QUOTE(kristynka* @ 2010 01 22, 14:47)
Visiskai sutinku

as taip pat, jei diena prigulu kartu su juo, tai nutirpsta rankos, kojos

pasisukt bijau, kad nenubustu

mes taip pat lovoj migdem gal is viso 5 dienas, po to tik lovytej arba vezimuky. Lovyte prie pat musu lovos, tai papkiu pasiekiu idet i burnyte, nereikia net keltis

o siaip anksciau, kai dar keldavosi nakti valgyt, guledama beveik niekada nemaitindavau, nes kelis kartus buvau uzmigus, tai paskui bijodavau, kad neuzgulciau...valgydavom sededami, arba net kitam kambary

o dbar mano mazasis ismiega visa nakti

.
Papildyta:
QUOTE(eLaura @ 2010 05 06, 20:19)
..miega savo lovyteje. Vaikas ramus, ir man geriau atskirai, nes bijau prispausti. I atskira kambary perkelsim, kai prades vaikscioti, kad galetu pas mus ateiti, jei kas nors prisisapnuos..

Kai uzmiega musu kleckas, galime ir TV paziureti, ir siaip ka nors veikti. Netrukdo mazius, miegantis tame paciame kambary
Musiskis taip pat miega tame paciame kambaryje...siaip, nakti vyrukas gerai iminga ir tikrai negirdi, ka teveliai daro
Papildyta:
QUOTE(milima @ 2010 05 04, 08:46)
Tik idomu, jei vaikas lovoje tai santykiai negalimi, bet jei jau savo lovyteje kuri per metra nuo lovos tai jau galimi

? Tai juk vienas ir tas pats
Na kur jau tas pats...kur visa lova kruta ir vaikas, manau, tai jaucia, o kur jis nieko nejaucia, televizorius ijungtas, todel nieko ir negirdi

(nors cia tik pas mus as gal nerekiu myledamasi

) tuo labiau, puses metuku vaikas, tikrai dar nieko nesupranta apie tokius reikaliukus