Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

Kai kurie gydytojai sios poliklinikos tikrai stebina,ir tikrai ne geraja prasme smile.gif
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gandre @ 2010 10 07, 10:30)
Kai kurie gydytojai sios poliklinikos tikrai stebina,ir  tikrai ne geraja prasme smile.gif
ax.gif

konkreciau prasom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolinė @ 2010 10 07, 11:03)
konkreciau prasom smile.gif

As dabar pavardziu neprisiminsiu visu, bet labai keistai dirba kai kurie - kai nueini pas dermatologa-alergologa - ir ji nustato is akies paberimo diagnoze... israso vaistus,kurie tik laikinai padeda... ir vistiek po kruio laiko dusina alergija,kol pati nenustaciau priezasties smile.gif aisku, reikejo eit i rimta klinika- bet tuo metu neturejau labai daug laiko...
ejau kuri laika pas masaziste.puikiai masazavo.atliko savo darba gerai, bet kad laikas pasikeite jos darbo - nesugebejo pranesti... taip ir nebaigiau savo masazo kursu.
Yra vienas toks kabinetukas ,kur dar elektroproceruas, sildymus - ir moteris,priimanti nuo pat ryto , galetu biski kantresne su zmonem but... ir nekelt balso doh.gif
apie ginekologus - nieko blogo negaliu pasakyt - visi jie man patiko. Siuo metu apsilankau pas gyd. Ciulkova. Isties puiki gydytoja, maloniai kalba ir paaiskina viska thumbup.gif

Labai gera kiniterapeute yra. Puiki moteris, ko nepasakysi apie vietinius chirurgus:)
Galiu testi ir testi wink.gif) tiesiog , vienu metu teko man aplankyti daugybe gydytoju sioj poliklinikoj - susidare tam tikra nuomone..
apie registratura apacioj gal reikia isvis patylet smile.gif

Bet kadangi nuo vaikystes esu sioj polikllinikoj, labai pripratau.tai ir kazkaip nedristu vis persirasyt..
Tikiu,kad daugmaz visose poliklinikose ta pati situacija.. bet kartais zmoens perlenkia lazda.

galeciau rasyt ir rasyt.... bet man netgi paciai dabar nemalonu, kad taip pasiskundziau netaktiskai.
Bet, merginos, gal cia man vienai taip ten nutinka?? as nesu labai priekabus zmogus, mandagiai bendrauju, bet kazkaip atgal visai kitos reakcijos sulaukiu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2010 09 06, 20:40)
Man gydytoja Čiulkova labai patiko, aiškiai išaiškino mano problemas, jų gydymą. Ir kaip reta tarp gydytojų - daugiau pasakojo ir bendravo negu rašė.
thumbup.gif

As dabar TIK pas Ciulkova einu. tikiu,kad sioj poliklinikoj yra daug nuostabiu ginekologu, bet kolkas man patiko sita ir dabar stengiuos su ja bendraut ir toliau smile.gif Cia yra viena is tu,pas kuria malonu eiti thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Man labai gera ispudi paliko dermatologe Galinauskaite thumbup.gif tikrai maloni ir neatmestinai savo darba dirbanti gydytoja smile.gif israse ji man tokiu milteliu, kuriu sake galima nusipirkt seskines vaistineje (ten juos vietoj gamina). Gal kartais kuri zinote kur dar yra tokiu vaistiniu, kuriuose gaminami vaistai? Gal galeciau rasti Antakalnyje arba Zirmunuose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimute89 @ 2010 10 11, 23:42)
Man labai gera ispudi paliko dermatologe Galinauskaite  thumbup.gif  tikrai maloni ir neatmestinai savo darba dirbanti gydytoja  smile.gif  israse ji man tokiu milteliu, kuriu sake galima nusipirkt seskines vaistineje (ten juos vietoj gamina). Gal kartais kuri zinote kur dar yra tokiu vaistiniu, kuriuose gaminami vaistai? Gal galeciau rasti Antakalnyje arba Zirmunuose?  smile.gif

Man irgi liepė eiti į Šeškinės vaistinę. Kiek žinau iš ankstesnių laikų- tai vaistai yra gaminami tik Šeškinės ir Gedimino vaistinėse. Man išrašė kažkokį spiritą su vaistais nuo spuogų, sakiau reiks rytoj važiuoti užsisakyti. Klausiau dėl kontraceptikų- tai sakė, kad nuo spuogų jie padeda tik tol, kol vartoji, o kai nustoji vartoti- tai vėl spuogai kyla ir dar baisiau negu buvo.
Atsakyti
yra ir daugiau vaistiniu kur gaminami vaistai. Siandien issiaiskinau smile.gif stai nuoroda:
http://www.e-vaistin...bines-vaistines
Atsakyti
QUOTE(raimute89 @ 2010 10 12, 22:25)
yra ir daugiau vaistiniu kur gaminami vaistai. Siandien issiaiskinau smile.gif stai nuoroda:
http://www.e-vaistin...bines-vaistines

Aciu labai uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Sveiki noriu parashyti apie ginekologe KULIKAUSKE

Siaubas, tai koshmaras ne gydytoja, pagrindiniai zodziai ish jos lupu yra "nizinau nizinau" "jus girai pagalvuokit ar nuorit pas mania lankycis" kas per daktare? tragedija, atejau pasitikrint del neshtumo, o apie jy neishgirdau nei zodzio, tik kad ash sukeliu problemu, ir kad jinai nieko "nizino" doh.gif

KULIKAUSKE PRASCIAUSIA GINEKOLOGE POLIKLINIKOJE

Ir gaila kad tik gryzus namo supratau kad galejau ant jos parashyti skunda, siaubas, su tokia daktare ir persileist nuo nervu galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroshke: 18 spalio 2010 - 21:44
QUOTE(kroshke @ 2010 10 18, 22:43)
Sveiki noriu parashyti apie ginekologe KULIKAUSKE

Siaubas, tai koshmaras ne gydytoja, pagrindiniai zodziai ish jos lupu yra "nizinau nizinau" "jus girai pagalvuokit ar nuorit pas mania lankycis" kas per daktare? tragedija, atejau pasitikrint del neshtumo, o apie jy neishgirdau nei zodzio, tik kad ash sukeliu problemu, ir kad jinai nieko "nizino" doh.gif

KULIKAUSKE PRASCIAUSIA GINEKOLOGE POLIKLINIKOJE

Ir gaila kad tik gryzus namo supratau kad galejau ant jos parashyti skunda, siaubas, su tokia daktare ir persileist nuo nervu galima.

uzjauciu, nes tikrai panasiose situacijose buvau ,bendraujant su kitais gydytojais sios poliklinikos.
Tikiuosi,kad atrasite puikia gydytoja! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gandre @ 2010 10 19, 15:08)
uzjauciu, nes tikrai panasiose situacijose buvau ,bendraujant su kitais gydytojais sios poliklinikos.
Tikiuosi,kad atrasite puikia gydytoja!  4u.gif

Tikrai yra ir gerų gydytojų. Aš turbūt iš trečio karto atradau.

O jei nori skųstis, jų interneto svetainėj yra atsiliepimų skyrius. Aš ten buvau parašius skundą dėl registratūros darbo. Nes viena darbuotoja nuolat bendrauja pakeltu tonu, viską galima ir ramiai paaiškinti. Nežinau, kas ten buvo, bet šiandien aptarnavo labai mandagiai. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 19 spalio 2010 - 14:23
QUOTE(Florestina @ 2010 10 19, 15:21)
Tikrai yra ir gerų gydytojų. Aš turbūt iš trečio karto atradau.

O jei nori skųstis, jų interneto svetainėj yra atsiliepimų skyrius. Aš ten buvau parašius skundą dėl registratūros darbo. Nes viena darbuotoja nuolat bendrauja pakeltu tonu, viską galima ir ramiai paaiškinti. Nežinau, kas ten buvo, bet šiandien aptarnavo labai mandagiai. rolleyes.gif

doh.gif ten tokiu nuotaikos kaitu daznai buna.

Atsakyti
QUOTE(gandre @ 2010 10 19, 15:28)
doh.gif ten tokiu nuotaikos  kaitu daznai buna.

Gal kai šiandien lyja, mažiau žmonių yra. doh.gif
Atsakyti