Šiandien planavom vakare eit nusipirk abonementus į VICHY su vyru ir su vaiku. Po tokių komentarų ir straipsnių, kur nuoroda įdėta, visas noras praėjo
Tragedija.. nebežinau, ką daryt

QUOTE(Individualistė @ 2010 03 20, 14:58)
Šiandien planavom vakare eit nusipirk abonementus į VICHY su vyru ir su vaiku. Po tokių komentarų ir straipsnių, kur nuoroda įdėta, visas noras praėjo
Tragedija.. nebežinau, ką daryt 

Jeigu esi labai priekabi, tada neik

Tokių eilių, kokios buvo metų pradžioj, jau seniai nebėra. "Atsikando" žmonės jau to vandens parko, rečiau bevaikšto
QUOTE(Smurka @ 2010 03 20, 16:44)
Jeigu esi labai priekabi, tada neik
Man, pavyzdžiui, ten visai gerai. Tiesa, jei būčiau pirčių ir burbulinių vonių gerbėja, tai bambėčiau ir aš. O kadangi aš lakstau iš pirmoa ukšto į septintą ir taip toliau, tai man visai gerai.
Tokių eilių, kokios buvo metų pradžioj, jau seniai nebėra. "Atsikando" žmonės jau to vandens parko, rečiau bevaikšto

Na, man tai su vaiku svarbiausiai. Taigio šiandien visgi iškeitėm Vichy į Trasalį ir likau labai patenkinta. Ir vaikas prisičiužinėjo ir aš. Kalneliai nebaisūs, žmonių vidutiniškai. Na į vakarą daugiau.. turkiška pirkitis nelabai kokia, tikėjausi eukalipto.. bet šiaip smagiai praleidom laiką. Bent jau niekur nelaukėm ir nesistumdėm.
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 03 20, 20:39)
seniai nebuvau jau vichy parke. pasiemiau atostogas per velykas kad pasigydyti, tai negalesiu su dukra nuo kalneliu ciuozineti, nebent i pirti trumpam. patarkite prasau kokiu dienos laiku geriau eiti, kad maziau zmoniu butu. Ir kada daug vaiku buna? Ar tai isviso suderinama... 

Geriausia eiti pirmos dienos pusej (darbo diena, jeigu yra galimybe), nes naturalu, kad zmoniu daugiausiai susirenka po darbo

Siaubas, kaip šalta vakar buvo. Na ok, kai nuplauki porą "ratų" normaliu tempu tai sušyli. Greit galėsim naują sporto šaką įvest : plaukimas su kliūtimis.
Lauko baseine tokia pati temperatūra kaip ir bangų.
"Džiakuzi" nebuvau, bet mama sušalo ir ten
Na bet yra ir pliusų: gana greitai apsisukom ir anksčiau grįžom namo

QUOTE(F=ma @ 2010 03 21, 19:40)
Siaubas, kaip šalta vakar buvo. Na ok, kai nuplauki porą "ratų" normaliu tempu tai sušyli. Greit galėsim naują sporto šaką įvest : plaukimas su kliūtimis.

Mdaaa-ušš..

Aš jau retai bevaikštau.Ne mano sąnariams tokia vandens temperatūra
Paeit po pabuvimo negaliu...Einu dabar tik laikas nuo laiko su vaiku.Jai linksma,sako,kad šilta...Bet pagal lūpas,kai matau,kad jau nebešilta jai,nutempiu į pirtį tą,vos šiltą...sušyla per kokias 20min.normaliai ir vėl į trasą einam...
O prieš kokiu 1,5mėn. su drauge važiavom žemyn violetiniu ar tai žaliu ir apsivertėm.Tai draugė nesugebėjo susistabdys,o aš susistabdžiau,vėl užsėdau ant padangos ir važiavau iki apačios

O prieš kokiu 1,5mėn. su drauge važiavom žemyn violetiniu ar tai žaliu ir apsivertėm.Tai draugė nesugebėjo susistabdys,o aš susistabdžiau,vėl užsėdau ant padangos ir važiavau iki apačios

Na va, vėl pradėjo šildyti, gal čia savaitgaliui geri pasidarė, gal ir lauko temperatūros įtaka, bet galima normaliai ir upėj paplūduriuot ir pasedėt ant gultų, čiuožyklose irgi šilta, na gal į šiltesnį vandenį norėčiau įčiuošt, bet ir dabar visai neblogai.
Ir studento pažymėjimo nebeprašė įeinant, tiksliau nespėjau ištraukt, o jau sako" nereik, žinau, kas studentė esi".
Tikiuos čia toks nevienkartinis jų gerumo priepuolis.
Ai, dar mamos rankšluostį buvo nuknisę, bet radom. Negi taip sunku žmonėms prisimint su kokiu atėjo: vietoj naujo, sauso radom suskalbtą, šlapią

Ir studento pažymėjimo nebeprašė įeinant, tiksliau nespėjau ištraukt, o jau sako" nereik, žinau, kas studentė esi".
Tikiuos čia toks nevienkartinis jų gerumo priepuolis.

Ai, dar mamos rankšluostį buvo nuknisę, bet radom. Negi taip sunku žmonėms prisimint su kokiu atėjo: vietoj naujo, sauso radom suskalbtą, šlapią

O mes vakar pavakary buvom, tai šaltoka buvo, nors save laikau gana užsigrūdinusia ir pakančia šaltam vandeniui
QUOTE(Smurka @ 2010 03 29, 12:42)
O mes vakar pavakary buvom, tai šaltoka buvo, nors save laikau gana užsigrūdinusia ir pakančia šaltam vandeniui
Mes ryte, gal apie 12h buvom. Jau anksčiau buvau pastebėjus, kad čiuožyklose ryte vanduo šiltas, o vakare jau ledinis būna, tai gal dabar jau visam parke šitą taiko