Įkraunama...
Įkraunama...

Langų rūbeliai - 8 tema

sveikos, supermamytes !

labai prasau pagalbos. vaiko kambary langa dengia romanete. bet ji persvieciama. o langas i rytu puse. tai ryto saule trukdo miegoti. ir vakare sunku uzmigti, kai sviesu. ka galetumet pasiulyt? turiu minciu :
1. pakeisti romanetes audini i tanku ir tamsesni.
2. ant lango remu deti roletus.
ka patartumet?

Mes turim dienines romanetes ir roletus nakciai uztraukiam. Labai patenkinta siuo sprendimu smile.gif O diena roletus pilnai susukam ir nesimato ju, atrodo, kad tik romanete yra. Tik roletus kasetinius reiktu det, dailiau jie atrodo. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galite parekomenduoti, kur Vilniuje galima isigyti graziu roletu?
Noreciau dramblio kaulo arba sviesiai gelsvu su kokiais rusvais augalu motyvais, raiziniais.
Buvau Dexteroje Domus Galerijoje, dar kt.firmoje ten pat, antram aukste (pavadinimo nepamenu), bet arba vienspalviai arba visai man netinkami.
Gal kas nors matet?
Susidaro ispudis, jog uzuolaidu audiniu, rastu visokiausiu grozybiu yra, o su roletais sudetinga..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pantherrra @ 2010 06 24, 23:18)
Sveikos,

gal kas galite parekomenduoti, kur Vilniuje galima isigyti graziu roletu?
Noreciau dramblio kaulo arba sviesiai gelsvu su kokiais rusvais augalu motyvais, raiziniais.
Buvau Dexteroje Domus Galerijoje, dar kt.firmoje ten pat, antram aukste (pavadinimo nepamenu), bet arba vienspalviai arba visai man netinkami.
Gal kas nors matet?
Susidaro ispudis, jog uzuolaidu audiniu, rastu visokiausiu grozybiu yra, o su roletais sudetinga..... verysad.gif

paprastai buna visada sudetinga rasti tai ko ieskai biggrin.gif : as jau puse metu ieskau pilkos organzos be jokio rasti. Randu, bet kosminem kainom doh.gif
Atsakyti
Prasysiu merginos ir as jusu pagalbos. Na fantazija mano ribota, tai sugalvot pati nesugalvosiu, o kazkaip niekaip nerandu kad patiktu, o jei patinka -tai netinka. Problema tokia- pirmam aukste svetaineje vitrininiai langai. Namo interjeras - labai daug medzio. Buve seimininkai ant langu buvo uzkabine na tokias paprastas vertikalias zaliuzes. Man jos nepatinka, o be to musu suo nukandziojo zaliuziu surisimus-karoliukus biggrin.gif Mama siulo deti ruletus, bet tada reiketu ir uzuolaidu, kad kaimynai taip nespoksotu, bet as bijau kad musu "grauzikas" ju nenutampytų. O gal medines zaliuzes? Zodziu nezinau, noriu ir kad grazu butu, ir kad suo nesuestu, ir kad kaimynai nespoksotų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2010 06 25, 12:02)
Mama siulo deti ruletus, bet tada reiketu ir uzuolaidu, kad kaimynai taip nespoksotu, bet as bijau kad musu "grauzikas" ju nenutampytų. O gal medines zaliuzes? Zodziu nezinau, noriu ir kad grazu butu, ir kad suo nesuestu, ir kad kaimynai nespoksotų.  smile.gif

man atrodo jusu suo ir medines zaliuzes sukramtys biggrin.gif tai gal dekit ruletus kur is apacios i virsu vaziuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 06 25, 12:14)
man atrodo jusu suo ir medines zaliuzes sukramtys  biggrin.gif tai gal dekit ruletus kur is apacios i virsu vaziuoja?  g.gif

tai kad ji labai megsta pro langa ziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2010 06 25, 11:02)
Prasysiu merginos ir as jusu pagalbos.

kas del roletu g.gif ... man asmeniskai, jeigu jau viskas is medzio, tai ir lango uzdangalas turi buti naturalus - mieliau naudociau medvilne, lina ar kazka panasaus. Kaimo stiliui tinka ir geleti, neriniuoti audiniai, aisku jeigu jums tokie priimtini, jei norite islaikyti stiliaus vientisuma.
bet be foto sunku ka ir patarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 25 birželio 2010 - 12:17
QUOTE(Zometa @ 2010 06 25, 12:02)
Prasysiu merginos ir as jusu pagalbos. Na fantazija mano ribota, tai sugalvot pati nesugalvosiu, o kazkaip niekaip nerandu kad patiktu, o jei patinka -tai netinka. Problema tokia- pirmam aukste svetaineje vitrininiai langai. Namo interjeras - labai daug medzio. Buve seimininkai ant langu buvo uzkabine na tokias paprastas vertikalias zaliuzes. Man jos nepatinka, o be to musu suo nukandziojo zaliuziu surisimus-karoliukus biggrin.gif  Mama siulo deti ruletus, bet tada reiketu ir uzuolaidu, kad kaimynai taip nespoksotu, bet as bijau kad musu "grauzikas" ju nenutampytų. O gal medines zaliuzes? Zodziu nezinau, noriu ir kad grazu butu, ir kad suo nesuestu, ir kad kaimynai nespoksotų.  smile.gif

Daryčiau iš naktinio audinuko (su medvilne) romanetes, ir i nišą tvirtinčiau plonyti begelį dieninėm užuolaidom. Ir kaimynai nematys, ir dieną neliks tuščias langas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 06 25, 09:02)
paprastai buna visada sudetinga rasti tai ko ieskai biggrin.gif : as jau puse metu ieskau pilkos organzos be jokio rasti. Randu, bet kosminem kainom doh.gif

pirk internetu is ebay pvz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezula @ 2010 06 26, 21:46)
pirk internetu is ebay pvz smile.gif

kaip ir paciupineti norisi.
siais laikais nuotraukas super duper galima padaryti, o kai preke ateis realiai ne tokio grozio, kas tada cool.gif . kazkaip rizikinga g.gif
be to man reikia apie 15m, tai ir svoris susidaro nemazas, siuntimas butu brangus - gal net gautusi brangiau nei bazej po 40Lt uz metra paimt biggrin.gif

Atsakyti
Sveiki, gal galite kas nors maždaug pasakyti, kiek kainuoja užuolaidų pasiuvimas (apsiuvimas, juostelių prisiuvimas) ir skylių išmušimas? Dar vienas klausimėlis, ar daug daugiau reikia medžiagos naktinėm užuolaidom jei nori tų žiedų, ar užtektų jei yra nupirkta kaip kad būtų siuvama juostelė? g.gif na turbūt suprasite ką norėjau paklausti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2010 06 25, 13:15)
tai kad ji labai megsta pro langa ziuret  biggrin.gif
Jei plastikiniai langai dėkit klasikinius roletus kaseteje,kurie leidžiasi iš viršaus į apačią.Nerekomenduoju iš apačios į viršų vien todėl ,kad audinys apačioje,todėl greit išsitepa
Atsakyti