Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(tavolaime @ 2011 12 01, 11:49)
Nu sveikinimai didziausi 4u.gif  thumbup.gif Pirmas zingsnis jau zengtas smile.gif O po kiek laiko tau iseme siulus ir kokius tyrimus reikejo pasidaryti pries operacija?
Rytoj skambinsiuos gydytojui del operacijos datos-tikiuosi,kad pavyks sutarti del OP sausio pacioj pradzioj g.gif
Del tepaliuko gal atsakys tos,kurios jau isbande cool.gif
Sekmes 4u.gif

Aciu uz sveikinimus.
Dariausi kraujo tyrimus, kokius tau daktaras duos toki lapuka ten viskas parasyta bus,ir paskui dar dariausi nuotrauka kojos ir kardiograma.
Man tai skauda neoperuota koja,nes as ant jos striksejau,kai tingedavau su ramentais,tai jauciu truputi pasitempiau,nes patinus.
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2011 12 01, 12:14)
Aciu uz sveikinimus.
Dariausi kraujo tyrimus, kokius tau daktaras duos toki lapuka ten viskas parasyta bus,ir paskui dar dariausi nuotrauka kojos ir kardiograma.
Man tai skauda neoperuota koja,nes as ant jos striksejau,kai tingedavau su ramentais,tai jauciu truputi pasitempiau,nes patinus.

O siulus kada iseme?
Atsakyti
QUOTE(++++ @ 2011 11 30, 11:54)
Sveikos. As jau po operacijos !!! Viskas praejo daug geriau,negu galvojau. Man net neprireike morfijaus,nes kiek girdejau,tai ji leidzia pirma diena,kai nesuveikia paprastesni vaistai. Man uzteko migdomuju ir vienu vaistu nuo skausmo.
Pora dienu pamaude,bet net nereikejo gerti jokiu nuskausminamuju papildomai (geriau nuo uzdegimo).
O dabar tai minu ant kulno,kai nuleidziu koja jokiu skausmu nera (kaip kitom kraujas kai bega i kojos apacia ir skauda) tai man nieko panasaus nera. Labai del to dziaugiuosi. thumbup.gif  Vakar istrauke siulus,ir pamirsau paklauti daktaro, tai klausiu jusu. Nuo kada ir kokiu tepalu tepet nuo rando. Pas mane pjuvis tai labai didelis,tai nezinau kaip su tuo randu bus. Aisku,man geriau jau tegu randas buna,negu kauliukas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Džiugu, kad viskas taip šauniai pasisekė thumbup.gif thumbup.gif

Kiekvienam matyt skirtingai, aš du mėnesius negalėjau remti kojos verysad.gif o dėl rando kažkaip nepergyvenu,nes man jų nuo vaikystės netrūksta, pasiutus buvau biggrin.gif biggrin.gif, tai vienu daugiau ar mažiau, menkniekis biggrin.gif o pjūvis tai irgi didelis ir dar liko pora randelių, kai ėmė varžtus, taip kad tų randų .... biggrin.gif biggrin.gif svarbu skausmo nebūtų.

O aš dėl savo nagainos buvau pas gyd., tai sakė reikia pradėt su aukštakulniais vaikštinėt, kad išsimankštintų, o aš vis jų bijojau, kad nepakenkčiau. Nes matau, kad mano eisena nebegraži iš tos baimės, kad skauda koja, negražiai dedu pėdą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2011 10 30, 20:56)
Nebenoriu kartotis, daug rašiau šia tema praėjusį pavasarį, jei netingėsi paskaityk senesnius pasisakymus 4u.gif

neradau, atsakykit prasau, bukit draugiska!
Atsakyti
Sveiki smile.gif
AS norejau jusu pasiteirauti del varztu kur kojoje yra ar juos trauke kazkaip gydytojo pamirsau paklausti.Man yra du varztai tai nezinau ar traukia juos arne.As jau po beveik po 2menesiu kaip mane operavo tai ir vaikstau gerai neslubuodama ir pirstas gerai lankstosi.Man is abieju pusiou kojos operavo tai ten kur mazesnis pjuvis buvo tai jau uzgyjo ir jokio rando nera o kur didesnis pjuvis tai dar pjuvis raudonas ir odele jautri bet gyja ir tikiuosi baisiu randu neliks.As jau kaip ir noreciau antros kojos operacijos bet gydytojas sake tik po 6menesiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juka0368 @ 2011 12 05, 18:25)
Sveiki smile.gif
AS norejau jusu pasiteirauti del varztu kur kojoje yra ar juos trauke kazkaip gydytojo pamirsau paklausti.Man yra du varztai tai nezinau ar traukia juos arne.As jau po beveik po 2menesiu kaip mane operavo tai ir vaikstau gerai neslubuodama ir pirstas gerai lankstosi.Man is abieju pusiou kojos operavo tai ten kur mazesnis pjuvis buvo tai jau uzgyjo ir jokio rando nera o kur didesnis pjuvis tai dar pjuvis raudonas ir odele jautri bet gyja ir tikiuosi baisiu randu neliks.As jau kaip ir noreciau antros kojos operacijos bet gydytojas sake tik po 6menesiu. biggrin.gif

Labas smile.gif
dėl varžtų tu turėtų pasakyti gydytojas. Pas mane buvo po du varžtus kiekvienoje kojoje, tai po vieną ištraukė, o dar po vieną liko, nes tas varžtas kaule ir, gydytojas sakė, jei netrukdys, tai jų ir netrauks. Varžtus traukia berods po 8 savaičių nuo operacijos. O gal vėliau g.gif Nebeprisimenu jau lotuliukas.gif
Taigi, sėkmės tau ir teiraukis savo gydytojo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juka0368 @ 2011 12 05, 16:25)
Sveiki smile.gif

man gruodzio 9 metai!!! kiekvienoj kojoj tebeturiu po 3 varztus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2011 12 06, 10:42)
man gruodzio 9 metai!!! kiekvienoj kojoj tebeturiu po 3 varztus  4u.gif

Na,ir kaip kojytes atrodo?Ar viskas tvarkoj?Neskauda?
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2011 12 06, 09:59)
Na,ir kaip kojytes atrodo?Ar viskas tvarkoj?Neskauda?

gerai atrodo,db jau ipratau,pirma keista buvo,kai nebera tu kaulu islindusiu,matosi randai,bet nebaisus jie,tepliodavau kartais prisiminus,neskauda visiskai,as ir taip gan greit pasveikau,po 3,5men patikrinimui iki ligonines puse val i viena puse ejau peskom biggrin.gif

Atsakyti
Turiu klausima. Gal zinote kur gauti avalynes placiai kojai ir pacios kokius batus nesiojot,nes netelpu,net i crocsus smile.gif sakiau,reiks pabandyt gal kokia 1-2 ismerom dabar didesnius nusipirkti. As minu ant kulno,skaudet neskauda operuotos kojos,bet kur sveika koja tai man ja skauda,net istinus,nes vistiek visas svoris ant jos. Po 2 sav. eisiu tai jau svies koja,jei viskas gerai tai jau galesiu minti.
I darba tai jau galeciau eiti ir sluba,tik reik rasti tinkamus batus is kazkur lotuliukas.gif man dar tik 3 sav. po operacijos, o jauciuosi thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti