Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas lovoje

QUOTE(Diaaa @ 2010 09 27, 13:02)
tai saunu kad toks geras kambario ir baldu isplanavimas mirksiukas.gif  pas mus taip nera
Papildyta:

pirmiausia- as iskart parasiau kad cia yra asmenine mano nuomone, todel nereikia cia taip reaguoti mirksiukas.gif

o aš ir nebandau pakeisti jūsų nuomonės-tik kad jau išreiškėt savo nuomonę-deja pabusiu izuli ir drysiu pasakyti- manau puseje is visu seimu, mieganciu kartu su vaikais, santykiai tarp vyro ir zmonos tikrai yra prastesni, turiu omeny, nes kad pykstasi jie ar pan. tiesiog kai su zmogum nera fizinio artumo, tai per kazkuri laika vistiek kazkiek santykiai atsala. cia tik ne visos aisku drysta prisipazint kad taip yra-aš parašiau kad pas mus taip nėra,ir tiek.ir beje nerašiau,kad pas visus taip yra mirksiukas.gif

o dėl tų tinginių,ten buvo šiaip pamastymas,kaip greitai žmonės klijuoja etiketes-tingi,blogi santykiai ir tt-tai nebuvo taikyta jums ir nerašiau kad taip jūs sakėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 09 27, 13:09)
o aš ir nebandau pakeisti jūsų nuomonės-tik kad jau išreiškėt savo nuomonę-deja pabusiu izuli ir drysiu pasakyti- manau puseje is visu seimu, mieganciu kartu su vaikais, santykiai tarp vyro ir zmonos tikrai yra prastesni, turiu omeny, nes kad pykstasi jie ar pan. tiesiog kai su zmogum nera fizinio artumo, tai per kazkuri laika vistiek kazkiek santykiai atsala. cia tik ne visos aisku drysta prisipazint kad taip yra-aš parašiau kad pas mus taip nėra,ir tiek.ir beje nerašiau,kad pas visus taip yra mirksiukas.gif

o dėl tų tinginių,ten buvo šiaip pamastymas,kaip greitai žmonės klijuoja etiketes-tingi,blogi santykiai ir tt-tai nebuvo taikyta jums ir nerašiau kad taip jūs sakėt mirksiukas.gif

nu tai as gi ir parasiau kad pusei seimu! biggrin.gif vadinasi jusu seima ta laimingoji kuri nepapuola i ta puse. o jei rimtai tai is tikruju saunu kad sugebate taip siltai islaikyti santykius su vyru, sveikitina 4u.gif nes tikrai zinau ne viena ir ne du atvejus, kai seimoj gimes kudikis stipriai pakeicia zmonos ir vyro santykius, ypac jei dar ir nakti vaikas miega kartu su tevais, nes dauguma vyru ne iskart pajunta tevystes jausma, jiems atrodo kad nieks nepasikeite, todel ne visad supranta toki fakta, kaip vaikas bendroje lovoje
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 09 27, 13:19)
nu tai as gi ir parasiau kad pusei seimu! biggrin.gif  vadinasi jusu seima ta laimingoji kuri nepapuola i ta puse. o jei rimtai tai is tikruju saunu kad sugebate taip siltai islaikyti santykius su vyru, sveikitina 4u.gif  nes tikrai zinau ne viena ir ne du atvejus, kai seimoj gimes kudikis stipriai pakeicia zmonos ir vyro santykius, ypac jei dar ir nakti vaikas miega kartu su tevais, nes dauguma vyru ne iskart pajunta tevystes jausma, jiems atrodo kad nieks nepasikeite, todel ne visad supranta toki fakta, kaip vaikas bendroje lovoje

vėl gi,mano nuomone,vaikas nieko nekeičia-jei buvo artimi ir šilti santykiai-jie išliks bet kuriuo atveju,jei kažkas jau buvo negerai tai vaikas tik pagiliną tuos nesutarimus ir tt,ypač manau taip būna kai nėra dvasinio ryšio,o tik sexualinis.
Atsakyti
As tai tingiu gincytis, labai jau tingine pasidariau, nakti vaikas miega kartu (puse nakties i ryta), diena uzsiimu su vaiku.....
Tik keista skaityti kai kuriu pasisakymus, kad santykiai su vyru puikus, nors neperseniai skundesi del vyro nesirupinimosi vaiku.
Santykiai turi buti su vyru geri ne tik nakti, geras seksas neatperka pykciu diena.
Linkiu visoms pasiekti harmonija.........
p.s. Musu lova didele ir vaikas nebutinai miega per vidury.
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 09 27, 13:30)
vėl gi,mano nuomone,vaikas nieko nekeičia-jei buvo artimi ir šilti santykiai-jie išliks bet kuriuo atveju,jei kažkas jau buvo negerai tai vaikas tik pagiliną tuos nesutarimus ir tt,ypač manau taip būna kai nėra dvasinio ryšio,o tik sexualinis.

tai aisku kad nepasikeis santykiai i visiska atsalima, tada tai jau aisku kad jei taip nutiko, vadinasi jie nekokie buvo ir pries tai, bet elementaru kad bent pirmus metus jau tokio artumo su vyru nebus, ypac jei vaikelis pirmas, nes gyvenimas keiciasi 180 laipsniu. be to asmeniskai as sneku ne is vyro puses, kad jis atsals jei per mazai artumo ir silumos gaus,man to artumo reikia ne ka maziau nei vyrui. todel db lb dziaugiuosi kad maziuke miega savo lovelej ir uzmigdzius ja nakciai gulam kartu su vyru vieni, apsikabinam, pasikalbam ax.gif nesneku apie seksa, ne jis man ir vyrui db svarbiausias, mums uztenka tiesiog jausti kad galim pasidziaugti nors kelias akimirkas vienu du ax.gif
Papildyta:
QUOTE(M.Rasele @ 2010 09 27, 14:22)
As tai tingiu gincytis, labai jau tingine pasidariau, nakti vaikas miega kartu (puse nakties i ryta), diena uzsiimu su vaiku.....
Tik keista skaityti kai kuriu pasisakymus, kad santykiai su vyru puikus, nors neperseniai skundesi del vyro nesirupinimosi vaiku.
Santykiai turi buti su vyru geri ne tik nakti, geras seksas neatperka pykciu diena.
Linkiu visoms pasiekti harmonija.........
p.s. Musu lova didele ir vaikas nebutinai miega per vidury.

o prie ko cia vyro rupinimasis vaiku, jei snekam apie vaiko miegojima lovoje? ax.gif ax.gif maniskis irgi ne is tu teveliu, kurie iskart pajunta tevystes jausma,jei noriu kad paziuretu vaika tenka ir giezciau paprasyti,ir paraginti kad greiciau prieitu paimti vaika, bet tai niekaip nesusije su blogais santykiais su vyru schmoll.gif
Atsakyti
Viskas susije, man mazu maziausia keista, kaip gali seimoje buti puikus tarpusavio santykiai, jeigu pas vaiko teva vis dar neprabude teviski jausmai ???
Jeigu taip butu manos seimoje, tai tarpusavio santykiai su vyru butu is ties nekokie... nepadetu ir vaiko miegojimas atskirai tuo santykius pataisyti.
As nebusiu tokia izuli ir neleisiu sau taip drastiskai pasakyti, kad tokios seimos yra pasmerktos netureti graziu tarpusavio santykiu....
Atsakyti
Pasaka be galo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geriau pasidazykit lupas ir pabuciuokit vyra bigsmile.gif cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laukiu nuo ryto erotiskai apsirengus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 09 27, 17:51)

tai valio lotuliukas.gif
Atsakyti
Matyt nelemta rast tiesiausios tiesos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo subtili: 27 rugsėjo 2010 - 18:07
QUOTE(M.Rasele @ 2010 09 27, 17:51)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kam nuo ryto? cia ir pries vaika nori but erotiska ? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greta_1204: 27 rugsėjo 2010 - 18:29
QUOTE(subtili @ 2010 09 27, 19:06)
Matyt nelemta rast tiesiausios tiesos biggrin.gif

ir neverta, nes kiekvienoje seimoje skirtingas supratimas, skirtingas vaiku auklejimas ir t.t. todel tikrai neverta cia gincytis pas ka geri santykiai su vyru. jei mano vyras ir ne super gerai moka dar pasirupinti vaiku, nes per 25 metus iki kol pats tapo teciu nelaike ne vieno kudikio ant ranku, tai dar nereiskia kad jis blogas vyras ar tevas cool.gif svarbiausia jis rodo nora mokintis, padeda kiek sugeba cool.gif o vaikas pas mus miegojo ir miegos savo lovytej, nes ten jos asmenine erdve, jos mylimi pataliukai ir meskiukai kabantys virs lovytes wub.gif biggrin.gif
Atsakyti