Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Vaikai pagaliau man kompą atlaisvino,nuėjo poną Byną žiūrėt. Nebloga man šiandien dienelė buvo,žmonių nemažai thumbup.gif
QUOTE(ovimama @ 2010 01 29, 17:24)
  As namuose dar,buvau ir pati susirgusi,prireike greitosios net ...

Ujei unsure.gif

QUOTE(lasiukas @ 2010 01 29, 22:05)
biggrin.gif mums tai vienas kartas kada visi susitinkam prie stalo ir stipriai valgom,nes diena kas sau kur  o vakare jau vakarienes visi laukia....prikisau  dbr sedziu skersa biggrin.gif

Mes irgi taip pat. MB vakarienę paruošia,aš grįžtu ir visi tada kertam rolleyes.gif
Atsakyti
Mano dienele kaip ir vakar : diena zmoniu buvo, bet vakaras tai tuscias. Visai neturiu megztuku. Tikejausi kad kai imsiu ziemini miksa bus, bet vienos striukes papuole.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tipitapu: 29 sausio 2010 - 20:49
QUOTE(tipitapu @ 2010 01 29, 21:48)
Mano dienele kaip ir vakar . diena zmoniu buvo, bet vakaras tai tuscias, Visai neturiu megztuku. Tikejausi kad kai imsiu ziemini miksa bus, bet vienos striukes papuole.

dziaukis kad nebuvo megstuku,jie nieko verti,nutampyti ir caro ruriko laiku
Atsakyti
lasiuk aciu uz info., nu niekaip nezinau kur megztuku gaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tipitapu: 29 sausio 2010 - 21:05
Na viskas einu miegoti, nes rytoj i darbeli.
Atsakyti
labas 4u.gif
pas mus vakar buvo nebloga dienele ax.gif
bet buvo apsilankius aferiste gun_bandana.gif paskui issiaiskinau,kad ji ejo per visa musu gatve ir bande isdurti pardavejus blink.gif
tokia pagyvenus moteriske tik iejo ir griebe bratz lele uz 12lt.padejo ant prekystalio,istrauke 200lt ir sako tuoj va duosiu dar 2lt,o jus man 190lt grazos.as sakau,kazi,ar sukrapstysiu tiek,ta sako,kaip jau nesukrapstysi,turi sukrapstyt.as pradejau pinigus skaiciuoti,tik paskui pakeliu akis ir sakau,parodykit man ta 200lt(galvojau nunesiu pas maisto prekes patikrinti aparatu)o ta sako,kad jus jau paemet blink.gif nu sakau,as tai tikrai neemiau schmoll.gif ta isverte savo pinigine,bet gerai,kad ir pas mane nebuvo po 200lt ax.gif tai susimete ir suburbejo,kad eina pas kazka paklausti,kiek pas ja buvo pinigu ir isvare doh.gif tai paskui issikalbejau,kad ji buvo kirpykloj lygiai taip pat("pirko"lankeli anukei),maisto prekese desru,paskui pas mus,o jau toliau tai geles,zveju parde,dar kirpykla,tai nezinau ar buvo pas juos ax.gif
tai va paskui atgaminau,kad man tik nuleidus akis,ji isikiso tuos 200lt nuo stalo,kur i rankove ir tikejosi dar is manes gauti 190lt +lele bash.gif
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 30, 10:39)
labas  4u.gif

bet buvo apsilankius aferiste  gun_bandana.gif paskui issiaiskinau,kad ji ejo per visa musu gatve ir bande isdurti pardavejus  blink.gif
.........
tai va paskui atgaminau,kad man tik nuleidus akis,ji isikiso tuos 200lt nuo stalo,kur i rankove ir tikejosi dar is manes gauti 190lt +lele  bash.gif

blink.gif oho duoda bobulytės

o pas mane prisimenu atėjo perka už lita ir duoda 100 lt sakau neturiu gražos ir viskas nu akivaizdžiai padirbtas pinigas doh.gif o ji matai keis 100 lt dė liemenuko doh.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif
Nu jo gera čia aferistė,kaip aš bijau tokių žmonių blink.gif ,nes esu labai patikli,kažkodėl pasitikiu žmonėmis,jaučiu mane lengva išdurti doh.gif

Aš tai laukiu labai pirmadienio,kada gi pagaliau galėsiu pradėti dirbti,kaip atsibodo namie sėdėti doh.gif
Atsakyti
labas rytas miegancioms ir dirbancioms biggrin.gif sendiena dienele superine visais atzvilgiais ir oras labai geras,pirma preke ka pardaviau nuo pat 8 ryto buvo suns buda lotuliukas.gif
Atsakyti
doh.gif labas rytas mergikes 4u.gif siandien as poilsiauju, nejau i darba nes namie nera nei karsto, nei salto vandens doh.gif gal kas ka remontuoja, betgi galejo perspeti g.gif tai ir namie nieko negaliu daryti
Atsakyti
Ir as is darbo.Pagaliau istrukau is namu,savaaite galima sakyt pardes nemaciau,o uzpustyta doh.gif ,kad puoliau kasti,po to sluoti...o isvaziojant namo duris atidarau,vel tas pats biggrin.gif
Aciu dievuliui,galvojau bus baranka,bet ne,siek tiek pardaviau.
Papildyta:
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 30, 11:39)
labas  4u.gif
pas mus vakar buvo nebloga dienele  ax.gif
bet buvo apsilankius aferiste  gun_bandana.gif paskui issiaiskinau,kad ji ejo per visa musu gatve ir bande isdurti pardavejus  blink.gif
tokia pagyvenus moteriske tik iejo ir griebe bratz lele uz 12lt.padejo ant prekystalio,istrauke 200lt ir sako tuoj va duosiu dar 2lt,o jus man 190lt grazos.as sakau,kazi,ar sukrapstysiu tiek,ta sako,kaip jau nesukrapstysi,turi sukrapstyt.as pradejau pinigus skaiciuoti,tik paskui pakeliu akis ir sakau,parodykit man ta 200lt(galvojau nunesiu pas maisto prekes patikrinti aparatu)o ta sako,kad jus jau paemet  blink.gif nu sakau,as tai tikrai neemiau  schmoll.gif ta isverte savo pinigine,bet gerai,kad ir pas mane nebuvo po 200lt  ax.gif tai susimete ir suburbejo,kad eina pas kazka paklausti,kiek pas ja buvo pinigu ir isvare  doh.gif tai paskui issikalbejau,kad ji buvo kirpykloj lygiai taip pat("pirko"lankeli anukei),maisto prekese desru,paskui pas mus,o jau toliau tai geles,zveju parde,dar kirpykla,tai nezinau ar buvo pas juos  ax.gif
tai va paskui atgaminau,kad man tik nuleidus akis,ji isikiso tuos 200lt nuo stalo,kur i rankove ir tikejosi dar is manes gauti 190lt +lele  bash.gif

Eina na... kaip gerai kad neuzkibai... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(erikaaa @ 2010 01 30, 14:15)
doh.gif labas rytas mergikes 4u.gif  siandien as poilsiauju, nejau i darba nes namie nera nei karsto, nei salto vandens doh.gif  gal kas ka remontuoja, betgi galejo perspeti  g.gif  tai ir namie nieko negaliu daryti

O pas mus elektros ner.. blink.gif
Atsakyti
sveikos visos prekybininkes 4u.gif na pas mane mieste tai oras dar is ryto nieko buvo o dabar po pietu tai sningt pradejo ir pustyt doh.gif

QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 30, 11:39)
labas  4u.gif
pas mus vakar buvo nebloga dienele  ax.gif

na bet ir zmoniu buna visokiu doh.gif ir man buna kai baisu imt piniga kai duoda koki 100lt ar 200lt taip vis ir galvoju ar nebus kad koki padirbta man ikist nori unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 30 sausio 2010 - 15:12