Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbeliai - 8 tema

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 30, 19:03)
kai daug erdves, tai gal nesijaucia, o cia butas visgi  g.gif

Grazus namai pas jus, mano skonio. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Gyvename bute.kambariai nera dideli,naktiniu uzuolaidu nesinori,nes dar labiau juos sumazintu ax.gif ant visu langu yra roletai,bet va dabar galva suku kur galeciau uzsisakyti nebrangiai bet grazias dienines uzuolaidas,galvoju daryti jas labai tankias g.gif Gal galite ka pasiulyti Siauliuose?
Labai dekoju uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezula @ 2010 06 17, 21:13)
Labas, gal kuri ir man pagelbet galetu? reikia stai toki langa papuosti. nuotrauka ne mano, nes dar tik kraustysimes, bet langas analogiskas. As norejau pakabint medines placias zaliuzes, iseitu 4 ant kiekvieno lango.... kaip jus galvojat?  4u.gif

Na istiesu grazus langelis wub.gif , jei dar savas kiemas uz jo. tai tikrai tik uzuolaidas kabinti. Galima ir tankesnes dienines (tarpines) mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks uz patarimus 4u.gif tai tada dar vienas klausimas, kokios medziagos reiktu tarpinems uzuolaidoms, nes nenoriu ''sunkiu'' uzuolaidu, norisi lengvumo. Aaaciu smile.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt kuo skiriasi standart nuo profi romaneciu mechanizmas. ax.gif
Atsakyti
Gal kas uzmatete kur Kaune karnyzu graziu yra, kokiu nors juodu metaliniu pavyzdziui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezula @ 2010 06 20, 09:37)
kokios medziagos reiktu tarpinems uzuolaidoms,  nes nenoriu ''sunkiu'' uzuolaidu, norisi lengvumo. Aaaciu  smile.gif

retesnio audimo ir ne taip persisviecia kaip dienines ...paemus susiima i delna audinys net ... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 06 20, 23:10)
gal galit pasakyt kuo skiriasi standart nuo profi romaneciu mechanizmas. ax.gif

pasiklauskit kas siais mechanizmais prekiauja, turi paiskinti
Atsakyti

! 
Taisykles skaitėte?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 23 birželio 2010 - 00:24

i 
Skelbimai perkelti į jiems skirtą temą:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...4921&st=300
Atsakyti
gal kas zinote ar roletai buna tik su baltu remu ar gali but ir kitu spalvu, pav rudu kokiu ? blush2.gif
Atsakyti
Sveiki.Siandien issirinkau uzuolaidas savo kambariui.Sumokejau 600 su apsiuvimu krastu doh.gif Cia dviems langams.Da rreikes roletu,dar tie nezinia kiek atsieis.Zodziu brangiai man tie langai atsieis.Galesiu ikelti foto kai atsiimsiu is siuvyklos ax.gif
Atsakyti