Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbeliai - 8 tema

QUOTE(Katrix @ 2010 04 09, 09:46)
Prieš porą mėnesių nieko neradau  4u.gif
Naktinis  4u.gif Kaip alternatyva galėtų būti koks dryžuotas, baltai-mėlynai  g.gif

Celestinoj (Kaune) maciau tokiu baltai-melynai dryzuotu pardavime 4u.gif (medvilne atrodo g.gif ).
Bent jau Dubingiuose (Kaune) tai yra uzsakomuju kolekciniu audiniu jusu ieskoma tematika.
Atsakyti
Štai, kas mano akimis gražu ax.gif Audinį kitokį rinkčiausi, man čia per marga, bet pats derėjimas - širma, siena virš lovos, pagalvėlės, mmm smile.gif Tiesiog gražu ax.gif
user posted image
Papildyta:
O čia audinys, spalva kaip tik tokia, kurios ieškau smile.gif mmm smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 09 balandžio 2010 - 09:33
QUOTE(roka @ 2010 04 09, 11:44)
O čia audinys, spalva kaip tik tokia, kurios ieškau  smile.gif mmm  smile.gif

panasu i austa dziuta... g.gif man labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 04 09, 10:46)
Prieš porą mėnesių nieko neradau  4u.gif
Naktinis  4u.gif Kaip alternatyva galėtų būti koks dryžuotas, baltai-mėlynai  g.gif

dienini- tarpini buvau maciusi, o naktinio dryzuotu baltai-melynai yra tik uzsakomu, kaip tik neseniai toki varianta darem (nepamenu kur buciau maciusi vietoj, jurine tematika audiniu)
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 04 09, 10:10)
Celestinoj (Kaune) maciau tokiu baltai-melynai dryzuotu pardavime  4u.gif (medvilne atrodo  g.gif ).
Bent jau Dubingiuose (Kaune) tai yra uzsakomuju kolekciniu audiniu jusu ieskoma tematika.

Aciu uz atsakyma, gal is tikruju iki Kauno nuvaziuosiu 4u.gif

QUOTE(Teo @ 2010 04 09, 11:42)
dienini- tarpini buvau maciusi, o naktinio dryzuotu baltai-melynai yra tik uzsakomu, kaip tik neseniai toki varianta darem (nepamenu kur buciau maciusi vietoj, jurine tematika audiniu)

O ta dienini tarpini varianta kur matet, gal prisimenat? 4u.gif O kur tik uzsakomos - galima uzsisakyti tik medziaga, ar salonai tik su siuvimu priima uzsakyma g.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif noriu savo pabodusias biskuti užuolaidas pakeisti , o beto ir kampas uzstoja jų ilgi nes jos yra iki žemės rolleyes.gif Tai sugalvojau štai šitaip padaryti tik gal zinote kas kiek cm yra geriausiai siuti ta juostele sutraukimui kad graziai susitrauktu g.gif Ačiū labai wub.gif
user posted image
Nuotraukyte skolinta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2010 04 09, 13:19)
O kur tik uzsakomos - galima uzsisakyti tik medziaga, ar salonai tik su siuvimu priima uzsakyma  g.gif  4u.gif

galima tik audini uzsisakyti, nebutinai salone siuti.
Atsakyti

O ta dienini tarpini varianta kur matet, gal prisimenat? 4u.gif O kur tik uzsakomos - galima uzsisakyti tik medziaga, ar salonai tik su siuvimu priima uzsakyma g.gif 4u.gif
[/quote]

Pas savo didmeninkus sandeli. Pirmadieni galesiu paziureti ar dar turi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(giedryte1 @ 2010 04 09, 15:24)
Labas  4u.gif  noriu savo pabodusias biskuti užuolaidas pakeisti , o beto ir kampas uzstoja jų ilgi nes jos yra iki žemės  rolleyes.gif Tai sugalvojau štai šitaip padaryti tik gal zinote  kas kiek cm yra geriausiai siuti ta juostele sutraukimui kad graziai susitrauktu  g.gif Ačiū labai  wub.gif
user posted image
Nuotraukyte skolinta  blush2.gif

Pakelimo juost. siuvama kas 50-90cm, priklausomai kokios bangos norisi didesnes ar mazesnes. Visa ploti isidalinkite i lygias dalis,o is krastu apie 10cm atitraukiam. Sekmes darbuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2010 04 09, 19:26)

Pas savo didmeninkus sandeli. Pirmadieni galesiu paziureti ar dar turi.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Pakelimo juost. siuvama kas 50-90cm, priklausomai kokios bangos norisi didesnes ar mazesnes. Visa ploti isidalinkite i lygias dalis,o is krastu apie 10cm atitraukiam. Sekmes darbuose smile.gif

Ačiū labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2010 04 09, 10:44)
Štai, kas mano akimis gražu  ax.gif Audinį kitokį rinkčiausi, man čia per marga, bet pats derėjimas - širma, siena virš lovos, pagalvėlės, mmm  smile.gif Tiesiog gražu  ax.gif

grazu wub.gif nu as tau iskart sakiau kad sirma geriausias variantas smile.gif wub.gif

Atsakyti
Teo, busiu dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
norejau paklausti tu, kurios siuva romanetes...ar lengva persiuti romanete, ta prasme, man nepatinka romanetes pati apacia padaryta, ar daug ten darbo bus siuvejai? aciu
Atsakyti