Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(doviliukei @ 2010 01 26, 11:09)
bandykit keiskit darzelije grupe jei yra galimybe mirksiukas.gif

tai kad nelabai norisi... priprato jau cia... ir viskas jam gerai buna po keleto min kai lieka jau vienas... be to ne visad su asarom paliekamas.. kazkaip jam uzplaukia...ar kas nutinka todet kelias dienas toks buna.. sako, kad po pietu miego visai kitas vaikas buna.
Atsakyti
Labas rytas. Aš dėl darželio galiu savo patirtį pasakyt. Pernai mano dukra net kartais verkdavo iš ryto, sakydama kad nenori į darželį, nors toje grupėje 3 metus jau buvo. O šiemet į priešmokyklinę išėjo (6 m), auklėtojos kitos, tai namie kai reikia kurią dieną pabūt, ašarot pradeda-toks noras. Tik šiemet pradėjo aiškėt kodėl pernai nebenorėdavo į darželį eit. Pasirodo, auklėtojos grubiai elgdavos. Griežtai labai. Kol lankė tą grupę, tol vaikas nesakė man. Keletas vaikų buvo numylėtiniai, o kiti kentėdavo. Na, čia mano atvejis, bet ir tau, vajuta, vertėtų atsargiai pasidomėt (kad vaikas nenukentėtų) ar nėra kokių bėdų su pačiomis auklėtojomis. Sėkmės visoms dirbančioms. Prekybine tema neturiu ką pasakyt, tai nors ne į temą truputį įsiterpiau.
Atsakyti
laba diena..sendiena dienele pas mane superrrrrr...negana to karakulinius kailinius prakaliau ka tik kur galvojau kitos ziemos jau sulauks biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Labai tikiuosi sendien geresnes dieneles. Gerai kad atsilo. Gal pirkeju bus daugiau.

ingace nu saunuole, as tai po darbo vos kojas velku. Bet is ryto pasportuoti tai super ir nuotaika pakyla. smile.gif

Del darzelio tai ten tikrai yra problemu ir nera paprasta jas isspresti.

Lasiuk sveikinu tai uz kiek prakalei ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tipitapu: 26 sausio 2010 - 13:05
QUOTE(tipitapu @ 2010 01 26, 14:04)
Laba diena  4u.gif Labai tikiuosi sendien geresnes dieneles. Gerai kad atsilo. Gal pirkeju bus daugiau.

ingace nu saunuole, as tai po darbo vos kojas velku. Bet is ryto pasportuoti tai super ir nuotaika pakyla. smile.gif

Del darzelio tai ten tikrai yra problemu ir nera paprasta jas isspresti.

Lasiuk sveikinu tai uz kiek prakalei ?

ax.gif 120 lt..tai kad pigiai dar ir palaidine paeme uz 25 lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 26, 15:41)
ax.gif 120 lt..tai kad pigiai dar ir palaidine paeme uz 25 lt biggrin.gif

nu faina tau as su 30lt sedziu ir dziaugiuos kad jau nuomai ir uz elektra siandien surinkau ir dar 10 lt lieka man lotuliukas.gif ot uzdarbis ane mirksiukas.gif
o kas liecia sporta tai as siuvykloj atidirbus nuo 8-17val stovima darba dar tiesiai i sporto kluba varydavau thumbup.gif jauciausi jegele kaip gerai tik sunku pradet blush2.gif dabar is po ziemos reikia pagaliau tuos nereikalingus kg istirbdyt doh.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites,kaip jus,nesusalote?Va pasigrozekite,kas darosi
http://www.supermama...;#entry34191436
Cia del to ir pilna visada snipu,jau pries men vienoje temoje parasiau kazka tai,kazkokia prikiso kad cia tipo devetais prekiauji,uzsikisk,tipo Lt netrui,dabar va biggrin.gif Nu juokas ima,nes siaip tai per 10min mano az buvo pilnutele nuo rezervaciju biggrin.gif
Atsakyti
120 Lt tai super as uz 40 Lt tik sugebejau parduoti.

ovimama nu siaubas kas per zmones
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2010 01 26, 14:22)
Cia del to ir pilna visada snipu,jau pries men vienoje temoje parasiau kazka tai,kazkokia prikiso kad cia tipo devetais prekiauji,uzsikisk,tipo Lt netrui,dabar va  biggrin.gif Nu juokas ima,nes siaip tai per 10min mano az buvo pilnutele nuo rezervaciju  biggrin.gif

doh.gif čia iš pavydo taip šneka ir viskas nekreip dėmesio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2010 01 26, 14:22)
Cia del to ir pilna visada snipu,jau pries men vienoje temoje parasiau kazka tai,kazkokia prikiso kad cia tipo devetais prekiauji,uzsikisk,tipo Lt netrui,dabar va  biggrin.gif Nu juokas ima,nes siaip tai per 10min mano az buvo pilnutele nuo rezervaciju  biggrin.gif

blink.gif ne nu aš apakus. Visada buvo ir bus nepatenkintų kažkuom. Ir aš taip prekiauju-na ir kas ir turiu pažystamų kurios taip prekiauja. Per prievartą nekišam kas nori tas perka tongue.gif . Nekreipt dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
NU man taip nervas paeme perskaicius kad negaliu .....
Atsakyti
Tai va apturjau as irgi kontaktu su tokiom viskuom nepatenkintom personom doh.gif nors imk ir gun_rifle.gif aisku dabar kas per snipukai skaitineja
Atsakyti