QUOTE(Diaaa @ 2010 09 27, 12:38)
pabusiu izuli ir drysiu pasakyti- manau puseje is visu seimu, mieganciu kartu su vaikais, santykiai tarp vyro ir zmonos tikrai yra prastesni, turiu omeny, nes kad pykstasi jie ar pan. tiesiog kai su zmogum nera fizinio artumo, tai per kazkuri laika vistiek kazkiek santykiai atsala. cia tik ne visos aisku drysta prisipazint kad taip yra.
Oj kaip nesutinku.......... nu nors gal esu toj kitoj pusej. Asmeniskai mano seimoj nera JOKIU prastesniu , saltesniu ar kazkokiu "tolimensiu" santykiu su V, del to, kad vaikas miega musu lovoj. Turiu kruvas argumentu, kodel musu lovele vis dar nesurinkta stovi paslepta namu kampe

Lygiai taip pat, kaip kazkuri is Jusu turetu kruva argumentu, kodel vaikiukas miega tik lovelej
Galiu pasakyt tik tiek- mano V dirba nuo ryto iki vakaro, mes pasiilgstam ne tik vienas kito, bet jis ir labai pasiilgsta vaiko....dukryte miega is krasto, ir jau nekalbu apie tai, kad man labai patogu, kad ji yra salia, bet ir jos miegelis ramus. Nieko nera maloniau, kaip uzmigti laikant maza vaiko delniuka

maitinu savo pienuku, todel mazyle keliasi ne viena karta nakti- ne neatklota is po kaldrytes gauna pieniuko. Ramiai pavalgo, ir miega toliau... Nededu jokiu merliuku su kvapais- nes kvapas, siluma yra visada salia....Prisigluadziu salia vyro, ir miegam visi toliau...
Galiu pasakyt drasiai- niekada taip nemylejom vienas kito, kaip dabar. Nes vaikas ne tik kad nesugadino seimos, lovos ar namu ruosos reikalu- o mus tik dar labiau sujunge

Jei nepamirsti, kad Tavo vyras yra ne tik Tetis, o mes- ne tik Mamos, viskas buna gerai

Fizinis artumas su vaiku lovoj man apskritai neturi nieko bendro

fizinis artumas man - tai KAIP Tave pasitinka, kaip Tave prisiglaudzia ir t.t.
QUOTE(ulyja @ 2010 09 27, 13:30)
vėl gi,mano nuomone,vaikas nieko nekeičia-jei buvo artimi ir šilti santykiai-jie išliks bet kuriuo atveju,jei kažkas jau buvo negerai tai vaikas tik pagiliną tuos nesutarimus ir tt,ypač manau taip būna kai nėra dvasinio ryšio,o tik sexualinis.
p.s. Lovele mes vistik sudesim- tada, kai tam pribresim mes VISI.

As gal is tu "vištų perekšlių", kurioms atrodo, kad kada gi ismyluosiu ir turiu TOKI artuma su kudikiu, jei ne dabar, kol jam esu viskas