Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN (6 tema)

as gimdziau pas daktare Kitoviene, esu labai ja patenkinta smile.gif dabar ir nuo pat nestumo pradzios pas ja vaikstau ir gimdysiu pas ja.
tiesa jei noresit kas su ja tartis tai ji vasario 5 isskrenda ir 5 savaites nebus...
Atsakyti
QUOTE(ingabat @ 2010 01 26, 20:55)
as gimdziau pas daktare Kitoviene, esu labai ja patenkinta smile.gif  dabar ir nuo pat nestumo pradzios pas ja vaikstau ir gimdysiu pas ja.
tiesa jei noresit kas su ja tartis tai ji vasario 5 isskrenda ir 5 savaites nebus...

O jus esat susitare, kad jei gimdymas prasides ne jos darbo metu, ar atvaziuos pas jus? Kiek jus planuojate jai sumoketi uz gimdyma? As neisivaizduoju kiek ji ima dabar, nes pries 10m. mokejau jai 500Lt, o dabar? Galite atsakyti i AZ. Busiu labai jums dekinga smile.gif
Atsakyti
4u.gif Keliam tema i virsu biggrin.gif

Na gal kas parasys nauju atsiliepimu apie VGN mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2010 01 29, 11:28)
4u.gif  Keliam tema i virsu  biggrin.gif

Na gal kas parasys nauju atsiliepimu apie VGN  mirksiukas.gif

Sveikutes, tikrai norisi suzinot kokios ten naujienos, gal kas pasikeite, nes as gimdziau pries 2.5metu, tikrai viskas praejo sklandziai, ir kita maziuka planuoju cia gimdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos:)

aš vat prieš kelias dienas gimdžiau VGN smile.gif važiavom visiškai nesitarę, nes neturėjom už ką... Priėmime buvom apie 12val. dienos, visi tik lingavo galvas kiek daug gimdyvių, bet viskas buvo labai normaliai, užpildė dokumentus, gydytoja patikrino kiek atsidaręs gimdos kaklelis ir teko šiek tiek palaukti, nes nebuvo laisvų gimdyklų, bet labai greitai atsilaisvino ir kaip supratau aptekau į tą VIP' inę smile.gif NR. 8.. Aišku, ji labai graži, suremontuota, šaldytuvas, dušas, virdulys, radiatoriukas, kuris labai pravertė, nes buvo LABAI šalta gimdykloj, tai su vyru abu apsikabinę jį ir sėdėjom.. Man tai nieko, kai jau "GERI" sąrėmiai prasidėjo, tai šalta nebebuvo, bet vyras tai labai peršalo, dar dabar baisiausiai kosėja. Gimdykloj dar fainiai buvo, kad lova paskui persidaro i gimdymo stalą kai jau reikia, tai labai patogu. Gimdymas buvo labai ilgas, apie 14valandų, bet kaip pirmam kartui - normalu..smile.gif)) Gimdžiau pas M.Diliautienę, griežta, bet tikrai puiki gydytoja. Akušerė buvo Vilija - NEREALI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Po gimdymo, kai tik nukirpo virkštelę ir truputį nuvalė vaikelį, iškart uždėjo jį man ant pilvo, tai kelias minutes leido pasidžiaugt, paskui tik paėmė pasvert, pamatuot, aprengė ir vėl uždėjo ant pilvuko, tai jis visą laiką ir buvo su manim, netgi tada kai mane siuvo. Kiek kalbėjau su palatos kaimynėmis, tai joms net neuždėjo, čia turbūt nuo gydytojo ar akušerės priklauso... kai tik susiuvo, akušerė iškart pamokino kaip maitinti vaikelį smile.gif)) Po kiek laiko mane pervežė į palatą, paguldė į kitą skyrių, nes pas juos nebuvo vietos, tai ryte kai norėjau atsikelt iš lovos ir supratau, kad pati negaliu, teko skambinti seselėms telefonu, kad pagelbėtų, tai užtaikiau ant kažkokios piktos, tai ji atėjusi paėmė tik vaikelį patraukė ir maždaug " LIPK", o lova aukšta aukšta, nu žodžiu, košmaras biški buvo..ir kadangi ta palata buvo kitam skyriuj, tai mane per pusryčius ir pietus pamiršo doh.gif ir dar nepatiko, kad per tris dienas pakeičiau tris palatas..tai truputėli nesąmonė, bet daugiau viskas tvarkoj, tualetai normalūs, tik kai kurie tikrai be užraktų, dušai gal šiek tiek nepatogūs, nes nesilaiko..Seselių buvo visokių, vaikų gydytojai labai faini, kadangi pagimdžiau šeštadienio naktį, tai savaitgalį ginekologas net nebuvo atėjęs apžiūrėt, bet nenumiriau biggrin.gif:D:D
Maistas tikrai nekoks, bet valgyt galima:)
Iš trijų palatų dvejose buvo labai šalta..
Kai kurias sesutes buvo labai sunku prisikviesti, bet kelios tai buvo fantastiškos, tai pačios ateidavo paklaust ar viskas gerai, ar nereikia pagalbos..
Net nežinau ką čia dar paminėti, na man tai viskas buvo puiku, neskaitant kelių smulkmenų, bet galiu pasakyt, kad jei būčiau kam nors mokėjus, tikrai nebūtų buvę kažkas geriau smile.gif)))) dar vienas įrodymas, kad galima pagimdyti ir be kyšio smile.gif o dėl atsidėkojimo, tai kiekvieno asmeninis reikalas smile.gif manau, kad AČIŪ kartais yra tikrai geriau nei pinigai ar kažkokios dovanos..Ypač šiuo metu, kai daugumai tikrai ne pyragai...
Atsakyti
As labiausiai bijau, kad nuvaziuosiu ir pateksiu i chaosa doh.gif gimdyklos nera, palatos nera blink.gif gydytojai laksto nusikale... nors esame ir susitare su gydytoju, bet ne viskas nuo ju priklauso ax.gif o dar ta pilnatis, sako labai padaugeja gimdyviu biggrin.gif
Atsakyti
o cia yra mokamos palatos, kad ir vyras galetu buti?
Atsakyti
QUOTE(visko būna @ 2010 01 29, 17:01)
o cia yra mokamos palatos, kad ir vyras galetu buti?

jo, yra, kainuoja visam laikui 200lt + 50lt uz patalyne jei vyras nori likti kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrendant @ 2010 01 29, 13:22)
Sveikos:)

aš vat prieš kelias dienas gimdžiau VGN smile.gif važiavom visiškai nesitarę, nes neturėjom už ką... Priėmime buvom apie 12val. dienos, visi tik lingavo galvas kiek daug gimdyvių, bet viskas buvo labai normaliai, užpildė dokumentus, gydytoja patikrino kiek atsidaręs gimdos kaklelis ir teko šiek tiek palaukti, nes nebuvo laisvų gimdyklų, bet labai greitai atsilaisvino ir kaip supratau aptekau į tą VIP' inę smile.gif NR. 8.. Aišku, ji labai graži, suremontuota, šaldytuvas, dušas, virdulys, radiatoriukas, kuris labai pravertė, nes buvo LABAI šalta gimdykloj, tai su vyru abu apsikabinę jį ir sėdėjom.. Man tai nieko, kai jau "GERI" sąrėmiai prasidėjo, tai šalta nebebuvo, bet vyras tai labai peršalo, dar dabar baisiausiai kosėja. Gimdykloj dar fainiai buvo, kad lova paskui persidaro i gimdymo stalą kai jau reikia, tai labai patogu. Gimdymas buvo labai ilgas, apie 14valandų, bet kaip pirmam kartui - normalu..smile.gif)) Gimdžiau pas M.Diliautienę, griežta, bet tikrai puiki gydytoja. Akušerė buvo Vilija - NEREALI thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Po gimdymo, kai tik nukirpo virkštelę ir truputį nuvalė vaikelį, iškart uždėjo jį man ant pilvo, tai kelias minutes leido pasidžiaugt, paskui tik paėmė pasvert, pamatuot, aprengė ir vėl uždėjo ant pilvuko, tai jis visą laiką ir buvo su manim, netgi tada kai mane siuvo. Kiek kalbėjau su palatos kaimynėmis, tai joms net neuždėjo, čia turbūt nuo gydytojo ar akušerės priklauso... kai tik susiuvo, akušerė iškart pamokino kaip maitinti vaikelį smile.gif)) Po kiek laiko mane pervežė į palatą, paguldė į kitą skyrių, nes pas juos nebuvo vietos, tai ryte kai norėjau  atsikelt iš lovos ir supratau, kad pati negaliu, teko skambinti seselėms telefonu, kad pagelbėtų, tai užtaikiau ant kažkokios piktos, tai ji atėjusi paėmė tik vaikelį patraukė ir maždaug " LIPK", o lova aukšta aukšta, nu žodžiu, košmaras biški buvo..ir kadangi ta palata buvo kitam skyriuj, tai mane per pusryčius ir pietus pamiršo  doh.gif  ir dar nepatiko, kad per tris dienas pakeičiau tris palatas..tai truputėli nesąmonė, bet daugiau viskas tvarkoj, tualetai normalūs, tik kai kurie tikrai be užraktų, dušai gal šiek tiek nepatogūs, nes nesilaiko..Seselių buvo visokių, vaikų gydytojai labai faini,  kadangi pagimdžiau šeštadienio naktį, tai savaitgalį ginekologas net nebuvo atėjęs apžiūrėt, bet nenumiriau biggrin.gif:D:D
Maistas tikrai nekoks, bet valgyt galima:)
Iš trijų palatų dvejose buvo labai šalta..
Kai kurias sesutes buvo labai sunku prisikviesti, bet kelios tai buvo fantastiškos, tai pačios ateidavo paklaust ar viskas gerai, ar nereikia pagalbos..
Net nežinau ką čia dar paminėti, na man tai viskas buvo puiku, neskaitant kelių smulkmenų, bet galiu pasakyt, kad jei būčiau kam nors mokėjus, tikrai nebūtų buvę kažkas geriau smile.gif)))) dar vienas įrodymas, kad galima pagimdyti ir be kyšio smile.gif o dėl atsidėkojimo, tai kiekvieno asmeninis reikalas smile.gif manau, kad AČIŪ kartais yra tikrai geriau nei pinigai ar kažkokios dovanos..Ypač šiuo metu, kai daugumai tikrai ne pyragai...

Is kur zinai, kad jei butum mokejus, nebutu geriau? Deja, kad ir kaip bebutu slykstu, bet tokia jau musu medicinine sistema - sumokejus tikrai butu geriau sad.gif
Varinejimas po palatas, "pamirsimas" pamaitinti, seseliu prisikvietimas tik skambinant telefonu (pirmosiomis dienomis privalo pacios uzeiti daznai, paklausti ar neskauda ir nereikia vaistu, paziureti kaip sekasi vaikeli maitinti, paklausti ar nereikia pagalbos ir t.t.) tikrai nera gerai. Ir taip neturi buti sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dizaster: 29 sausio 2010 - 16:28
O sakykit, pas ka prasyt mokamos palatos?

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Akeela @ 2010 01 25, 09:45)
As ruosiusi gimdyti VG namuose ir man iskilo vienas klausimas, gal galit man atsakyti. Visur saruošuose i gimdymo namus raso, kad i gimdykla reikia guminiu tapkiu. Ar butiniai gimdyti su guminem tapkemis ir teciu  butinai gumines tapkes ? Ar galima ir su paprastom tapkem.

ne gimdyti su tapkėm, o vaikščioti su jom wink.gif Tėčiui irgi taip patogiau, su batais ten nieko neleidžia
Atsakyti
QUOTE(kwanka @ 2010 01 29, 18:45)
O sakykit, pas ka prasyt mokamos palatos?

Aciu

Kai tik nuves tave i gimdykla, iskart tam, kas nuvede (akuserei ar gydytojai) ir pasakyk. Kuo greiciau pasakysi, tuo didesne tikimybe, kad ja gausi. Nes pasakius, veikiausiai tau iskart ta palata ir uzrezervuos. Todel net jei paskui atvaziuos dar gimdyviu norinciu tokios palatos, tu jau garantuotai tureti palata.
As pasakiau gydytojai. Ir man iskart pasake - ok, rezervuosiu.
Atsakyti