Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai - VGN (6 tema)

QUOTE(rabrasa @ 2010 03 29, 15:29)
Sveikos,

as nesitariau, niekam nieko nemokejau, pakliuvau pas Mileri - taigi, gimdymus jis dar tikrai priimineja. Zinokite - nieko blogo is tiesu apie ji pasakyti negaliu  ax.gif  Puikiai viskas vyko... Gal kazkiek kalbejimo maniera jo keistoka, ar humoro jausmas.. bet tikrai nesijauciau blogai, jokiu repliku, jokiu nemaloniu emociju, jokiu nepageidaujamu dalyku... ir epiduras buvo laiku ir vaikiukas tvarkingai gime  ax.gif ...

Nors antra vaikiuka jei duos Dievas, manau butu faina pas Razuma gimdyti...  blush2.gif

Aš savo antrą gimdžiau pas Milerį. Mums viskas vyko labai sėkmingai. Net labai patiko šis gydytojas smile.gif

O dėl nesitarimo, tai tikrai nebūtina tartis. Tris gimdžiau nesitarusi, ketvirtą neužilgo gimdysiu ir ketvirtą, taip su niekuo nesitarsiu. Pasitikiu gydytojais ir tikiuosi pačio geriauso smile.gif
Atsakyti
na ten tikrai nera kur pasiklysti... mes pries tai net nebuvom apsiziureti, tai radom tikrai nesunkiai mirksiukas.gif

del tarimosi ir pingu davimo... tartis tikrai nesitariau.. pries tai neaisku buvo kam duoti pinigus, o po to nebuvo net kada pagalvoti ar iduoti pinigelius. Beto mano gimdymas buvo gana trumpas tad ir nesijauciau labai jiems skolinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms, nuraminot 4u.gif visą dieną kaip nesava vaikštau unsure.gif
reikia tikėtis geriausio mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi daktare patare nesitarti, sako noresi po gimdymo atsidekosi smile.gif tai vaziuosiu nesitarus, buvau VGN apsiziureti, paklausti ko reikia su savim tureti, tai pasake kad vaistu jokiu pirkt nereikia, jei reikes, tai tada duos sarasa vyrui kad atpirktu. Pasake tik, kad jei noriu kad klizma statytu, tai reik savo atsivezt, ir priimamajam pasakyti kad noriu jog man ja padarytu biggrin.gif
o siaip sake kad viska savo reik turet, nuo paluciu iki saukstu, puoduku ir sakuciu, nes nieko neduoda ten smile.gif
Atsakyti
sutinku visu 100%, kad tartis nera butina ir niekas tikrai specialiai blogiau nieko nepadarys. Gydytojas atsako uz tave ir vaikeli ir tikrai savo reputacijai pakenkti nenores. Manau svarbiausia pacios nusiteikimas ir susikaupimas rolleyes.gif o jai jau labai patiks gydytoju prieziura, visada galima po visko atsidekoti.
As tai nesitikiu, kad mane ten apsokines ir apglostines (ta gali ir vyras padaryti lotuliukas.gif ), svarbiausia, kad atliktu savo darba profesionaliai.
Atsakyti
QUOTE(m-sirdele @ 2010 03 29, 15:51)
...siuo metu laukiuosi antro vaikelio, ir mastau kad gimdisiu ten pat. tik nenoreciau pakliuti pas daktara MILERI. o gal kas zino,ar jis dar vis priima gimdimus?

Kiek girdėjau, šio gydytojo aš nepažįstu, bet lygtais jam nelabai leidžia sunkesnius atvejus priiminėti ir CP daryti, ale "žmogus rankos neturi"... bet tikrai jis dar ten dirba..
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 03 29, 15:47)
Ir siaip, juk visos puikiai suvokiame, kad gimdymo eiga absoliuciai nepriklauso nuo to tareisi su kuo ar ne.

drinks_cheers.gif

nu ir pasikeitė daug kas po beveik šešių metelių VGN - dabar ir palutes ir naktinius gimdymui reikia vežtis unsure.gif ir dar vaistukų, lašelinių ir kateterių sąrašus dalina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anastasija1 @ 2010 03 29, 20:06)
o siaip sake kad viska savo reik turet, nuo paluciu iki saukstu, puoduku ir sakuciu, nes nieko neduoda ten  smile.gif

QUOTE(MamytėEvelina @ 2010 03 29, 23:45)
nu ir pasikeitė daug kas po beveik šešių metelių VGN - dabar ir palutes ir naktinius gimdymui reikia vežtis  unsure.gif ir dar vaistukų, lašelinių ir kateterių sąrašus dalina  unsure.gif

Gimdziau pries menesi, todel abejoju ar kas per ta laika pasikeite. Reikejo turet savo naktinius, chalata ir slepetes (jei be pirmu dvieju atvaziuotum, tai duotu ligonines - ne vienai nuogai gimdyt neliepe biggrin.gif ).

Turejau savo indus bei irankius, bet dariau eksperimenta. Kai atnese maista ir paklause ar turiu lekstute bei puoduka pasakiau, kad neturiu - is kart maista atnese VGN induose mirksiukas.gif Man savu labiau prireike savam papildomam maistui bei valgyt vyrui (gulejom mokamoj seimyninej).

Veliau pamate, kad savo indus turim, bet vis tiek visad pateikdavo ligonines induose. Tik puodelio paprasydavo - jame atnesadavo arbatos ar jogurto (vezimely, kuriuo maista vezioja, pilna prideta ir indu - jei as neduociau to puodelio gauciau VGN stiklinej).

Del paluciu, tai ju kruvos kiekvienoj palatoj guli. Karta per diena ateina slauge ir paklausia ar ka pakeist reikia. Pasakai, kad truksta palu, tai atnesa be problemu. Siaip geriau turet savo vienkartiniu paklotuku, nes smagiau miegot kai nebijai, kad patalyne sutepsi (paklota lovoj kazkokia klijonkyte, bet nedidele ji).

Vaikuciui taip pat vystyklu daug duoda - net prasyt nereikia.

Del vaistu ir kitu medicininiu dalyku, tai visiskas mitas - is musu keliu desimciu ten gimdziusiu kovinukiu ne vienos jokiu kateteriu, laseliniu ar vaistu neprase - gandas visa tai doh.gif

Del epiduro tai taip, daznai papraso ji atpirkt, bet tik tada, jei jo paprasot mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimdžiau prieš 1,5 m. Reikėjo savo turėti chalatuką, naktinukus, šlepetes. Visą kitą davė ir atpirkinėti nieko nereikėjo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e.guodele: 30 kovo 2010 - 07:41
QUOTE(mumrikas @ 2010 03 30, 00:24)
Gimdziau pries menesi, todel abejoju ar kas per ta laika pasikeite.

ačiū už info 4u.gif
aš irgi galvoju, kad jei neturėtum naktinių - tai tikrai nuogos nepaliktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamytėEvelina: 30 kovo 2010 - 09:50
o as girdejau, kad viena pagimde su ta bliuzele su kuria atvaziavo blink.gif nes savo neturejo ir nieks nedave...
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2010 03 30, 10:20)
o as girdejau, kad viena pagimde su ta bliuzele su kuria atvaziavo  blink.gif  nes savo neturejo ir nieks nedave...

O čia kur girdėjot?
Atsakyti