Nejaugi mirė tokia aktuali tema?
kur visos dingo? papasakokit prašau kaip gyja kojytės...Manęs pačio jau laukia tokia operacija vasario 3 d. Norejau paklausti tų, kurios nešiojo tą specialų batą-kelintą dieną po operacijos jį galima buvo užsimauti?
Papildyta:
Tiesa dar klausimukas-kiek laiko turėjote nedarbingumą?
Papildyta:
As taip pat prisijungiu prie temos tesimo. Sena tema perskaiciau du kartus
esu be galo dekinga visoms uz pasidalinima savo patirimi. ypac toms,kurios issamiai aprase savo dyjimo istorijas. be galo vertinga informacija !!! As planuociau savo operacija geguzes menesi. Dabar dar darbeliu yra, be to noriu atsikratyt per ta laika nors 10 kg, nes svoris cia ne paskutineje vietoje 
taigi siuo metu renku informacija apie metodus bei gydytojus. Nes po apsilankymo pas Gaveli ir palikus 100 Lt. uz konsultacija supratau,kad kol pati visko neissiaiskinsiu ir nezinosiu ko klausti, tai net neverta ir eit pas gydytoja. reikia zinoti ko klausti, apie ka diskutuoti. nes kitu atveju gydytojas pasako savo varianta ir viskas. o kas bus po to, tai jau cia prasom savo kailiu patirti
man tai netinka. norius issamiai zinoti kas manes laukia. be abejo palieku keleta % ir sekmei bei mano organizmo gebejimui susitvarkyt

taigi siuo metu renku informacija apie metodus bei gydytojus. Nes po apsilankymo pas Gaveli ir palikus 100 Lt. uz konsultacija supratau,kad kol pati visko neissiaiskinsiu ir nezinosiu ko klausti, tai net neverta ir eit pas gydytoja. reikia zinoti ko klausti, apie ka diskutuoti. nes kitu atveju gydytojas pasako savo varianta ir viskas. o kas bus po to, tai jau cia prasom savo kailiu patirti

QUOTE(DAIVADRI @ 2010 01 26, 16:04)
kur visos dingo? papasakokit prašau kaip gyja kojytės...Manęs pačio jau laukia tokia operacija vasario 3 d. Norejau paklausti tų, kurios nešiojo tą specialų batą-kelintą dieną po operacijos jį galima buvo užsimauti?
Papildyta:
Papildyta:
Labas

Man nedarbingumas truko 2,5 mėnesio, nors daktaras gali tęsti nedarbingumą prie tokios operacijos 4 mėnesius.
Tačiau, kai ištraukė varžtą, pamačiau, kad galiu visai normaliai vaikščioti, tai ir išėjau į darbą užsidirbti kitai kojytei

Sveikos,
na va ir tema jau yra
taigi neseniai turėjo operuoti 39and69, idomu, kaip jai sekesi
Bato po operacijos neavėjau, tai nieko negaliu pasakyti, nedarbingumo taip pat neturėjau, nes esu vaiko priežiūros atostogose
Ir jau minu abi kojas, tik dar pas gydytoją neprisiruošiau nueiti
na va ir tema jau yra

Bato po operacijos neavėjau, tai nieko negaliu pasakyti, nedarbingumo taip pat neturėjau, nes esu vaiko priežiūros atostogose

labukas visoms, kaip smagu kad jungiasi visos i sia nauja tema. as cia del nedarbingumo taip gudriai išmasčiau...tik aišku nežinia ar verta taip daryti. man rudeni baigiasi vaiko prieziuros atostogos. tai galeciau trumpam gryzt i darba ir tada pasiimt biuleteni kokiems keturiems menesiam vienai kojau, ir vel keturiems kitai...taip ir metai prabegtu 

juk kaip suprantu uz nedarbingumo lapeli moka ?

QUOTE(*Frezija* @ 2010 01 27, 15:01)
Sveikos,
na va ir tema jau yra
na va ir tema jau yra

Labas

kaip tavo kojytės, smagu, kai abiem jau mini

labas rytas,
dar klausimuką turiu:
kitą savaitę man ne tik operuos viena koja, bet ir išiminės varžtus iš jau išoperuotos prieš du metus. Gal kuri žinot, ar po varžtų išėmimo galėsiu ja minti?
Papildyta:
ir kiek laiko ta koja gis?
dar klausimuką turiu:
kitą savaitę man ne tik operuos viena koja, bet ir išiminės varžtus iš jau išoperuotos prieš du metus. Gal kuri žinot, ar po varžtų išėmimo galėsiu ja minti?
Papildyta:
ir kiek laiko ta koja gis?
[quote=*Frezija*,2010 01 27, 15:01]
Sveikos,
na va ir tema jau yra
Labas Frezija, as jau nebe 39and69, transformavausi siek tiek, gal tai susije su pedos kaulu transformavimusi.
Gyvenu po operacijos gerai, tik prirase daug vaistu gerti.
Koja standziai subintuota i toki kokona. Ji nubintuos tik kita savaite, kai siulus isims. Tada matysiu vaizdeli. Galvoju tada gal nuotraukytes reiketu padeti, koks vaizdelis pries po operacijos ir sakykim po metu
Tu gi parodei kaip tai daroma
O dabar sveikstu be jokiu ypatingu skausmu ar nemaloniu pojuciu. Klebeksciuoju po namus su tuo batu ir tiek. Be je mano organizmas toks - mazai tinstantis. Tinimas man prasideda, kai pradedu pilnai minti peda.
O tu kaip laikaisi, ar kojeles dar patinusios ? Kokie tavo pojuciai minant, ar neskauda ar niekas nemaiso? Ar vienodai patogiai statai abi kojeles?
Sveikos,
na va ir tema jau yra

Labas Frezija, as jau nebe 39and69, transformavausi siek tiek, gal tai susije su pedos kaulu transformavimusi.

Gyvenu po operacijos gerai, tik prirase daug vaistu gerti.
Koja standziai subintuota i toki kokona. Ji nubintuos tik kita savaite, kai siulus isims. Tada matysiu vaizdeli. Galvoju tada gal nuotraukytes reiketu padeti, koks vaizdelis pries po operacijos ir sakykim po metu

Tu gi parodei kaip tai daroma

O tu kaip laikaisi, ar kojeles dar patinusios ? Kokie tavo pojuciai minant, ar neskauda ar niekas nemaiso? Ar vienodai patogiai statai abi kojeles?
QUOTE(smėlė @ 2010 01 27, 14:47)
Labas
Man nedarbingumas truko 2,5 mėnesio, nors daktaras gali tęsti nedarbingumą prie tokios operacijos 4 mėnesius.
Tačiau, kai ištraukė varžtą, pamačiau, kad galiu visai normaliai vaikščioti, tai ir išėjau į darbą užsidirbti kitai kojytei

Smele, ar nedarbingumo lapelis yra mokamas ir kiek procentu ?
Sveikutes
Už dvi pirmąsias laikinojo nedarbingumo dienas, sutampančias su darbuotojo darbo grafiku, ligos pašalpą moka darbdavys. Ši pašalpa negali būti mažesnė kaip 80 procentų ir didesnė kaip 100 procentų pašalpos gavėjo vidutinio darbo užmokesčio.
Nuo trečios laikinojo nedarbingumo dienos ligos pašalpa mokama iš Sodros biudžeto lėšų. Jos dydis nuo 3 iki 7 (imtinai) laikinojo nedarbingumo dienos mokama 40 procentų,
O nuo 8 laikinojo nedarbingumo dienos ir toliau - 80 procentų pašalpos gavėjo kompensuojamojo uždarbio dydžio.

Už dvi pirmąsias laikinojo nedarbingumo dienas, sutampančias su darbuotojo darbo grafiku, ligos pašalpą moka darbdavys. Ši pašalpa negali būti mažesnė kaip 80 procentų ir didesnė kaip 100 procentų pašalpos gavėjo vidutinio darbo užmokesčio.
Nuo trečios laikinojo nedarbingumo dienos ligos pašalpa mokama iš Sodros biudžeto lėšų. Jos dydis nuo 3 iki 7 (imtinai) laikinojo nedarbingumo dienos mokama 40 procentų,
O nuo 8 laikinojo nedarbingumo dienos ir toliau - 80 procentų pašalpos gavėjo kompensuojamojo uždarbio dydžio.
QUOTE(UltraV @ 2010 01 28, 18:36)
Sveikutes

ACIU