Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas lovoje

QUOTE(Diaaa @ 2010 09 27, 19:11)
ir neverta, nes kiekvienoje seimoje skirtingas supratimas, skirtingas vaiku auklejimas ir t.t. todel tikrai neverta cia gincytis pas ka geri santykiai su vyru. jei mano vyras ir ne super gerai  moka dar pasirupinti vaiku, nes per 25 metus iki kol pats tapo teciu nelaike ne vieno kudikio ant ranku, tai dar nereiskia kad jis blogas vyras ar tevas cool.gif  svarbiausia jis rodo nora mokintis, padeda kiek sugeba cool.gif o vaikas pas mus miegojo ir miegos savo lovytej, nes ten jos asmenine erdve, jos mylimi pataliukai ir meskiukai kabantys virs lovytes :wub:  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pasirašau po kiekvienu žodžiu,nes jei tik įmanoma,verta suteikt mažajam asmenine erdvę nuo pat kūdikystės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 09 27, 12:38)
pabusiu izuli ir drysiu pasakyti- manau puseje is visu seimu, mieganciu kartu su vaikais, santykiai tarp vyro ir zmonos tikrai yra prastesni, turiu omeny, nes kad pykstasi jie ar pan. tiesiog kai su zmogum nera fizinio artumo, tai per kazkuri laika vistiek kazkiek santykiai atsala. cia tik ne visos aisku drysta prisipazint kad taip yra.

Oj kaip nesutinku.......... nu nors gal esu toj kitoj pusej. Asmeniskai mano seimoj nera JOKIU prastesniu , saltesniu ar kazkokiu "tolimensiu" santykiu su V, del to, kad vaikas miega musu lovoj. Turiu kruvas argumentu, kodel musu lovele vis dar nesurinkta stovi paslepta namu kampe rolleyes.gif Lygiai taip pat, kaip kazkuri is Jusu turetu kruva argumentu, kodel vaikiukas miega tik lovelej biggrin.gif
Galiu pasakyt tik tiek- mano V dirba nuo ryto iki vakaro, mes pasiilgstam ne tik vienas kito, bet jis ir labai pasiilgsta vaiko....dukryte miega is krasto, ir jau nekalbu apie tai, kad man labai patogu, kad ji yra salia, bet ir jos miegelis ramus. Nieko nera maloniau, kaip uzmigti laikant maza vaiko delniuka wub.gif maitinu savo pienuku, todel mazyle keliasi ne viena karta nakti- ne neatklota is po kaldrytes gauna pieniuko. Ramiai pavalgo, ir miega toliau... Nededu jokiu merliuku su kvapais- nes kvapas, siluma yra visada salia....Prisigluadziu salia vyro, ir miegam visi toliau... wub.gif
Galiu pasakyt drasiai- niekada taip nemylejom vienas kito, kaip dabar. Nes vaikas ne tik kad nesugadino seimos, lovos ar namu ruosos reikalu- o mus tik dar labiau sujunge wub.gif Jei nepamirsti, kad Tavo vyras yra ne tik Tetis, o mes- ne tik Mamos, viskas buna gerai 4u.gif Fizinis artumas su vaiku lovoj man apskritai neturi nieko bendro schmoll.gif fizinis artumas man - tai KAIP Tave pasitinka, kaip Tave prisiglaudzia ir t.t.

QUOTE(ulyja @ 2010 09 27, 13:30)
vėl gi,mano nuomone,vaikas nieko nekeičia-jei buvo artimi ir šilti santykiai-jie išliks bet kuriuo atveju,jei kažkas jau buvo negerai tai vaikas tik pagiliną tuos nesutarimus ir tt,ypač manau taip būna kai nėra dvasinio ryšio,o tik sexualinis.

drinks_cheers.gif

p.s. Lovele mes vistik sudesim- tada, kai tam pribresim mes VISI. 4u.gif As gal is tu "vištų perekšlių", kurioms atrodo, kad kada gi ismyluosiu ir turiu TOKI artuma su kudikiu, jei ne dabar, kol jam esu viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 09 27, 17:16)
Viskas susije, man mazu maziausia keista, kaip gali seimoje buti puikus tarpusavio santykiai, jeigu pas vaiko teva  vis dar neprabude teviski jausmai ???
Jeigu taip butu manos seimoje, tai tarpusavio santykiai su vyru butu is ties nekokie... nepadetu ir vaiko miegojimas atskirai tuo  santykius pataisyti.
As nebusiu tokia izuli ir neleisiu sau taip drastiskai pasakyti, kad tokios seimos yra pasmerktos netureti graziu tarpusavio santykiu....

Man is viso nesirisa vyro rupinimasis vaiku ir santykiu kokybe. Man nereikia, kad vyras rupintusi vaiku tiesiogine prasme (t.y. keltusi nakti pamaitinti, perrenginetu, keistu sauskelnes). Jis mumis rupinasi uzdirbdamas tiek pinigeliu, kiek mums reikia. Turime toki vezimeli, supynes, kilimeli ir pan. kokiu norejome smile.gif Svarbiausia seimoje susitarimas. Jei sutarsite, tai ir santykiai bus silti ir grazus ir vaikas lovoje netrukdys smile.gif Man irgi neiseina dukrytes i lovyte paguldyti, nes noriu, kad butu salia. Juk prabegs metai greitai ir jau nebegalesime savo angeliuku salia laijkyti ir ant ranku supti. Nebijau pripratinti savo dukrytes nei prie ranku, nei prie musu lovos, nes noriu miegautis to fiziniu artumu su vaiku, kol tai imanoma smile.gif O su vyru nors ir maziau, bet turime laiko pasimiegauti fiziniu artumu. Ir su vyru dar turesime daug grazaus laiko smile.gif
Atsakyti
O man risasi, man svarbu, kad vyras pampersa pakeistu, su vaiku pazaistu, nakti jam nereikia keltis, nes as pati maitinu.
O del pinigu - pinigus as pati uzsidirbu....uztenka viskam ko as noriu ir dar lieka.
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 09 27, 14:22)
As tai tingiu gincytis, labai jau tingine pasidariau, nakti vaikas miega kartu (puse nakties i ryta), diena uzsiimu su vaiku.....
Tik keista skaityti kai kuriu pasisakymus, kad santykiai su vyru puikus, nors neperseniai skundesi del vyro nesirupinimosi vaiku.
Santykiai turi buti su vyru geri ne tik nakti, geras seksas neatperka pykciu diena.
Linkiu visoms pasiekti harmonija.........
p.s. Musu lova didele ir vaikas nebutinai miega per vidury.

Pritariu, vyro apkabinimas ir geras seksas tikrai negelbės, jei būsiu neišsimiegojus ir dar per dieną pavargus ax.gif

Be to, užmigdau vaiką savo lovoje ir turiu geras tris valandas ne tik pasėdėti prie kompiuterio, bet ir pamirkti vonioje su žurnalu, pasėdėti apsikabinus vyrą ar "pagulėti" kartu jo lovoje blush2.gif

Juk nesimylim visą naktį, o ir apsikabinus, kaip minėjau, niekada nemiegojau ax.gif Vaiko miegojimas bendroje lovoje nepakeitė iki tol buvusių įpročių, t.y., jei jausdavom, kad vienas kitam trukdom (pvz. nesimiega, daug vartaisi), nebūdavo problemos išeiti miegoti į kitą kambarį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 09 28, 21:21)
Pritariu, vyro apkabinimas ir geras seksas tikrai negelbės, jei būsiu neišsimiegojus ir dar per dieną pavargus ax.gif

Be to, užmigdau vaiką savo lovoje ir turiu geras tris valandas ne tik pasėdėti prie kompiuterio, bet ir pamirkti vonioje su žurnalu, pasėdėti apsikabinus vyrą ar "pagulėti" kartu jo lovoje  blush2.gif

Juk nesimylim visą naktį, o ir apsikabinus, kaip minėjau, niekada nemiegojau  ax.gif Vaiko miegojimas bendroje lovoje nepakeitė iki tol buvusių įpročių, t.y., jei jausdavom, kad vienas kitam trukdom (pvz. nesimiega, daug vartaisi), nebūdavo problemos išeiti miegoti į kitą kambarį. ax.gif

Viskas suprantama,miegas yra dalykas numeris vienas. Bet aš tikrai nuoširdžiai nesuvokiu (be jokios ironijos, jeigu ką) kaip galima tikrai pailsėti,kai vaikas miega kartu. Aš tikrai normaliai neužmigciau.
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 09 28, 20:26)
O man risasi, man svarbu, kad vyras pampersa pakeistu, su vaiku pazaistu,  nakti jam nereikia keltis, nes as pati maitinu.
O del pinigu - pinigus as pati uzsidirbu....uztenka viskam ko as noriu ir dar lieka.

ir nuo to kad vyras pampersa pakeis busit laimingesne ir santykiai geresni bus?... nu man nesuvokiama kazkaip. pamperso keitimas tai juk ne santykiai, cie tiesiog rupinimasis vaiku, vienoje semoje vyras tai atlieka dazniau ir daugiau, kitoje gal ne tiek, bet tai nereiskia, kad toje seimoje, kur vyras pampersu nekeicia yra blogi santykiai tarp sutuoktiniu...
nu bet nenuklyskim i lankas, tema ne apie pampersu keitima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 09 29, 11:19)
ir nuo to kad vyras pampersa pakeis busit laimingesne ir santykiai geresni bus?... nu man nesuvokiama kazkaip. pamperso keitimas tai juk ne santykiai, cie tiesiog rupinimasis vaiku, vienoje semoje vyras tai atlieka dazniau ir daugiau, kitoje gal ne  tiek, bet tai nereiskia, kad toje seimoje, kur vyras pampersu nekeicia yra blogi santykiai tarp sutuoktiniu...
nu bet nenuklyskim i lankas, tema ne apie pampersu keitima 4u.gif

Pampersai panaudoti siame kontekste kaip alegorija .... tongue.gif
Reikia zvelgti giliau

Atsakyti
QUOTE(subtili @ 2010 09 29, 10:54)
Viskas suprantama,miegas yra dalykas numeris vienas. Bet aš tikrai nuoširdžiai nesuvokiu (be jokios ironijos, jeigu ką) kaip galima tikrai pailsėti,kai vaikas miega kartu. Aš tikrai normaliai neužmigciau.

Kai vaikas šalia, aš miegu labai gerai ir prabundu tik tada, kai Saulytė pradeda spardytis ax.gif Miegam dviese dvigulėj lovoje, po atskiromis antklodėmis, vietos pakanka ax.gif Gal man padeda psichologinis nusiteikimas, kad vaikas šalia g.gif be to, nesivartau naktį, tad nebijau užgriūti ant vaiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 09 29, 11:34)
Pampersai panaudoti siame kontekste kaip alegorija ....  tongue.gif
Reikia zvelgti giliau

nu as irgi panaudojau ta pampersu keitima kaip kad jus, supratau tikrai ka norejot pasakyt, bet vistiek nesurisu vaiko prieziuros ir santykiu tarp sutuoktiniu g.gif

QUOTE(freza80 @ 2010 09 29, 12:07)
Kai vaikas  šalia, aš miegu labai gerai ir prabundu tik tada, kai Saulytė pradeda spardytis ax.gif Miegam dviese dvigulėj lovoje, po atskiromis antklodėmis, vietos pakanka ax.gif Gal man padeda psichologinis nusiteikimas, kad vaikas šalia g.gif  be to, nesivartau naktį, tad nebijau užgriūti ant vaiko ax.gif

o tai pas jus vyras net ne kartu miega? biggrin.gif nu jus nepykit tik, bet visiskas absurdas jau kai vaikas ne kad salia tarp tevu guli, o tiesiogiai uzima vyro vieta lovoj doh.gif

ir is tikruju- koks tema visai beprasme, nes vieningos nuomones niekada neprieisim 4u.gif jei vienoms patogiau miegoti su vaiku lai ir miega, man asmeniskai vaikas lovoje (turiu omeny nakti) nepriimtina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(subtili @ 2010 09 29, 10:54)

Tikrai vieningos nuomenes neprieisime, bet to ir nereikia. Tikrai kiekviena pasirenka pagal save smile.gif Man nesuvokiama kaip galima miegoti ramiai, kai vaikas lovyteje guli. O lovyteje dukrele tikrai neramiai miegojo. As pabusdavau ir keldavausi ziureti del menkiausio kruptelejimo. kai paguldxioau salia saves miega ramiausiai, per miegus pradeda kumstukus ciulpti, duodu kruti ir miegame toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 09 29, 18:43)
nu as irgi panaudojau ta pampersu keitima kaip kad jus, supratau tikrai ka norejot pasakyt, bet vistiek nesurisu  vaiko prieziuros ir santykiu tarp sutuoktiniu g.gif
o tai pas jus vyras net ne kartu miega? biggrin.gif nu jus nepykit tik, bet visiskas absurdas jau kai vaikas ne kad salia tarp tevu guli, o tiesiogiai uzima vyro vieta lovoj doh.gif

ir is tikruju- koks tema visai beprasme, nes vieningos nuomones niekada neprieisim 4u.gif  jei vienoms patogiau miegoti su vaiku lai ir miega, man asmeniskai vaikas lovoje (turiu omeny nakti) nepriimtina ax.gif

Juk viskas priklauso, nuo to, kaip šeimoje susitari. ax.gif Mano vyras yra už tai, kad vaikas turi su mama miegoti. Ir bandėm visi trys vienoj lovoj sutilpti - nieko nesigavo blush2.gif Vyras pats blogai jautėsi, nes dažnai vartydavosi, bijojo pabudinti ir panašiai. blush2.gif Tad tiesiog savaime gavosi, kad jis išėjo į kitą lovą miegoti ax.gif

O kaip tai įtakojo mūsų santykius - nesikartosiu, viską papasakojau ankstesnėse žinutėse blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ksesanko @ 2010 09 29, 19:35)
Tikrai vieningos nuomenes neprieisime, bet to ir nereikia. Tikrai kiekviena pasirenka pagal save smile.gif Man nesuvokiama kaip galima miegoti ramiai, kai vaikas lovyteje guli. O lovyteje dukrele tikrai neramiai miegojo. As pabusdavau ir keldavausi ziureti del menkiausio kruptelejimo. kai paguldxioau salia saves  miega ramiausiai, per miegus pradeda kumstukus ciulpti, duodu kruti ir miegame toliau  smile.gif

aš irgi taip darau thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti