir prabangiai atrodo smile.gif o as panasu mechanizma i romaneciu dejau ant plastikinio lango, tai draugas igreze blush2.gif mirksiukas.gif na aisku nuemus skylutes liktu, bet as asmeniskai nezadu ateity nieko keisti smile.gif o jei keisiu,tai vis tiek ant remo deciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 04 08, 12:13)
Negaliu nedėti...  unsure.gif Namukas ne vienkiemyje - gatvė ne taip toli, kiti namai aplink...

o as pasiulyciau tipo slankiojancias sirmas --audinio maziau negu uzuolaidai reikia ,o ir balkono durims nekliuna ir nesusiplesys audinys -patraukiai ,atsidarei balkona ...o ten nieko ypatinga nereikia ir pigus paprastas variantas
ir grazu ir audinio nedaug,ir gerai uzsidengia ...as kai buvau trakuose "Trasaly" taip ,tai liuks ...
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 04 08, 10:05)

"Ardenoj" mačiau romanetes ant lango rėmo. Dabar kai buvau, tai naktinės buvo parodyme, tai šitos man šiaip sau atrodo. O kažkada mačiau dienines, tai kažkaip labai fainiai man pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 04 08, 11:15)
Sveiki, planuoji pati pasiūti užuolaidas, ieškau audinio jūriniais motyvais. Gal kas matė tokią medžiagytę, bučiau dėkinga jei patarsit, kur galima nupirkt  4u.gif

matyt nemaciau ,kai nereikia tai ir neuzkliuna ax.gif bet gariunuose arba prie kalvariju turgavietes audiniu parduotuvej--visgi pasirinkimas didelis ,gal ka atrasi .... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 04 08, 12:15)
Sveiki, planuoji pati pasiūti užuolaidas, ieškau audinio jūriniais motyvais. Gal kas matė tokią medžiagytę, bučiau dėkinga jei patarsit, kur galima nupirkt  4u.gif

O koks audinys turi buti dieninis ar naktinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 04 08, 23:49)
matyt nemaciau ,kai nereikia tai ir neuzkliuna ax.gif bet gariunuose arba prie kalvariju turgavietes audiniu parduotuvej--visgi pasirinkimas didelis ,gal ka atrasi .... smile.gif

Prieš porą mėnesių nieko neradau 4u.gif

QUOTE(Teo @ 2010 04 09, 09:23)
O koks audinys turi buti dieninis ar naktinis g.gif

Naktinis 4u.gif Kaip alternatyva galėtų būti koks dryžuotas, baltai-mėlynai g.gif
Atsakyti