Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas lovoje

As lygiai taip pat kalbejau kol nepagimdziau. Bet kai pagimdziau ir tas maziukas angeliukas naktimis blogai jausdavosi, dusaudavo tai pasiimdavom i lova pas save. Tevu kvapas ir siluma nuramindavo kudikeli ir mums labai patigdavo atsibudus pamatyti ta zanduota burbuliuka, savo vaikiuka. Miegame mes atskirai. Dar nesipraso i lova. Bet nematau nieko blogo, jei vaikiuka kartias priglaudziam pas save ax.gif Tikimes kad nepripras ir amzinai nepasiliks pas mus lovoj blush2.gif
Atsakyti
4u.gif svweikos, ka besnekeciau anksciau, atejo ir mano laikas smile.gif vaikutis mano turi ziauria sloga, tai jau 2 nakti miega pries ryta pas mus, ant mano paduskos kad auksciau butu... zinokite, bet as visiskai nemiegu, man budejimo rezimas, skaiciau ir as ta straipsniuka apie klaidas, jo, kai yra didelis nuovargis ir kai nuluzti, tai gali prispausti, prisiskaicius tokiu dalyku, man paranoja... bet ko nepadarytsi del maziuko wub.gif jis miega, o tai svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(werte @ 2010 04 26, 19:58)
As lygiai taip pat kalbejau kol nepagimdziau. Bet kai pagimdziau ir tas maziukas angeliukas naktimis blogai jausdavosi, dusaudavo tai pasiimdavom i lova pas save. Tevu kvapas ir siluma nuramindavo kudikeli ir mums labai patigdavo atsibudus pamatyti ta zanduota burbuliuka, savo vaikiuka. Miegame mes atskirai. Dar nesipraso i lova. Bet nematau nieko blogo, jei vaikiuka kartias priglaudziam pas save  ax.gif  Tikimes kad nepripras ir amzinai nepasiliks pas mus lovoj  blush2.gif

QUOTE(smille_for_you @ 2010 04 30, 14:24)
4u.gif  svweikos, ka besnekeciau anksciau, atejo ir mano laikas smile.gif vaikutis mano turi ziauria sloga, tai jau 2 nakti miega pries ryta pas mus, ant mano paduskos kad auksciau butu... zinokite, bet as visiskai nemiegu, man budejimo rezimas, skaiciau ir as ta straipsniuka apie klaidas, jo, kai yra didelis nuovargis ir kai nuluzti, tai gali prispausti, prisiskaicius tokiu dalyku, man paranoja... bet ko nepadarytsi del maziuko  wub.gif  jis miega, o tai svarbiausia  4u.gif

Pritariu siems pasisakymams.As buvau kategoriskai pries emima i lova,bet kai maziuke sirgo arba labai prastai miegojo-imdavom pas save,o kai miegelis pasitaise-ismiega savo lovytej,tik paryciais pasipraso dar pasnausti pas mus.Mylekit savo vaikuciu ir glauskit-kai uzaugs,tada gailesites,kad per mazai mylavot ir glostet.Nieko nera smagiau,kai jauti maziuke salia saves,o prabudusi ji snekina mama arba tetis sako thumbup.gif
Atsakyti
O mes nedarome is to problemos, kartais lovelej miega, bet dazniau pas mus i lova prasosi ir nematau tame jokios problemos schmoll.gif Su vyru santykiai puikus ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamos
Asmeniskai esu labai nusistaciusi pries megojima su kudikiu ar vaiku vienoje lovoje.
Abi savo merginas, parsivezusi namo is karto guldydavau i ju lovytes, taip pat kol maitinau. Zinoma budavo ir uzsnusti nakti maitindama, tada prabudusi is kart leliu i lovyte kraustau. Didzioji nuo 3m miega atskirama kambaryje thumbup.gif Bet nesu as pries isimtis. Pritariu, kad vaikas gali miegoti salia kai jam blogai, kai serga, zinoma gali ateiti paryciais ir t.t.t... yra daug niuansu....
Bet kaip ir visur ir visada reikia jausti saika...
Atsakyti
jokiu miegojimu schmoll.gif jau geriau 10 kartu atsikelsiu bet vaikas miegos savo lovoje,daug kas guldosi kad tik issimiegotu ,bet issimiegoti galima ir diena kai vaikas eina miegot ir pats priguli. biggrin.gif
Atsakyti
cia vienareiksmiskos nuomones nera, kiekvienai kitaip, su kikvienu vaikuciu kitaip.
Didzioji nemiegojo viena iki 3 men nors tu ka, o ir musu miegamojo lova nebuvo plati ir ka pavargom, man svarbu buvo paciai nors kiek pailseti. Ir galiu pasakyti, kad nemiegos jie iki mokyklos, nuo 1m. 10men. isejo i savo kambari ir ne migdyti nereikia, tieisog savas laikas viskam ateina
Maziulis miega iki siol su mumis, aiksu dar maziukas, bet as ne neguldziau atskirai, noriu pasakyti, kad santuokai tai niekaip netrukdo, na nezinau jie miegoti 3 metus gal tada. Man taip patogiau, ir maitinti ir visa kita. Bet uz tai, kai gamino miegamojo lova uzsisakem pacia placiausia, juokesi is musu, kad nesurasim vienas kito, bet uz tai, rytais visi 4 telpam.
Atsakyti
Mano nuomone, kad tiek kūdikis, tiek didesnis vaikiukas turi miegoti savo lovytėje. Mūsiškiam jau 6 mėn., bet miega savo lovytėje.. Būdavo jausmų, kai labao norėdavosi miegoti kartu, bet turiu mylimą ir mylintį vyrą, todėl esu reikalinga ir jam.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne/// @ 2010 05 02, 07:58)
jokiu miegojimu schmoll.gif  jau geriau 10 kartu atsikelsiu bet vaikas miegos  savo lovoje,daug kas guldosi kad tik issimiegotu ,bet issimiegoti galima ir diena kai vaikas eina miegot ir pats priguli. biggrin.gif

nu vargšė...užjaučiu...matyt tikrai daug nuvargot nuo kėlimųsi naktį, kad trečiam vaikui griežtai užrašėt profilį: ne ne ir ne.

suprasčiau, jei žmogui fiziologiškai vienam, atskirai gera miegot. ir reikia. bet tuomet ir vyras turėtų miegot atskirai. bet turbūt jums vyras labiau priežiūros naktį reikalingas nei mažas vaikas. įdomu.
Atsakyti
jo, idomi paskutine mintis smile.gif is tiesu juk niekas nenori miegoti vienas ax.gif as esu pries tokius atvejus, kai kudikis/vaikas atkeliauja i tevu lova ir tevas buna isgrudamas arba pat iseina miegoti i kita lova doh.gif va cia tai beda ir taip neturi buti schmoll.gif

tik mano pirmagime su mumis miegojo iki tam tikro amziaus ax.gif tiek mazesnioji miega musu lovoje, jeigu jai vienai lovyteje buna nesmagu ir zinau kad miegos iki tam tikro amziaus smile.gif vaikai neturi isskirti tevu, bet tiems mazuteliams yra visai ne motais jusu lovu reikalai, o svarbiausia kad mama butu salia wub.gif

metuku saulaukes vaikas ar truputeli vyresnis jau ne kudikelis ir ji reika mokinti miegoti ir uzmigti paciam rolleyes.gif mazuteliai iki puses metu tai ne kalbu nera..jiems tik mama..mama..mama...

o intimiais dalykais prie vaiku vis tiek neuzsiimam tongue.gif ar miega vaikas lovoje ar salia lovos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 02 gegužės 2010 - 14:08
O musu mazylis pradzioj kaip tik spyriodavosi, neramunas budavo, kol nepaldydavom i jo lovyte smile.gif O dabar, kai ugtelejo, kol as salia, tai ir ilgiau pamiega... Bet man paciai, budejimo rezimas isijungia biggrin.gif tai apspardo, tai vartydamaisis nusikloja ir pan.
As, visgi, pasisakyciau uz miegojima atskirai - kiekvienas savo lovyteje smile.gif

Kas liecia intymu gyvenima, tai zinau viena buvusia seima, kurie su vaikeliu miegojo du metus, po kuriu issiskyre. Matyt, kiekvieniem skirtingai. Vieni geba prie to prisitaikyti, kitiem nesiseka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne/// @ 2010 05 02, 10:58)
jokiu miegojimu schmoll.gif  jau geriau 10 kartu atsikelsiu bet vaikas miegos  savo lovoje,daug kas guldosi kad tik issimiegotu ,bet issimiegoti galima ir diena kai vaikas eina miegot ir pats priguli. biggrin.gif

Idomu butu suzinoti kaip daznai tenka keltis po 10 kartu ir kaip daznai vaika guldant ilovyte jis prasibudina ir ima verkti? Gal ramus vaikai pas jus, kad taip kategoriskai snekat. Nes, buna mazyliu, kurie ne tik naktim normaliai nemiega, bet ir diena ne vezimuke veziojamam lauke pramiega maximum valanda, o dazniausiai tik pusvalanduka, kai mama realiai dar uzmigti nesuspeja, o plius reikia ir asitvarkyti ir valgyt pagaminti, o su neramiu vaikuciu ti itin nepaprasta padaryti.

Siaip, jei vaikas miegotu neprabusdamas lovoje su manimi, tai i lovyte ir nedeciau turbut... Nors, kita vertus buna, kad su mazyliu nesimiega man... Realiai vakare vaiaks visada uzmigdomas savo lovyteje, nakti panesiojams is lovytes i lova ir atgal, o nuo paryciu lieka miegoti krtu, nes vos nunestas i lovyte vel verkia po 10-15 min.
Atsakyti