Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

Uzsirasiau praeita pirmadieni (rugsejo 6d.) pas savo seimos daktare artimiausiai laisvai vietai - ketvirtadieniui, dar pasikeikiau kad beveik pusantros savaites laukt teks, vakar jau susiruosiau eiti ir kazkaip sugalvojau dar karteli patikrint (gerai, kad susiprotejau doh.gif ), o pasirodo, kad registracija ne vakar dienai, o rugsejo 23 d.
Tai jau tokia pikta ir ant savo zioplumo buvau ir ant tokiu nerealiu eiliu doh.gif

Mano gydytoja irgi antibiotiku megeja, nors mano skrandis ju nelabai toleruoja (esant anginai vis tuos pacius ir israso, nors as nuo ju vemiu visada), bet kai jai apie tai sakau tai toks jausmas, kad pati su savim kalbuosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 17 rugsėjo 2010 - 14:19
Sveikos. Noreciau paskeisti seimos daktara, gal kas patarsite? o taip pat gal kas turite gera pediatra, kuri parekomenduotumet?
Atsakyti
Kadangi ginekologe Jurenaite serga, ir rugseji nedirbs - uzsirasiau pas Ausra Skrebiene. Gal kas turi atsiliepimu apie ja? dekinga is anksto

Aš buvau pas akušere ginekologe Aušra Skrebiene. Jauna, bet tikrai profesionali gydytoja. Labai maloni, geros nuotaikos ir su humoro jausmu. Labai jai dėkinga už tikamai diagnozuotą ir paskirtą gydymą. Ko iki jos net keletas gydytojų nesugebejo padaryti.
Ji dirba šioje poliklinikoje, kiek supratau neseniai, bet prognozuoju, kad po kokių metų - turėsiu problemų su patekimu pas ja (bus eiles) smile.gif

P.S. svarbiausia nuemė man baimės kompleksą prieš moteris ginekologes, kurių akyse nuolatinis tarsi kažkoks priekaištas arba savo elgesiu jos tarsi nori pasakyti "ko čia stradalini, kasdien čia tokių pilna, visos gimdo ir tu pagimdysi"
Atsakyti
Labas vakaras. mirksiukas.gif Mane labai beria, jau antrą savaitę ir vis daugiau ir daugiau,ypač veidą,kaktą ,ausis. Įtariu dilgėlinę. Vienu žodžiu skaimbinau į polikliniką praeita pirmadieni,talonu nėra,užrašė tik spalio 15 blink.gif Manau neištversiu,šiandien atsikėlus bijojau į veidrodį pasižiūrėti,dar labiau išberę. Ar priims mane be talono jeigu registratūroje pamatys kaip atrodau? Ką daryti,esu beveik panikoje unsure.gif
Dar klausimas, kas turėjo panašiu problemų kokius tyrimus reikės atlikti? Tikriausiai kraujo ir TTH ( turėjau su skydliauke problemu ),ką dar ? Ir kas siuntimus rašo tyrimams odos gydytoja jeigu mato kad butinas tyrimas ar dar reikės pas savo šeimos keliauti? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 25 rugsėjo 2010 - 20:17
QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 25, 21:15)
Labas vakaras. mirksiukas.gif  Mane labai beria, jau antrą savaitę ir vis daugiau ir daugiau,ypač veidą,kaktą ,ausis. Įtariu dilgėlinę. Vienu žodžiu skaimbinau į polikliniką praeita pirmadieni,talonu nėra,užrašė tik spalio 15  blink.gif Manau neištversiu,šiandien atsikėlus bijojau į veidrodį pasižiūrėti,dar labiau išberę. Ar priims mane be talono jeigu registratūroje pamatys kaip atrodau? Ką daryti,esu beveik panikoje unsure.gif
Dar klausimas,  kas turėjo panašiu problemų kokius tyrimus reikės atlikti? Tikriausiai kraujo ir TTH ( turėjau su skydliauke problemu ),ką dar ? Ir kas siuntimus rašo tyrimams odos gydytoja jeigu mato kad butinas tyrimas ar dar reikės pas savo šeimos keliauti?  doh.gif

Dabar savaitgalis, tavęs dėta važiuočiau į Visorius pas budintį gydytoją ir pasakyčiau, kad poliklinikoj davė taloną labai vėlai, o man dabar reikia pagalbos. Ten reikia turėti pasą ir sodros pažymėjimą. Tikrai žinau, kad į ten važiavo ne vienas žmogus, negalėdamas sulaukti konsultacijos Šeškinės poliklinikoj.
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 25, 21:15)
Labas vakaras.
Dar klausimas,  kas turėjo panašiu problemų kokius tyrimus reikės atlikti? Tikriausiai kraujo ir TTH ( turėjau su skydliauke problemu ),ką dar ? Ir kas siuntimus rašo tyrimams odos gydytoja jeigu mato kad butinas tyrimas ar dar reikės pas savo šeimos keliauti?  doh.gif

gal nuo kokių vaistų beria,jei nuo skydliaukės vartoji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 09 25, 21:31)
gal nuo kokių vaistų beria,jei nuo skydliaukės vartoji unsure.gif

Šio metu nevartoju,nors jaučiu kad tikrai su hormonais turiu vėl problemų. O dėl endokrenologo mūsu poliklinikoje visai nežinau ką ir rašyti. Launkausi pas Laptevą,paskutinį kartą kai buvau pas ją ji mano apžiurai skyrė daugiausiai 2 minutės,supratau iš pokalbio su sesele ji labai skubėjo namo ir vis skaičiavo kiek kortelių dar liko g.gif ( mano vizitas būvo vakarinis),jokių tyrimų absoliučiai niekooo blink.gif Bet matomai kad man ir vėl su hormonais kaž kas yra.Mane beria nuo pavasario,bet beria ypač prieš mms,o dabar nuo praeito savaitgalio visai nežinau kur dėtis,veidas atrodo laaabai negražiai ir kakta irgi. Geriau prieš 2 metus Metizolį ir paskui kitus vaistus. Šiaip nemažai Solpadeino išgėriu nuo migrenos,saldumynus mėgstu blush2.gif Niekada neturėjau problemu dėl alergijos o dabar po 30 prasidėjo kaž kokios nesamones. g.gif

Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2010 09 25, 21:30)
Dabar savaitgalis, tavęs dėta važiuočiau į Visorius pas budintį gydytoją ir pasakyčiau, kad poliklinikoj davė taloną labai vėlai, o man dabar reikia pagalbos. Ten reikia turėti pasą ir sodros pažymėjimą. Tikrai žinau, kad į ten važiavo ne vienas žmogus, negalėdamas sulaukti konsultacijos Šeškinės poliklinikoj.

Neturiu galimybės dabar nuvažiuoti schmoll.gif Galvoji nepriims mane vistiek jeigu parodysiu savo veiduką? g.gif Nors pas mus visko gali būti,todėl ir nervas ima kad žinau kaip sunku jeigu susirgau o regisratūroje tik ir sako TALONŲ NĖRA,vadinasi arba kentiek kol galą neatodosi arba ieškok mokamu paslaugu.O dar kiek kainuos vaistai,tepalai blink.gif Todėl ir noriu nemokamai ,žinau kad vien vaistams virš 100 teks pakloti g.gif
Papildyta:
O galima prašyti siuntymo į Santariškias iš odos gydytojos jeigu negalės mano berimus išgydyti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 25 rugsėjo 2010 - 21:52
QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 25, 23:05)

O galima prašyti siuntymo į Santariškias iš odos gydytojos jeigu negalės mano berimus išgydyti?  unsure.gif

Prasyti visada galima, bet ne faktas, kad duos.
Bet kokiu atveju Santariskese eiles baisiausios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 26, 11:00)
Prasyti visada galima, bet ne faktas, kad duos.
Bet kokiu atveju Santariskese eiles baisiausios  doh.gif

Dėl eilių geriau nesakykit,aš kas metus turiu mamologui pasirodyti.Reikia prieš 4 mėnesius užrašytis blink.gif
Atsakyti
Florestina o sekmadieniais priima Visorių g.? O šis centras irgi Santariškese arba kitoje vietoje randasi? Skambinau tenai bet niekas nekelią ragelio,gal šiandien niekas nedirba?
Šiandien ir rankos pradėjo berti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 09 26, 18:06)
Florestina o sekmadieniais priima Visorių g.? O šis centras irgi Santariškese arba kitoje vietoje randasi? Skambinau tenai bet niekas nekelią ragelio,gal šiandien niekas nedirba?
Šiandien ir rankos pradėjo berti unsure.gif

Ten šalia Santariškių, ten yra dermatovenerologijos ligoninė. Viena mano draugė važiavo į ten savaitgalį- tai net į ligoninę buvo paguldę, paaiškėjo, kad alerginė reakcija į maisto papildus. Jei nori sužinoti, kur yra vienos ar kitos srities budintis gydytojas, skambink 112 ir tau pasakys, aš skambinau, kai surietė pūslės uždegimas, buvo ilgasis Joninių savaitgalis- tai liepė važiuoti į Lazdynų ligoninę. Dar rytoj gali važiuoti į Kauno g. Ten šalia Vytenio poliklinikos yra Odos ir veneros ligų centras. Dalis mano kolegių iš karto į ten važiuoja, net nebando pakliūti Šeškinėj. Aš užsirašius pas dfermatologę spalio 6 d. Vėl prasidėjo nagų grybelis ir nuo ko ta šlykštynė atsiranda. blink.gif Po gydymo visas kojines išmečiau, susipirkau naujas, jau rodos tikrai nėra iš kur.

Berti gali nuo daug ko, mane beria nuo "Bional" preparatų ir ibuprofeno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 26 rugsėjo 2010 - 19:20
QUOTE(smalsute1361 @ 2010 09 21, 14:40)
Sveikos. Noreciau paskeisti seimos daktara, gal kas patarsite? o taip pat gal kas turite gera pediatra, kuri parekomenduotumet?

Mano seimos gyd irgi isejo, perejau pas Jaroslav Šturo, visai neblogas gydytojas, demesingas, atsakingas. jauciasi, kad patirties ne prudai, bet labai kruopsciai atlieka savo darba.

Pediatre Adomaitiene Dalia nebloga

QUOTE(Serafima @ 2010 09 24, 11:34)
Aš buvau pas akušere ginekologe Aušra Skrebiene. Jauna, bet tikrai profesionali gydytoja. Labai maloni, geros nuotaikos ir su humoro jausmu. Labai jai dėkinga už tikamai diagnozuotą ir paskirtą gydymą. Ko iki jos net keletas gydytojų nesugebejo padaryti.
Ji dirba šioje poliklinikoje, kiek supratau neseniai, bet prognozuoju, kad po kokių metų - turėsiu problemų su patekimu pas ja (bus eiles) smile.gif

P.S. svarbiausia nuemė man baimės kompleksą prieš moteris ginekologes, kurių akyse nuolatinis tarsi kažkoks priekaištas arba savo elgesiu jos tarsi nori pasakyti "ko čia stradalini, kasdien čia tokių pilna, visos gimdo ir tu pagimdysi"

Kiek supratau is kitos gyd zodziu Jurenaite ilgai nedirbs musu poliklinikoje. Perejau pas Skrebiene, nu super thumbup.gif dar tokios saunios gydytojos nebuvau sutikus. Kolkas pas ja eiles nedideles, galima papulti. Ji dar dirba kitoje poliklinikoje ir privacioj istaigoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagute2: 04 spalio 2010 - 14:29