as pati gimdziau VGN pries pora savaiciu. Iki tol cia irgi nemazai diskutavau ir t.t.
Ispradziu pagulejau 3 dienas potologiniam (ketvirtas auksta) paskui nubegus vandenims vaziavau i gimdykla. Ir patikekit man buvo visiskai nusispjauti kaip atrodo gimdykla, kokios senovines ten plyteles ir isklerusios durys ir kokios palutes po mano subine. As tik norejau kuo sklandziau ir greiciau pagimdyti. Man atejus i gimdykla akusere iskarto paklause ar turiu savo paluciu... sakau turiu, tai naudojau savas. tada ji paklause ar turiu kateterius ir t.t. ka jau rase viena mamyte... sakau nu nea... niekas net neminejo kad tureciau tai tureti. Tai ji man graziai paaiskino kad jie neturi teises prasyti situ dalyku is gimdyviu, bet tiesiog ligonineje yra trukumas ir kai jie turi tuos medikamentus jie naudoja bet kai pasibaigia jie yra priversti prasyti. Nu as pasakiau kad tai jokia ne problema ateis vyras duokit jam sarasiuka jis viska supirks, bet laimei mano gimdymas truko gana trumpai ir man nieko neprireike tad ir vyrui nereikejo begti i vaistine.
istiesu pagimdzius gulejau dvivieteje palatoje su kita mamyte. Vienintelis trukumas tai jog ten buvo baisiai tvanku o pravedinti nebuvio imanoma kad nesusirgtu musu naujagimiai, bet dvi paras iskenteti imanoma. Apie maista mes maziausiai galvojome ir praktiskai ten jo nevalgeme. Del irankiu valgymui tureti savo yra maloniau bet jeigu ir neturesit visada galima paprasyti ir jie paskolins

bloga atmosfera yra apacioje, priimamajame kur visokius popieriukus reikia pildyti, bet visur kitur esu labai patenkinta personalu , tikrai zmones stengiasi padeti kuo gali ir buti malonus (nuo valytojos iki gydytojos). jeigu kada gyvenime gimdyciau antra manau tikrai rinkciausi VGN