Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Rykute @ 2010 01 25, 13:41)
Mergaites nesipykit del tokiu nieku... Kadangi kiekviena vasara tenka dalyvauti daugeliu vestuviu ryta, o ir paciai kaip moteriai smagu pazioplineti naujausias tendencijas ir kiekvienu metu "topus" "bangas" tai drystu teigti, kad as cia esu viena seniausiu lankytoju  blush2.gif  Ir kiekvienais metais jus del to pacio susipesat...
Mano nuomone vestuvine suknele yra ta su kuria tu teki... O ar ji standartine ar ne cia jau kiekvienos asmeninis reiklas  mirksiukas.gif 
Jusu skoniai skirtingi, kaip ir amzius, pareigos, seimos... 

tikra tiesa thumbup.gif kad ir su dzinsais svarbu juk visai kitas dalykas wub.gif
Atsakyti
user posted image

Cia kaip ir ne vestuvem apsiredzius mergaite, bet suknia gali puikiai tikti vestuvem... Manau visos graikinio stiliaus sukneles ir kilo nuo vakariniu sukneliu...

user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 25, 11:41)
Mano nuomone vestuvine suknele yra ta su kuria tu teki... O ar ji standartine ar ne cia jau kiekvienos asmeninis reiklas  mirksiukas.gif 
Jusu skoniai skirtingi, kaip ir amzius, pareigos, seimos... 
user posted image
Labai teisingai pasakyta smile.gif drinks_cheers.gif

Pirmoji graži. Iš kur tokie grožiai pas tamstą bigsmile.gif smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2010 01 25, 11:47)
Kaip gražu per vieną petį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 01 25, 12:41)

vat jei gėlės truputį kitokios spalvos būtų su tokia ženyčiaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 01 25, 12:49)
Labai teisingai pasakyta smile.gif  drinks_cheers.gif

Pirmoji graži. Iš kur tokie grožiai pas tamstą bigsmile.gif  smile.gif

http://images.google...ttp...t=18&um=1

Papildyta:
QUOTE(Brėkšta @ 2010 01 25, 12:51)
vat jei gėlės truputį kitokios spalvos būtų su tokia ženyčiaus  bigsmile.gif

user posted image

Jei vietoj raudonos spalvos butu kokia yvori spalva wub.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

Ponia Obama

user posted image

Atsakyti
Rykute , wub.gif

o del pykciu Rykute taip pat teisi, ir as jau ne viena maciau tongue.gif
Atsakyti
user posted image
Labai idomi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 24, 23:59)
Ar jums taip svarbi kitų nuomonė? O gal jus tiesiog supa ne tie žmonės, aplinka, kurioje jūs manote jaustumėtės išprotėjusi ir nesuprasta. Kiek pamenu jūsų vestuvės buvo tradicinės (jei klystu, pataisykite), bet tai nereiškia, kad kita nuotaka nenori būti išskirtine  g.gif Juk šventė tai dviejų žmonių ir mano nuomone turėtų būti tokia, kokios jie nori ar apie kokią svajoja (-o). Ne mama ir ne giminės rodiklis. Ir galų gale kur tos pasirinkimo ribos bei galimybės, ar jas kas nors nustatė...

Aptartoji suknelė įdomi, bet tokios SAVO dieną nenorėčiau vilkėti...

Taip man yra svarbi kitu nuomone, o ir savo seimos nepasirinksi. Jei nori per vestuves vilketi skudura, tai isvaziuok i negyvenama sala ir ten gali tuoktis. o man buvo svarbu, kad atrodyciau idealiai ne tik sau, bet ir kitiems, kad sakytu, va kaip buvo viskas grazu ir pan. Vestuves nevbuvo tradicines, tik vienintelis kas buvo is tradicuju, tai jaunojo atvaziavimas i jaunosios namus, o visa kita ne kvapo tradiciju. Jei svente dvieju zmoniu, tai dviese ir svencia, o musu svente buvo visos seimos. man yra lb svarbi mamos nuomone. as neisu is tu, kur kazkurioj temelej skaiciau, kad jaunuoliai daro vestuves ir tevu nekviecia. cia kazkoks absurdas ir is vestuviu daromas karnavalas. vos ne lenktynes kurios suknele bus grazesne, kurios sukuosena ar makiazas mandresnis.. Nepykit mergaites bet sioj temelej lb daznai nusirodot su suknelem, nes rodomos kokteilines sukneles, o ne vestuvines. cia yra mano asmenine nuomone 4u.gif
Atsakyti
mano nuomone aprangos kodas: vakarine, kokteiline ir etc priklauso nuo vestuviu tematikos ir pasirinktos vietos, jei vestuviu puota kokiame prabangaus viesbucio prabangiame restorane visi atvyksta limuzinais su vairuotojais tada zinoma white tie ir ne kitaip su ilga prabangia suknia, bet jei veiksmas kaimo turizmo sodyboje (LT realijos) arba papludimyje bahamuose kuo blogai tas kokteilinis variantas? man rodos kaip tik tinkama butu.
sori uz sutirstintas spalvas, cia vaizdumo delei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 25 sausio 2010 - 20:53
QUOTE(Odora @ 2010 01 25, 20:51)
mano nuomone aprangos kodas: vakarine, kokteiline ir etc priklauso nuo vestuviu tematikos ir pasirinktos vietos, jei vestuviu puota kokiame prabangaus viesbucio prabangiame restorane visi atvyksta limuzinais su vairuotojais tada zinoma white tie ir ne kitaip su ilga prabangia suknia, bet jei veiksmas kaimo turizmo sodyboje (LT realijos) arba papludimyje bahamuose kuo blogai tas kokteilinis variantas? man rodos kaip tik tinkama butu.
sori uz sutirstintas spalvas, cia vaizdumo delei biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Man asmeniškai nėra gražu, kai suknelė ir nuotaka 'ohoho' o švenčia ant paprasčiausių suolų. Apie jau kalbėta visų čia rašančių merginų. smile.gif
Lyg brėkšta taip sakė, kad vestuvinė suknelė yra ta, su kuria tu esi savo vestuvių dieną smile.gif Ir tai turi derėti prie vietos kurioje švenčiama, prie nuotakos, ir vestuvių tematikos smile.gif
Pūsta, didelė su klostėmis suknelė, nusagstyta 'bizgučiais' paplūdimyje man tikrai nekaip atrodytų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 01 25, 11:41)

aš galvoju, kad gal jinai šampaninės spalvos geriau atrodytų. Man kažkaip spalva nesižiūri...
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 01 25, 21:44)
Taip man yra svarbi kitu nuomone, o ir savo seimos nepasirinksi. Jei nori per vestuves vilketi skudura, tai isvaziuok i negyvenama sala ir ten gali tuoktis. o man buvo svarbu, kad atrodyciau idealiai ne tik sau, bet ir kitiems, kad sakytu, va kaip buvo viskas grazu ir pan. Vestuves nevbuvo tradicines, tik vienintelis kas buvo is tradicuju, tai jaunojo atvaziavimas i jaunosios namus, o visa kita ne kvapo tradiciju. Jei svente dvieju zmoniu, tai dviese ir svencia, o musu svente buvo visos seimos. man yra lb svarbi mamos nuomone. as neisu is tu, kur kazkurioj temelej skaiciau, kad jaunuoliai daro vestuves ir tevu nekviecia. cia kazkoks absurdas ir is vestuviu daromas karnavalas. vos ne lenktynes kurios suknele bus grazesne, kurios sukuosena ar makiazas mandresnis.. Nepykit mergaites bet sioj temelej lb daznai nusirodot su suknelem, nes rodomos kokteilines sukneles, o ne vestuvines. cia yra mano asmenine nuomone 4u.gif

Na ir smagu, kad turėjote tokias vestuves, kokių norėjote flirt.gif 4u.gif tačiau mano nuomone, jos buvo tradicinės (su pulku, didele svita, stalu, nukrautu įv. patiekalų ir gėrimų, limuzinais, šventimu sodyboje ar pan. pobūdžio vietoje ir t.t.) Vnž. tikros storos lietuviškos vestuvės mirksiukas.gif

Taip, mūsų planuose taip pat vestuvės svetimoje šalyje, tik dviese. Bet tai nereiškia, kad liks tėvai ir draugai nuskriausti. Grįžę su draugais manau jas atšvęsime tikrai linksmai, o su tėvais paminėsime jaukiame restorane rolleyes.gif juk nėra padėties be išeities ploja.gif biggrin.gif
Atsakyti