Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos, Lengvatos

QUOTE(l'eau @ 2010 03 15, 17:29)
gausite laišką kad paskirta jei bus paskirta. birželį matyt paminėjo todėl, kad pašalpa skiriama trims mėnesiams. birželį reiks prasitęsti.

na o as negavau jokio laisko kai pirma syki 3men buvo,nei dabar kai pratesiau nesake apie joki laiksa.
Atsakyti
QUOTE(mama4XL @ 2010 03 15, 13:29)
Nežinau, ar čia visur, bet man atrodo čia taryba gal nusprendžia del  pašalpų atidirbinėjimo. Mūsų rajone, tai jeigu turi vaiką iki 7 metų atidirbti nereikia.

tai pas mus irgi kol vaikai iki 7 metu,nereikia,bet vyrui reikia uz du...
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 03 15, 14:45)
nesupratote manes.viskas susitvarkyta pas mane,priklauso bet neismoka niekaip visdar.sake kiek gausiu soc.pasalpos paskaiciuota jau tai laukiam su suneliu visdar.gerai sunu vedu i darzeli tai pavalgo tenai jau namie kaska vakarienei sumastau.bet va uz darza neturiu dabar kuom sumoketi o liko 4d iki apmokejimo.kosmaras ne krize verysad.gif

O nebandėt eiti į darželį ir sakyti kokia padėtis. Manau leistų mokėjimą atidėti mirksiukas.gif pas mus darželyje yra taip, kad nueini pas direktorę ir ji leidžia atidėti mokėjimą. Paskui sekantį mėnesį sumoki už du mėnesiuis.

QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 03 15, 15:04)
vasario 2d viska susitvarkiau  g.gif  ir vat supraski kodel nemoka.

Kažko nesupratau. Bet gi dokumentus tik nuo mėnesio 5 dienos tvarko?
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 03 15, 19:34)
O nebandėt eiti į darželį ir sakyti kokia padėtis. Manau leistų mokėjimą atidėti  mirksiukas.gif pas mus darželyje yra taip, kad nueini pas direktorę ir ji leidžia atidėti mokėjimą. Paskui sekantį mėnesį sumoki už du mėnesiuis.

na gal ir sutiktu direktore nebandziau o ir taip nejauku eiti prasyti palauxiu dar iki penkt.o is kur cia dar naujiena kad nuo 5d tik eiti reikia dokus tvarkyti????kada noriu tada ir einu pirma syki isgirdau tokia nesamone.pas mus bent jau tikrai nera.kiek kartu eidavau bet kada kai tik galiu ar reikia ir viskas,niekas nieko nesako. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 03 15, 18:34)
O nebandėt eiti į darželį ir sakyti kokia padėtis. Manau leistų mokėjimą atidėti  mirksiukas.gif pas mus darželyje yra taip, kad nueini pas direktorę ir ji leidžia atidėti mokėjimą. Paskui sekantį mėnesį sumoki už du mėnesiuis.

Aš visada dokumentus tvarkau 1-4 d. tai tą patį mėnesį ir pažymą gaunu į darželį dėl nuolaidos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 03 15, 17:40)
na gal ir sutiktu direktore nebandziau o ir taip nejauku eiti prasyti palauxiu dar iki penkt.o is kur cia dar naujiena kad nuo 5d tik eiti reikia dokus tvarkyti????kada noriu tada ir einu pirma syki isgirdau tokia nesamone.pas mus bent jau tikrai nera.kiek kartu eidavau bet kada kai tik galiu ar reikia ir viskas,niekas nieko nesako. g.gif

man yra buvę kada ėjau prašyti atidėti mokėjimą. Nieko čia gėdingo, jau geriau su direktore tartis, negu paskui gailėtis mirksiukas.gif Joms tokios situacijos ne naujiena. Kai aš buvau nuėjus, tai sakė šiemet labai daug tėvų prašo atidėti mokėjimus.

Kas dėl dienos, tai kad visada taip buvo. Kad dokumentai priimami nuo 5 iki 25. Tomis dienomis priimami prašymai, o kitomis dienomis vyksta svarstymai. Tai manau kad ir visur tas pats, o ne vienam mieste
Atsakyti

Kas dėl dienos, tai kad visada taip buvo. Kad dokumentai priimami nuo 5 iki 25. Tomis dienomis priimami prašymai, o kitomis dienomis vyksta svarstymai. Tai manau kad ir visur tas pats, o ne vienam mieste
[/quote]
na nesiginciaju tikrai nezinau,bet kaskaip man asmeniskai neis ykio neuzkliuvo tai nei kas is istaigu kaskur sake kad butent nuo 5d. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 03 15, 17:59)
na nesiginciaju tikrai nezinau,bet kaskaip man asmeniskai neis ykio neuzkliuvo tai nei kas is istaigu kaskur sake kad butent nuo 5d. rolleyes.gif

Pas mus mėnesio pirmom arba paskutinėm dienom net netvarko jokių kompensacijų.
Atsakyti
QUOTE(dangira044 @ 2010 03 15, 17:46)
Aš visada dokumentus tvarkau 1-4 d.  tai tą patį mėnesį ir pažymą gaunu į darželį dėl nuolaidos smile.gif

o mums pazyma isduoda tik kita menesi.
Atsakyti
[quote=pupppsis_22,2010 03 15, 14:38]
o mes negavome nei uz sausi,vasari soc.pasalpos bei vaiko pinigeliu uz siuos menesius.tai kaip gyventi lietuvoje va sausis,vasaris,kovas ipuse visdar be pinigeliu.nei uz darza susimoketi,nei maisto nusipirkti.baigesi jau bulves,miltai,makaronai sad.gif
[/quote

Kedainiuose vasario menesi pasalpas tikrai mokejo... pati gavau tai tikrai zinau
Atsakyti
Tai visiems gal pinigeliu neuzteko uztat ir pupsis negavo.nes jie kazkaip moka idomiai bankais.
Atsakyti

Kedainiuose vasario menesi pasalpas tikrai mokejo... pati gavau tai tikrai zinau
[/quote]
na gal jus ir gavote jums gerai,nes as negavau.seip logiskai mastant jau greit bus balandis o as dar uz sausi vasarai negavau.tai balandi man tada turetu sumoketi net uz 3men visus,bet jauciu taip net nebus sad.gif doh.gif
Atsakyti