QUOTE(Naminė @ 2010 09 25, 21:31)
gal nuo kokių vaistų beria,jei nuo skydliaukės vartoji
Šio metu nevartoju,nors jaučiu kad tikrai su hormonais turiu vėl problemų. O dėl endokrenologo mūsu poliklinikoje visai nežinau ką ir rašyti. Launkausi pas Laptevą,paskutinį kartą kai buvau pas ją ji mano apžiurai skyrė daugiausiai 2 minutės,supratau iš pokalbio su sesele ji labai skubėjo namo ir vis skaičiavo kiek kortelių dar liko

( mano vizitas būvo vakarinis),jokių tyrimų absoliučiai niekooo

Bet matomai kad man ir vėl su hormonais kaž kas yra.Mane beria nuo pavasario,bet beria ypač prieš mms,o dabar nuo praeito savaitgalio visai nežinau kur dėtis,veidas atrodo laaabai negražiai ir kakta irgi. Geriau prieš 2 metus Metizolį ir paskui kitus vaistus. Šiaip nemažai Solpadeino išgėriu nuo migrenos,saldumynus mėgstu

Niekada neturėjau problemu dėl alergijos o dabar po 30 prasidėjo kaž kokios nesamones.
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2010 09 25, 21:30)
Dabar savaitgalis, tavęs dėta važiuočiau į
Visorius pas budintį gydytoją ir pasakyčiau, kad poliklinikoj davė taloną labai vėlai, o man dabar reikia pagalbos. Ten reikia turėti pasą ir sodros pažymėjimą. Tikrai žinau, kad į ten važiavo ne vienas žmogus, negalėdamas sulaukti konsultacijos Šeškinės poliklinikoj.
Neturiu galimybės dabar nuvažiuoti

Galvoji nepriims mane vistiek jeigu parodysiu savo veiduką?

Nors pas mus visko gali būti,todėl ir nervas ima kad žinau kaip sunku jeigu susirgau o regisratūroje tik ir sako TALONŲ NĖRA,vadinasi arba kentiek kol galą neatodosi arba ieškok mokamu paslaugu.O dar kiek kainuos vaistai,tepalai

Todėl ir noriu nemokamai ,žinau kad vien vaistams virš 100 teks pakloti
Papildyta:
O galima prašyti siuntymo į Santariškias iš odos gydytojos jeigu negalės mano berimus išgydyti?