Šiandien labai šalta buvo. Čiuožiant "tongos gyvate" galvojau, kad tik greičiau, nusileist ir sušilt. Žmonių galima sakyt nulis, atėjom apie 5, gal anksčiau, tai eilėj 2 žmonės buvo, kai sausio pradžioj gerą valandą tekdavo laukt. Tik visi pirčių zonoj ir burbulinėse sėdi. Ta nekaršta pirtis, kur dažnai gali rast vietos išsitiest ir pagulėt pilnutėlė buvo.
Tai va, nežinau kas dėsis akcijinį savaitgalį, bet tikiuos kitą savaitę šildymą įjugs. Juk bilietas visus 60Lt kainuoja, o dabar tokia kokybė, kiek tie abonementai ir verti.
nu laukiu ir as atsiliepimu apie si parka, norim isbandyt, bet jei salta, tai

Mes einam kiekvieną savaitę, kartais ir po kelis kartus. Lankėmės ir per pačius didžiausius šalčius. Tai ką aš žinau, kartais būna labai šalta, kartais tiesiog šalta, kartais pakenčiama
http://subjektyvi.bl...inoje-1374.html
Man kilo klausimas ar iš tiesų tiek daug žmonių? Galvojam per šį savaitgalį nulėkti, bet gal geriau tada rinktis Druskininkus?
Man kilo klausimas ar iš tiesų tiek daug žmonių? Galvojam per šį savaitgalį nulėkti, bet gal geriau tada rinktis Druskininkus?

Agotuk, daug žmonių būna tada, kai vandens parkas paskelbia akcijinį saviatgalį už pusę kainos. O šiaip normaliai ten tų žmonių. Druskininkuose nesu buvusi, bet kiek skaičiau atsiliepimus, ten labiau tinka tiems, kas mėgsta pirtis, pramogų zona geresnė Vilniuje. Be to, Vilnius labiau orientuotas šeimoms, o Druskininkai - suaugusiems
Papildyta:
Aha, daar dar ir tą blogą paerskaičiau. Kas tiesa, tas ne melas - taip iš tiesų buvo metų pradžioje. O dabar, kai visi prisimaudė iki soties, tų žmonių yra mažiau ir eilėse stovėti nebereikia
Papildyta:
Aha, daar dar ir tą blogą paerskaičiau. Kas tiesa, tas ne melas - taip iš tiesų buvo metų pradžioje. O dabar, kai visi prisimaudė iki soties, tų žmonių yra mažiau ir eilėse stovėti nebereikia
QUOTE(Agotukas @ 2010 03 10, 12:09)
http://subjektyvi.bl...inoje-1374.html

Zmoniu daug, gal ne taip baisu kaip raso tame straipsnyje, bet visvien, jei man tektu moketi uz vienkartini bilieta tai tikrai rinkciausi Druskininkus. As esu pirciu megeja, nusileidimo takeliai ne man, tai pirtyse beveik visada nera kur atsisesti, tai tenka tiesiog stoveti vidury

Tai ir sakau, kad svarbu pasirinkti prioritetus. Man tos pirtys - maksimum pusvalandžiui. Jei nėra smagių nusileidimo takelių, tai toks parkas man ne parkas

QUOTE(Smurka @ 2010 03 10, 11:27)
Tai ir sakau, kad svarbu pasirinkti prioritetus. Man tos pirtys - maksimum pusvalandžiui. Jei nėra smagių nusileidimo takelių, tai toks parkas man ne parkas 

Smurka, Druskininkuose buvom ne kartą ir ne du. Nu labai faina ten

Bet dar nebuvom Višyje, tai vat tokie str pagasdina, nesinori nervintis, jei žmonių kamšalynė ir tvarkos nėra... Kažin savaitgalį nesuplauks visi vienu metu?

Nežinau, kaip savaitgalį, aš šiandien einu
QUOTE(Agotukas @ 2010 03 10, 14:40)
Smurka, Druskininkuose buvom ne kartą ir ne du. Nu labai faina ten
Rekomenduoju ir tau.
Bet dar nebuvom Višyje, tai vat tokie str pagasdina, nesinori nervintis, jei žmonių kamšalynė ir tvarkos nėra... Kažin savaitgalį nesuplauks visi vienu metu?

Jeigu jus einate papramogauti ant kelneliu tai manau galite drasiai eiti, bet jei labiau megstate paguleti dzakuzzi ar pirtyje tai tikrai savaitgali nepatarciau vaziuoti

Vakar buvome Vichy, nuvaziavome valanda po atsidarymo, bet zmoniu jau buvo pakankamai. Bet jau i apsilankymo pabaiga, zmoniu zenkliai sumazejo, dar stebejomes kur cia visi dingo, o pasirodo uzluzo sistema ir niekas negalejo ieiti, todel visa minia piktu zmoniu stovejo prie iejimo (is zmoniu kiekio padariau isvada, kad ilgokai jau jie stovejo).
Beja, dar viena pastaba - su dusais baisi netvarka, beveik visur bega saltas vanduo (patikrinau apie 12-14 dusu, tik viename buvo siltas vanduo, o galu gale tame duse tiesiog nustojo begti vanduo ir as muilina galva ejau vel ieskoti SILTO duso)

Aisku, kad po tokiu nuotykiu nuotaika siek tiek subjuro
Beja, dar viena pastaba - su dusais baisi netvarka, beveik visur bega saltas vanduo (patikrinau apie 12-14 dusu, tik viename buvo siltas vanduo, o galu gale tame duse tiesiog nustojo begti vanduo ir as muilina galva ejau vel ieskoti SILTO duso)

Aisku, kad po tokiu nuotykiu nuotaika siek tiek subjuro

Na pabuvom vakar... Paiėmėm visą dieną
Likom nusivylę... Višiui iki Druskininkų parko toli kaip iki Mėnulio
Kalneliai gal ir fainesni, bet kiek kartų gali kopt iki šešto aukšto su ratu ant pečių dėl minutės malonumo? Ne mano seniemes sąnariams... O ramiai pasiplaukioti nebuvo NĖ VIENO didesnio baseino. Džakudzės ganėtinai vėsios, vaikų baseinėlyje vanduo toks pat kaip ir kituose. Druskininkuose vaikiškas baseinėlis daug šiltesnis. Vandens upė iš viso kažkoks nesusipratimas. ką ten veikt???? Jokios srovės ir gylis, persiprašau, vos ne iki bambos
Druskinikuose dėl srovės vos gali iš upės išeiti, normaliai plaukti eina ar su ratu atsipalaiduoti. Na o bangų baseinas tai visko viršūnė
Negana, kad žmonių kaip silkių, vos dantų storas diedas man su kulnu neišmušė, bet dar ant rankų kažkokių ilgų plaukų (tikrai ne mano) kaltūnas pakibo. Vos nesusivėmiau vietoj...
Pirčių ten nemačiau, tik kažkokią parodiją - karščiausioje mums nėjo net sušilti, nes masė žmonių ėjo, durys vėrinėjosi, jokios ramybės ir kaifo.
Dar ko nepaminėjau - maisto. Vis burbėjau , kad Druskininkuose vaikams neįmanoma nieko normalesnio nupirkti, vien šiukšlinis maistas. Kaip aš klydau... Čia buvo dar baisiau . Dešrelės turbūt mirkytos tam pačiam baseine bent mėnesį
Ir šiaip -vaikų klubas neveikė, kažkoks ten medis, kur buvo nuoroda , uždarytas, iš kelių barų tik įranga palikusi. Tikrai neverta visos dienos. Kaina neatititnka kokybės. Būtų pašonėj, gal ir eičiau išsipirkusi tą pigųjį abonimentą. Bet visai dienai tikrai neverta važiuot
Geriau aš pinigus į Druskininkus vešiu - porą kartų esame ten "atidirbę" po 10 val., ir vis tiek buvo ką veikti. Čia jau po kelių val., pradėjau žiūrėti į laikrodį 
Papildyta:
Tiesa, nepaminėjau, kad vyriškoji šeimos dalis pas mumi tokie nemenki, tai sugebėjo Maorių klyksme ant posūkio nuvirsti nuo rato ir nusileisti savo gražiaisiais užpakaliukais
Vienžo, višiaus kalniukai + visa kita Druskininkai, būtų idealus parkas

Likom nusivylę... Višiui iki Druskininkų parko toli kaip iki Mėnulio

Pirčių ten nemačiau, tik kažkokią parodiją - karščiausioje mums nėjo net sušilti, nes masė žmonių ėjo, durys vėrinėjosi, jokios ramybės ir kaifo.
Dar ko nepaminėjau - maisto. Vis burbėjau , kad Druskininkuose vaikams neįmanoma nieko normalesnio nupirkti, vien šiukšlinis maistas. Kaip aš klydau... Čia buvo dar baisiau . Dešrelės turbūt mirkytos tam pačiam baseine bent mėnesį

Ir šiaip -vaikų klubas neveikė, kažkoks ten medis, kur buvo nuoroda , uždarytas, iš kelių barų tik įranga palikusi. Tikrai neverta visos dienos. Kaina neatititnka kokybės. Būtų pašonėj, gal ir eičiau išsipirkusi tą pigųjį abonimentą. Bet visai dienai tikrai neverta važiuot

Papildyta:
Tiesa, nepaminėjau, kad vyriškoji šeimos dalis pas mumi tokie nemenki, tai sugebėjo Maorių klyksme ant posūkio nuvirsti nuo rato ir nusileisti savo gražiaisiais užpakaliukais

Vienžo, višiaus kalniukai + visa kita Druskininkai, būtų idealus parkas