Įkraunama...
Įkraunama...

vestuvine issvajotoji suknyte

QUOTE(Blondie* @ 2010 01 26, 16:54)
Dieter įmesta paskutinioji tikra gražuolė  wub.gif  tiek monekenė, tiek suknia 
flirt.gif  hihihi.gif
Tik jaučiu, kad ant manęs ji taip gražiai negultų. Kažkaip išvis, paskutiniu metu pradėjau galvot, kad man toks modelis visai netiks, nors ir labai priimtinas.

Man ta paskutine irgi laaaabai grazi wub.gif Bet irgi nezinau ar man tokia tiktu. Buvau i viena salona nuejus vakar ir paklausiau gal ka turi krentancio nuo krutines, tai kai pradejo rekti, kad tai maisai ir tikrai tokios nesiulau doh.gif As isvis savo dydzio turbut sunkiai rasiu. Idomu ar kas nors pasiutu kazka panasaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 01 26, 19:28)
Man ta paskutine irgi laaaabai grazi  wub.gif  Bet irgi nezinau ar man tokia tiktu. Buvau i viena salona nuejus vakar ir paklausiau gal ka turi krentancio nuo krutines, tai kai pradejo rekti, kad tai maisai ir tikrai tokios nesiulau  doh.gif As isvis savo dydzio turbut sunkiai rasiu. Idomu ar kas nors pasiutu kazka panasaus  ax.gif

Tai kas čia per salonai, ir kokią teisę turi šaukti blink.gif na patarti gali, bet ne primygtinai kišti savo nuomonę ir brukti sukneles. Geriau bėgti iš tokių kuo greičiau ir neatsisukdamai. O koks jūsų dydis?
Neperšu savo nuomonės, bet manau siūtis ir yra geriausias variantas. Va, pasiskaitykite temą šią gal ką gero atrasite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 26, 18:51)
Tai kas čia per salonai, ir kokią teisę turi šaukti  blink.gif na patarti gali, bet ne primygtinai kišti savo nuomonę ir brukti sukneles. Geriau bėgti iš tokių kuo greičiau ir neatsisukdamai. O koks jūsų dydis?
Neperšu savo nuomonės, bet manau siūtis ir yra geriausias variantas. Va, pasiskaitykite temą šią gal ką gero atrasite  smile.gif

Labai aciu uz nuoroda uzsirasiau kelis variantus reikes bandyti pasiteirauti.
Dabar mano koks 46-48 dydis doh.gif bandysiu mest svori, nes noriu graziai atrodyti ax.gif
Atsakyti
Vieną didesnį modeliuką įdėjus buvau. Mačiau ir daugiau. Jie man tikrai dailūs smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2010 01 26, 21:26)
Labai aciu uz nuoroda uzsirasiau kelis variantus reikes bandyti pasiteirauti.
Dabar mano koks 46-48 dydis  doh.gif  bandysiu mest svori, nes noriu graziai atrodyti  ax.gif

Sėkmės paieškoje mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 26 sausio 2010 - 21:55
QUOTE(Never Ending Story @ 2010 01 26, 17:33)
lotuliukas.gif Rodom tai, kas mums grazu. Kodel, budamos jaunos, priesinames naujovems? Mano galva, deranti  kokteline suknele vestuvem yra tukstanti kartu geriau nei sijonas su trim lankais sluojantis Rumsiskiu trobos asla...

Na aš manau, kad suknelės šiaip ar atip yra skirstomos. Suprantu, kad kiekviena tuokiasi taip, kaip nori. Galit ir su džinsais, bet juk dėl to Jūs džinsų nuotraukų nedėsit į vestuvių suknelių temą.
Nepuolu čia Jūsų ir nebandau to daryt, tiesiog manau, kad kokteilinės suknelės, nors ir tiktų Jūsų vestuvėms, visgi nėra vestuvinės.
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 26, 23:15)
Na aš manau, kad suknelės šiaip ar atip yra skirstomos. Suprantu, kad kiekviena tuokiasi taip, kaip nori. Galit ir su džinsais, bet juk dėl to Jūs džinsų nuotraukų nedėsit į vestuvių suknelių temą.
Nepuolu čia Jūsų ir nebandau to daryt, tiesiog manau, kad kokteilinės suknelės, nors ir tiktų Jūsų vestuvėms, visgi nėra vestuvinės.

Visiškai pritariu. Galvojau, kad aš čia tik viena žiūriu į daugumą nuotraukų ir stebiuosi, ar tikrai merginos norėtų per savo vestuves tokias užsidėt ir ar tikrai dauguma nesupranta skirtumo tarp kokteilinių ir vestuvinių suknelių.
Viena druagė pasakojo, kad pirko suknelę Maskvoj, mokėjo 3700 mūsų pinigais berods. O po kelių mėnesių pamatė labai panašią suknelę paprastoj drabužių parduotuvėj, tik jau už 300 lt. Jai taip abidna buvo. Nu aišku ten pasijoniai skirėsi ir medžiaga biški, bet netgi išsiūvinėjimai buvo tie patys.
Nu aš taip tikrai neapakčiau iš džiaugsmo, jei pamatyčiau savo suknę rubų parduotuvėj, arba ant vienos iš svečių (na bent jau panašią).
Tai kad (ne)eiline drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos!
Oj, cia tokios aistros forume..net negalvojau, kad cia galima susipykti smile.gif

Prie sios temos idedu ir savo suknele:
http://fashionbride....8/02/broche.jpg
http://www.promisesa...ic-BROCHE-B.jpg

Buvau situos link'us idejusi kitoj temoj (apie salonus).
Si suknele aisku 2008 metu, nusipirkau ja tik uz 1800 lt nauja su etiketem per ispardavima ax.gif
tiesa, kalbant apie sukneles...dar karta isitikinau, kad reikia matuotis..nes norejau tokios: http://www.bestbrida...as/tn_Maria.jpg
cia mazas formatas, sorry
sapnavau net ta suknele (pronovias, Maria)...bet kai pasimatavau - nusiviliau..nes ji visai man netiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonrisa81: 27 sausio 2010 - 00:01
QUOTE(sonrisa81 @ 2010 01 27, 00:59)

Kažkada merginos jau buvo tokią įmetę, pasisakiau, kad graži, tik laaabai jau daug tų nėrinių, mano nuomone, ir dar nuometas pricackintas unsure.gif tai aš jei rinkčiaus suknutę, nuometo tokio jau nesidėčiau (su bolero tas pats) smile.gif o jūs jau susituokusi ar ne? Nes būtų įdomu pamatyti kaip ant jūsų ji atrodo mastau.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondie*: 27 sausio 2010 - 08:25
QUOTE(Blondie* @ 2010 01 27, 09:24)
Kažkada merginos jau buvo tokią įmetę, pasisakiau, kad graži, tik laaabai jau daug tų nėrinių, mano nuomone, ir dar nuometas pricackintas  unsure.gif tai aš jei rinkčiaus suknutę, nuometo tokio jau nesidėčiau (su bolero tas pats)  smile.gif o jūs jau susituokusi ar ne? Nes būtų įdomu pamatyti kaip ant jūsų ji atrodo mastau.gif  cool.gif

Nuometo as nesidesiu visai. Mano vestuves dar tik rugseji...bet suknele atrodo nerealiai ax.gif kadangi as ieskojau sukneles su rankovem, man sis variantas labai tiko.
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 01 25, 10:41)

Labai graži.
Atsakyti