Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas lovoje

Musiskis jau miega vienas ir ismiega visa nakti. Nors turi tik 4 menesiukus, bet jau naktim ramus, nebemaitinu krutim, o duodu misinukus, taip jau nutiko unsure.gif . Lovyte tebestovi pas mus kambari, bet nupirkom manieza, zadam i lauka vasara issinest, tai jam taip tiko jame miegoti, kad uzmiega ir ismiega jame visa nakti kitam kambaryje.. Kaldryte taip uzkamsau, kad jis niekaip jos neusitrauks ant saves, o siaip ramiai miega nakti ir nesiblasko, tai nemanau, kad del to jaudinciausi.

O i lova pas save pasiimdavom tik kaip paryciais prabusdavo, ar savaitgali noras yra pasivoliot ilgiau, tai parkeliuaja vaikinas pas mus. Taciau esu pries pastovu vaiko miegojima pas tevus lovoje. yra visa diena ir vakaras ir rytas kada gali myluoti ir buciuoti, ciuciuoti ir bendrauti su savo stebukleliu, todel naktis yra piolsio laikas. Suprantu tas mamytes kuriu vaikuciai blogai miega nakti, tai tada jau beda buna. Bet, kad ir miegodavo mazius vienam kambari, tai mes su vyru visa laika surasdavom vietele kur galime paisdykauti ir maziaus neprikelt. Manau jei myli vyra ir nesi egoiste, turi surasti laiko ir jam, juk jie ir vis dar vaikai tik dideli lotuliukas.gif .
Atsakyti
Nuo pat gimimo miegojom visi trys ir visiem trim labai gerai buvo thumbup.gif , nuo puses metuku prisiruosiau i lovyte perkelt, tai miega lovyteje thumbup.gif (pastebejimas - vyras dar bande mane atkalbet nuo minties vaika perkelt i lovyte), tik yra vienas "bet" biggrin.gif , lovytes sona viena nuemem ir prie pat miegamojo lovos pristumem, tai man kartais tenka pamiegot pusiau lovoj pusiau lovytej. Man svarbiausia, kad nakti nereikia keltis is lovos, kitaip diena butu tragiska wacko.gif
O kas del meiles reikalu, tai tik i gera puse viskas thumbup.gif , dingo monotonija, vis ivairesniu vieteliu susirandam isdykavimams hihihi.gif

Tik idomu, jei vaikas lovoje tai santykiai negalimi, bet jei jau savo lovyteje kuri per metra nuo lovos tai jau galimi g.gif ? Tai juk vienas ir tas pats doh.gif
Atsakyti
Nemanau, kad vaikas trukdo biggrin.gif Pusę metukų mūsų mažylei, vis dar miegam kartu, o kai norim ko nors daugiau blush2.gif , tai tam yra kita lova, kitama kambaryje biggrin.gif
Atsakyti
man siaip toks klausimas "pasistojo". jei jau kudikis trukdo santuokai, tai kas bus, kai vaikai ugtels, pvz bus mokyklinukai, paaugliai? juk jie bus salia, tik uz plonos sienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2010 05 04, 08:46)

Tik idomu, jei vaikas lovoje tai santykiai negalimi, bet jei jau savo lovyteje kuri per metra nuo lovos tai jau galimi  g.gif ? Tai juk vienas ir tas pats  doh.gif

milima, pritariu drinks_cheers.gif man ta pati , vienintelė mintis kilo skaitant šią temą: jei teoriškai iki šešių mėnesių vaikas turi miegoti tėvų kambaryje, tai ši tema iš esmės- ginčas dėl kelių centimetrų ir grotelių rolleyes.gif Vistiek juk kiekvienas vaikas ir kiekviena iš mūsų yra skirtingos asmenybės - niekad nebus vieningos nuomonės 4u.gif
Mūsų mažylis pirmas tris savaitėles miegojo pas mus lovoje, įkėlėme jo čiužinuką, tai kai soste , ant paaukštinimo mūsų karalaitis miegodavo ..kadangi lova du metrai ant dviejų tai vietos daugiau negu daug. Žinoma, miegas visai kitoks , kai vaikas savo lovelėje- budėjimo režimas įjungtas, bet tik garsiniams signalams biggrin.gif Lovelė pristumta prie mūsų lovos , o sunkesnę naktelę mažiukas pamiega ir pas mus ... lovoj ar ant rankų ax.gif
Na o santykiai.....jei jie be ryšio , tai vaikas nei pagerins nei pablogins situacija..yra kaip yra, kam noro yra , randa ir laiką ir vietą biggrin.gif
Atsakyti
miega savo loveleje, o jei buna prasta naktis tai pasiguldom salia ax.gif
Atsakyti
..miega savo lovyteje. Vaikas ramus, ir man geriau atskirai, nes bijau prispausti. I atskira kambary perkelsim, kai prades vaikscioti, kad galetu pas mus ateiti, jei kas nors prisisapnuos.. 4u.gif 4u.gif Kai uzmiega musu kleckas, galime ir TV paziureti, ir siaip ka nors veikti. Netrukdo mazius, miegantis tame paciame kambary blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 01 22, 14:47)
As ir maziuka guldziausi kokias 5d gryzus is ligonines, poto y lovyte guldydavau. o kai prasidejo pilvuko skausmai vezime tik miega, ir viena nakty issimaudem ir buvo vesu kambary tai pasiemiau pas save y lova, tai tetis sako dekis tik savo pusej kad neuzspausciau.. nu as dar pakenciamai issimiegojau, o vyras skudesi kad koldra visa nutemdavau maziui biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  bet kaip sake ne tu apsiversi ne tu ka, kaip atsiguliai taip ir guli blink.gif

Visiskai sutinku smile.gif as taip pat, jei diena prigulu kartu su juo, tai nutirpsta rankos, kojos biggrin.gif pasisukt bijau, kad nenubustu biggrin.gif mes taip pat lovoj migdem gal is viso 5 dienas, po to tik lovytej arba vezimuky. Lovyte prie pat musu lovos, tai papkiu pasiekiu idet i burnyte, nereikia net keltis smile.gif thumbup.gif o siaip anksciau, kai dar keldavosi nakti valgyt, guledama beveik niekada nemaitindavau, nes kelis kartus buvau uzmigus, tai paskui bijodavau, kad neuzgulciau...valgydavom sededami, arba net kitam kambary smile.gif o dbar mano mazasis ismiega visa nakti smile.gif . wub.gif
Papildyta:
QUOTE(eLaura @ 2010 05 06, 20:19)
..miega savo lovyteje. Vaikas ramus, ir man geriau atskirai, nes bijau prispausti. I atskira kambary perkelsim, kai prades vaikscioti, kad galetu pas mus ateiti, jei kas nors prisisapnuos.. 4u.gif  4u.gif Kai uzmiega musu kleckas, galime ir TV paziureti, ir siaip ka nors veikti. Netrukdo mazius,  miegantis tame paciame kambary blush2.gif

Musiskis taip pat miega tame paciame kambaryje...siaip, nakti vyrukas gerai iminga ir tikrai negirdi, ka teveliai daro blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(milima @ 2010 05 04, 08:46)

Tik idomu, jei vaikas lovoje tai santykiai negalimi, bet jei jau savo lovyteje kuri per metra nuo lovos tai jau galimi  g.gif ? Tai juk vienas ir tas pats  doh.gif

Na kur jau tas pats...kur visa lova kruta ir vaikas, manau, tai jaucia, o kur jis nieko nejaucia, televizorius ijungtas, todel nieko ir negirdi biggrin.gif (nors cia tik pas mus as gal nerekiu myledamasi lotuliukas.gif ) tuo labiau, puses metuku vaikas, tikrai dar nieko nesupranta apie tokius reikaliukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutia @ 2010 05 06, 22:07)
Na kur jau tas pats...kur visa lova kruta ir vaikas, manau, tai jaucia, o kur jis nieko nejaucia, televizorius ijungtas, todel nieko ir negirdi biggrin.gif (nors cia tik pas mus as gal nerekiu myledamasi lotuliukas.gif ) tuo labiau, puses metuku vaikas, tikrai dar nieko nesupranta apie tokius reikaliukus blush2.gif

Aisku kiekvienam skirtingai gali atrodyti ta pati situacija, bet man vien i vaika pasiziurejus isdykavimo metu uzsispazmuotu viskas blink.gif . Bandem viena kart kai maziui gal kokie trys men buvo, nepavyko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutia @ 2010 05 06, 22:07)

Na kur jau tas pats...kur visa lova kruta ir vaikas, manau, tai jaucia

Juk kiekvienas vaikas turi savo lovele. Net jei kudikis miega tevu lovoje, bet tuo metu, kai tevai mylisi, manau tikrai vaikelis buna loveleje, na gal paskui jis vel pas tevelius atsiduria nubudes kazkada eliau, bet TUO METU tai manau tikrai vaikiukai salia kartu nelinguoja mirksiukas.gif .
Atsakyti
Vaikas lovoje ir santuoka, du skirtingi dalykai. Manau galima viska suderinti, nebutina savo santuokinius malonumus daryti tik nakti ir tik kai kudikis toje pacioje lovoje miega. Be to, nemiega gi nuolat su jumis, o jei miega, patys galit kitur tam reikalui laikinai pabegt.
Atsakyti
Paskaičius komentarus, susidaro toks įspūdis, kad dauguma gyvena vieno kambario bute. Na, mes irgi kažkada taip gyvenome, tačiau vaikiukas turėjo savo lovytę su užuolaidėlėmis. Kai kietai įminga vaikas, tai ką jis ten išgirs, tuo labiau pamatys, jei tamsu kambaryje, juolab visai mažiukai nei ką ten ir supranta, ką tėvaliai daro.
Atsakyti