Ieškau, kas galėtų pasiūti užuolaidas svetainei+virtuvei, miegamajam ir roletus ar romanetes vonios kambario 2 langams bei vaikų kambariui Kaune.
QUOTE(dije @ 2010 02 14, 18:15)
Labai prašau pagalbos pas meistres-
tokiam pakabinimui, galima tiesiog panaudoti uzuolaidu parisimui naudojamus mazus kabliukus,tik taip ismetyti kabliukai, nevienodame aukstyje,pakabinus uzuolaida,jinai butinai turi buti parista,nes jos apacia bus nelygi,na nebent virsuje risite ant sniureliu ir juos darysite nevienodo ilgio.bet dar vienas minusas ,siena bus suvarpyta skilutemis.dar buna tokiu kabliuku,pvz ranksluosciams,plastikiniu prilipinamu bet juos nuimant ,taip pat gali nusilupti su dazais.dazo nulupimas ,ne taip skaudu ,kaip skylute

QUOTE(kadabra @ 2010 01 29, 21:11)
Baltos persvieciamos, cia romanetes?
Labai grazu
atnala, sakykit, okaip jos pritvirtintos(pakabintos)? labai domina mane toks variantas, bet ar nekliudo laisvai(pilnai isona) atsidaryti langui? ar galima virs lango kabinti?
ir gal galite apytiksliai nurodyti romaneciu mechanizmo kaina? o gal patys susimeistravote mechanizma(pakabinima)? viena toki varianta zinau, gal ju ne vienas yra
QUOTE(Buttuke @ 2010 02 16, 15:25)
Baltos persvieciamos, cia romanetes?
Labai grazu
sakykit, okaip jos pritvirtintos(pakabintos)? labai domina mane toks variantas, bet ar nekliudo laisvai(pilnai isona) atsidaryti langui? ar galima virs lango kabinti?
ir gal galite apytiksliai nurodyti romaneciu mechanizmo kaina? o gal patys susimeistravote mechanizma(pakabinima)? viena toki varianta zinau, gal ju ne vienas yra
Labai grazu
sakykit, okaip jos pritvirtintos(pakabintos)? labai domina mane toks variantas, bet ar nekliudo laisvai(pilnai isona) atsidaryti langui? ar galima virs lango kabinti?
Prasom pasidalinti ziniomis.

QUOTE(*AMRI* @ 2010 02 16, 17:38)
parasyk el.pasto adresa, nes ten failiukas

dabar matau, kad galima virs lango ant sienos romanetes tvirtinti, siek tiek daugiau nei per klostes ilgi, tuomet ir langas gales pilnai atsidaryti.
O kokio ilgio paprastai buna kloste, t.y. atstumas tarp skersiniu?
kaip manot, ar neatrodys ziauriai ant vieno lango dvi romanetes po 2,1 metro ilgio ir po 1 metra plocio

QUOTE(atnala @ 2010 02 16, 12:34)
tokiam pakabinimui, galima tiesiog panaudoti uzuolaidu parisimui naudojamus mazus kabliukus,tik taip ismetyti kabliukai, nevienodame aukstyje,pakabinus uzuolaida,jinai butinai turi buti parista,nes jos apacia bus nelygi,na nebent virsuje risite ant sniureliu ir juos darysite nevienodo ilgio.bet dar vienas minusas ,siena bus suvarpyta skilutemis.dar buna tokiu kabliuku,pvz ranksluosciams,plastikiniu prilipinamu bet juos nuimant ,taip pat gali nusilupti su dazais.dazo nulupimas ,ne taip skaudu ,kaip skylute

Tai aš tokį variantą buvau apgalvojusi- bet kiek įžiūrėjau paveiksliuke, jos (užuolaidos) atitrauktos nuo sienos- o su tokiais paprastais kabliukais kažin ar nebus per arti sienos?
Dėl sienos gręžiojimo- sutinku, labiau esu linkusi rinktis klijuojamus kabliukus.
Labai grazu
Pakabinta ant romanetinio mehanizmo,kadangi kliente nenorejo deti ant nisos,buvo pasirinktas sis variantas,sutinku langas darinetis negales,bet cia yra pirmas aukstas,plius langas ileistas giliau ,zemiau nei stalvirsis ir jis atsidaryti toliau nei stalvirsis negales,o ventiliacijai is virsaus atydaryti,romanete netrukdo.
Pakabinta ant romanetinio mehanizmo,kadangi kliente nenorejo deti ant nisos,buvo pasirinktas sis variantas,sutinku langas darinetis negales,bet cia yra pirmas aukstas,plius langas ileistas giliau ,zemiau nei stalvirsis ir jis atsidaryti toliau nei stalvirsis negales,o ventiliacijai is virsaus atydaryti,romanete netrukdo.

QUOTE(Amicus @ 2010 02 17, 16:29)
sveikutes, gal galit patart, kur pigiau galima isigytu roletu, nes reikia tikrai daug 

Nezinau,kur gyvenat, as Klaipedoje uzsisakiau roletus is Dexteros, dabar geros nuolaidos (iki kovo 1d.). Tai man uz 11 gaminiu (jie taip skaiciuoja- jei langas is dvieju atidaromu daliu, jau du gaminiai, tai pas mus 7 langai is 11 daliu) kainuos 1124lt-manau, gera kaina

O as turiu klausimeli i kitas mamytes-kaip jus puosete vonios ir tualeto langus?Vakarui uzsakiau roletus, o kaip diena?Uzuolaidu nesinori, o jei romanetes, ar nepersisvies viskas,juk ten tokia plona medziagyte?

QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 18, 09:12)
Nezinau,kur gyvenat, as Klaipedoje uzsisakiau roletus is Dexteros, dabar geros nuolaidos (iki kovo 1d.). Tai man uz 11 gaminiu (jie taip skaiciuoja- jei langas is dvieju atidaromu daliu, jau du gaminiai, tai pas mus 7 langai is 11 daliu) kainuos 1124lt-manau, gera kaina
O as turiu klausimeli i kitas mamytes-kaip jus puosete vonios ir tualeto langus?Vakarui uzsakiau roletus, o kaip diena?Uzuolaidu nesinori, o jei romanetes, ar nepersisvies viskas,juk ten tokia plona medziagyte?

Dieninei romanetei galima rinktis tarpini audinuka,tai tikrai dienos metu ,jusu niekas nematys

Labutis, turiu klausimuką. Noriu dienines užuolaidas daryti su žiedais, ir kiek platesnio už langą reikia audinio kad gražiai banguotusi?
O vonioj aš vertikalią žaliuzę kabinau.

O vonioj aš vertikalią žaliuzę kabinau.