QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 25, 21:44)
Taip man yra svarbi kitu nuomone, o ir savo seimos nepasirinksi. Jei nori per vestuves vilketi skudura, tai isvaziuok i negyvenama sala ir ten gali tuoktis. o man buvo svarbu, kad atrodyciau idealiai ne tik sau, bet ir kitiems, kad sakytu, va kaip buvo viskas grazu ir pan. Vestuves nevbuvo tradicines, tik vienintelis kas buvo is tradicuju, tai jaunojo atvaziavimas i jaunosios namus, o visa kita ne kvapo tradiciju. Jei svente dvieju zmoniu, tai dviese ir svencia, o musu svente buvo visos seimos. man yra lb svarbi mamos nuomone. as neisu is tu, kur kazkurioj temelej skaiciau, kad jaunuoliai daro vestuves ir tevu nekviecia. cia kazkoks absurdas ir is vestuviu daromas karnavalas. vos ne lenktynes kurios suknele bus grazesne, kurios sukuosena ar makiazas mandresnis.. Nepykit mergaites bet sioj temelej lb daznai nusirodot su suknelem, nes rodomos kokteilines sukneles, o ne vestuvines. cia yra mano asmenine nuomone
Na ir smagu, kad turėjote tokias vestuves, kokių norėjote

tačiau mano nuomone, jos buvo tradicinės (su pulku, didele svita, stalu, nukrautu įv. patiekalų ir gėrimų, limuzinais, šventimu sodyboje ar pan. pobūdžio vietoje ir t.t.) Vnž. tikros storos lietuviškos vestuvės
Taip, mūsų planuose taip pat vestuvės svetimoje šalyje, tik dviese. Bet tai nereiškia, kad liks tėvai ir draugai nuskriausti. Grįžę su draugais manau jas atšvęsime tikrai linksmai, o su tėvais paminėsime jaukiame restorane

juk nėra padėties be išeities