QUOTE(mantusiatia @ 2010 01 27, 12:53)
As taip pat prisijungiu prie temos tesimo. Sena tema perskaiciau du kartus

esu be galo dekinga visoms uz pasidalinima savo patirimi. ypac toms,kurios issamiai aprase savo gijimo istorijas. be galo vertinga informacija !!!
Aš taip pat norėčiau prie jūsų prisijungt

! Irgi perskaičiau senąją temą ir dėkoju pasidalinusioms savo patirtimi! Tik tiek, kad aš truputį pavėlavau ją perskaityt - sumaniau plačiau pasidomėt tik po operacijos, kurią man darė sausio 20 dieną. Taigi tik prieš porą dienų išimti siūlai.
Man atlikta kairės kojos Austin operacija (taigi - ne su varžtais, o su viela), nors kauliukas nebuvo iš pačių mažiausių - sakyčiau, vidutinis, bet pirštai viens ant kito dar nelipo. Taigi dabar mindžikuoju ant kulno po namus

ir šiek tiek su nerimu laukiu, kada paaiškės operacijos rezultatai.
Dabar dar vis turiu šiek tiek problemų su viela - buvo papūliavęs tas išsikišęs jos galas, vaikščiojau kas 2 dienas persirišt; tik dabar, kai išėmė siūlus, bandysiu viską daryt pati namie. Sakė dėt kompresus su degtine. Šiaip pūliavimas jau lyg ir beveik išnyko, bet vis dar pakyla kelios dalys temperatūros, gėriau Doxicikliną, o dabar išrašė stipresnių antibiotikų

, kažin, ar čia taip gali būt su ta temperatūra

? Tai tokie mano rūpestėliai kol kas...
Labai ačiū UltraV (buvusiai 39and69) už išsamią informaciją ankstesnėje temoje apie operacijos metodus, nes kiek prieš tai bandžiau ieškot internete, tai nieko panašaus neradau... O pažiūrėjus filmukus YouTube išvis susidariau aiškų vaizdą, taigi sekančiam kartui jau būsiu labiau pasikausčius

!
Parašyk, UltraV, jei nesunku, ką manai apie man atliktos operacijos metodą, ir gal turi kokios platesnės informacijos apie šios operacijos pooperacinį laikotarpį, kaip prižiūrėt išsikišusį vielos galą ir pan.?
Tai va, užteks šiam kartui, tiek daug prirašiau

, atsibos skaityt!...