Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(ovimama @ 2010 01 31, 10:18)
O del nusipirktu prekiu,papasakosiu kas man nutiko.Atnesa moteris megztuka,ten merino vilnos 40procentu,pamenu man jis labai patiko,taigi ji atnesa PO SAVAITES laiko,susitraukusi,ryskiai isskalbta ant kokio virinimo programos,sako va,grazinu  doh.gif Net vakar atejusi moteris klause,koki ten megztini tokiai mano pazystamos pazystamai pardavei baisu ,uz 8Lt...Pletkai toks dalykas,kaip nuodai,dazniausiai kyla is piktu zmoniu,turinciu problemu(greiciausiai seimoje),tik ignoruoti belieka,nes gynimasis kaip teisinimasis skambetu.

blink.gif nu ir naglumas žmoniu aš leidžiu tik kita diena atnešti vėliau nebe schmoll.gif

bet pala kaip tai pardavei jeigu ji nenorėtu nepirktu niekas prie sienos nepristumė ir neliepė lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Seleste29 @ 2010 01 31, 12:13)
Laba dienele merginos:)

Pinigam tikrinti aparatu yra senukuose kiek nori:) mes gal 26 lt mokejom ir kuo puikiausiai tikrina:)
Vakar krausciau tona ir mados:) vienas maisas matyt netoks papuoles:) viskas graziai sulankstyta, paltai, stiukes idealios:) megstiniai grazus;) galetu kelis tokius maisiukus tongue.gif

laba visom 4u.gif ir man taip pat buvo, vienas maisas idealus thumbup.gif gal cia tycia ideda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2010 01 31, 16:51)
laba visom 4u.gif  ir man taip pat buvo, vienas maisas idealus thumbup.gif  gal cia tycia ideda rolleyes.gif

cia daug kas priklauso nuo to kas i maisus deda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 31, 16:16)
cia daug kas priklauso nuo to kas i maisus deda mirksiukas.gif

taiva kad zinotume kuri gerus rubus tik sudeda tai tos rinkejos maisus tik ir pirktume tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 31, 17:57)
taiva kad zinotume kuri gerus rubus tik sudeda tai tos rinkejos maisus tik ir pirktume tongue.gif

juk ant maiso parasyta kuri rinko mirksiukas.gif
Atsakyti
Abejoju g.gif Tame maise drabuziai graziai sulankstyti, o ne jovalas kaip kituose
Atsakyti
QUOTE(faticha @ 2010 01 31, 01:28)
Dar ir dabar stovi paruostos blogiausiam palapines, stovai, priekaba ir t.t.Ir prekiu yra dar like pradziai pradeti : aisku ne kazkas, bet dasideti manau dar tiktu...

...naujas narys? g.gif

QUOTE(ovimama @ 2010 01 31, 12:18)
..O del nusipirktu prekiu,papasakosiu kas man nutiko.Atnesa moteris megztuka,ten merino vilnos 40procentu,pamenu man jis labai patiko,taigi ji atnesa PO SAVAITES laiko,susitraukusi,ryskiai isskalbta ant kokio virinimo programos

Nu nieko sau blink.gif Aš daug kam leidžiu parsinešt,ypač dabar kai visi apsimuturiavę kailiniais,pas mane karšta patalpoj,tai tingi matuotis. Bet vienas dalykas,prašo tik tie kurie mane ir aš juos gerai pažįstam ir pasitikim,ir antra- liepiu arba tą pačią arba kitą dieną atnešt. Jokių po savaitės schmoll.gif

QUOTE(lasiukas @ 2010 01 31, 15:07)
labas rytas,sauletas ir grazus jis sendiena tongue.gif

Aha, faina šiandien thumbup.gif Šilta kaip po tokių šalčių atrodo biggrin.gif Aš vaikus į roges įmetus,šunį įsikinkę,varėm iki parduotuvės. Ale kiek dėmesio ir šypsenų sulaukėm. Visi atsisukę į mūsų kinkinį žiūrėjo. Net mašinos pristabdydavo lotuliukas.gif Maniškiai krykštavo iš laimės,kiti vaikai turbūt mirinėjo iš pavydo,kad šuns-arklio neturi lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena visoms verslininkytems cia 4u.gif perskaiciau jusu beveik visas temas, labai aktuali siuo metu, zadu taip pat tuo uzsiimti, nes darbu nera, o ir dirbt kazkam nesinori. vyras masinom prekiauja,taciau paskutiniu metu nu taip ne kaip sekasi, tai sakau pabandyt reikia ir kitoj srity, investavimas nera didelis labai, o noras begalinis mano, tiesa dukryte turbut teks i darba vedziotis (jai 2,5 metu), nes i darzeli dar leist neskubu, aisku vyras pades,daug laisvo laiko turi. tikiuosi priimsite ir mane i savo draugija, smagu cia pas jus, o ir nieko panasaus apie sia veikla nesu kitur radusi smile.gif sedziu cia vis, skaitau ir mastau, kad reikia prisistatyt, o tai sekliu isvadins greit ax.gif pradet tai pradet,bet niekaip patalpu tinkamu nerandu, vis seku skelbimus,bet niekas taip ir neislenda, taip norisi ant pavasario atsidaryti 4u.gif
beje, 2paras ieskojau cia pas jus kas ta mada ir kur ja rasti, jau ir keiktis garsiai buvau pradejus, bet.... radau biggrin.gif juk auksine info biggrin.gif
tai va, cia trumpas toks kaip prisistatymas, kol kas smile.gif visoms sekmes ir geros prekybos 4u.gif
Atsakyti
tongue.gif oi grozio miego jau as...guleciau ir guleciau per iseigine...kas ryt i utena vaziuoja prekiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2010 01 31, 18:41)

tai va, cia trumpas toks kaip prisistatymas, kol kas smile.gif  visoms sekmes ir geros prekybos  4u.gif

Nu va tokius prisistatymus malonu ir skaityt mirksiukas.gif Sveika prisijungus 4u.gif Matos,kad žmogus dega noru kažką daryt,nepatingėjo visko perskaityt,o ne taip kaip kai kurios,ant gatavo gudrios. Šaunuolė pati viską išsiaiškinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 31, 17:03)
juk ant maiso parasyta kuri rinko mirksiukas.gif

kad ten nelabai kada yra skaitinet kas ant maisu uzrasyta, nes visi tik lekia ir skubinapirkt kad greiciau aptarnaut ir atsikratyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 31, 18:42)
tongue.gif oi grozio miego jau as...guleciau ir guleciau per iseigine...kas ryt i utena vaziuoja prekiu rolleyes.gif

Oi oi su mielu noru,ale pinigučių tam neturiu,bet reikia nerealiai. Tada pasipildyt normaliai nepavyko,nors labai reikėjo. Skaityk mėnuo praėjo,dabar dar labiau reik doh.gif Gerai,kad dar daug pažįstamų atnešė man prekyčių kaip į komisą,vis šis tas,ir investuot nereik,ir keli lt lieka. Be to jau vieną stovą bliuzių prikabinau,po biski perka. Turbūt šią sav. darysiu švarkam ir megztiniam nuolaidą, paleisiu po kokius 5 ar 3 lt,vis tiek jų niekas nebeperka g.gif
Atsakyti