Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(doviliukei @ 2010 02 02, 17:42)
man dienele superine

tai iš kart taip ir sakyk mirksiukas.gif nors pas tave dažnai taip gaunas,vienoj žinutėj "labas" kitoj smailai,trečioj kažką pasakai,ir tai ne iš vienos žinutės išsiaiškinam biggrin.gif Viskas aišku su ta mūsų doviliuke, taurę gaut nori lotuliukas.gif

Ai doviliuk laukiu jojimo kelnių ir motociklininko fotkių į až su visom išmierom ir kainom mirksiukas.gif

O man dienelė šiandien nebelabai kokia. Iki 15 val. visai žmonių neturėjau blink.gif Paskui truputį buvo.

Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2010 02 02, 19:46)
siandien diena jau man ne tokia gera buvo.... unsure.gif  bet va siandien ryte jums parasiau kad pas mane neperka to ar ano ir nupirko viena kombinezona vaikiska ir pora striukiu suaugusiems thumbup.gif

Aš vakar sakaiu,kad džinsų neperka,tai šiandien vienus nupirko lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane siand rekordas thumbup.gif tik gaila,kad ne is drabuziu verysad.gif

klausykit,o jus ar lyginat drabuzius g.gif as va kada cia kabinau vaikiskus ir buvo ijungtas lygintuvas,tai galvoju prabrauksiu ir rimtai drabuziai visai kitaip atrodo bigsmile.gif
o siaip pas mus daugiausia ateina mamytes su vezimais,tai per daug nesistebiu,kad mazai pirkeju,nes saligatvis nenuvalytas gun_bandana.gif tai mb tik vakare pravale,nes jau ryte,kaip bridom su dukriuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 02 02, 21:41)
klausykit,o jus ar lyginat drabuzius  g.gif

taip,jei atrodo kaip iš subinės ištraukti biggrin.gif Sąžinė neleidžia tokių kabint
Atsakyti
Ojojoi kokia bėda buvo ką tik mane ištikus sad.gif Ką tik vos nepaspringo mano sūnus,dar dabar kojos dreba sad.gif Gerai,kad buvau šalia,o neišėjus iš namų,nes kaip tik ruošiausi į rūsį bulvių parsinešti,o užsukau į tuliką dar. Ojojoi kokia nelaimė būtu,o dar nežinau kaip elgtis tokiu atveju,tai ir už kojų purčiau ir krutinytę trankiau,spaudžiau,siaubas net tamsu akyse buvo. karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 02 02, 19:56)
Ojojoi kokia bėda buvo ką tik mane ištikus sad.gif  Ką tik vos nepaspringo mano sūnus,dar dabar kojos dreba sad.gif  Gerai,kad buvau šalia,o neišėjus iš namų,nes kaip tik ruošiausi į rūsį bulvių parsinešti,o užsukau į tuliką dar. Ojojoi kokia nelaimė būtu,o dar nežinau kaip elgtis tokiu atveju,tai ir už kojų purčiau ir krutinytę trankiau,spaudžiau,siaubas net tamsu akyse buvo. karsta.gif

užjaučiu žinau ka reiškia buvo ir mano maže užspringus vos atkračiau doh.gif
Atsakyti
Bet nu ir siaubas ir svarbiausia nežinai ką daryti tokiu atveju,dabar žiūrinėju kaip reikia elgtis kai paspringsta žmogus.

Kaip prekyba Vilite?
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 02 02, 20:05)
Bet nu ir siaubas ir svarbiausia nežinai ką daryti tokiu atveju,dabar žiūrinėju kaip reikia elgtis kai paspringsta žmogus.

Kaip prekyba Vilite?

NEŽINOJAU IR AŠ IŠ INERCIJOS APVERČIAU TRINKTELĖJAU IR NEPAJAUČIAU KAIP SUKIŠAU RANKA IR IŠTRAUKIAU APELSINA doh.gif

ŠUDINA VAKAR 13 LT ŠIANDIEN 14 LT NUPROTĖSIU KAIP NĖRA PREKYBOS REIKIA NAUJU PREKIŲ ALE NĖRA UŽ KA NUSIPIRKTI DAUGUMA UŽEINA A SENOS PREKĖS IR IŠEINA
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 02 02, 21:56)
Ojojoi kokia bėda buvo ką tik mane ištikus sad.gif  Ką tik vos nepaspringo mano sūnus,dar dabar kojos dreba sad.gif  Gerai,kad buvau šalia,o neišėjus iš namų,nes kaip tik ruošiausi į rūsį bulvių parsinešti,o užsukau į tuliką dar. Ojojoi kokia nelaimė būtu,o dar nežinau kaip elgtis tokiu atveju,tai ir už kojų purčiau ir krutinytę trankiau,spaudžiau,siaubas net tamsu akyse buvo. karsta.gif

O jei unsure.gif Geras dalykas yra paimt už rankų ir kelt aukštyn tada krestelt. Aš pati kai užspringstu rankas aukštyn keliu,kažkaip greičiau atspringstu
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2010 02 02, 22:09)
NEŽINOJAU IR AŠ IŠ INERCIJOS APVERČIAU TRINKTELĖJAU IR NEPAJAUČIAU KAIP SUKIŠAU RANKA IR IŠTRAUKIAU APELSINA  doh.gif
ŠUDINA VAKAR 13 LT ŠIANDIEN 14 LT NUPROTĖSIU KAIP NĖRA PREKYBOS REIKIA NAUJU PREKIŲ ALE NĖRA UŽ KA NUSIPIRKTI DAUGUMA UŽEINA A SENOS PREKĖS IR IŠEINA

as mokiausi ka reikia daryt, kaip vaika ar suaugusi gelbet.. bet jei taip nutiktu, nieko nezinociau is to streso.. daryciau bet ka..
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2010 02 02, 12:31)
Labutis  4u.gif  Geros visiems dieneles. Pas mus Vilniuje galu gale pustyti nustojo.
Gal zmoniu daugiau bus.

Del kiemu valymo tai jeigu patys valomes, kodel visus metus mokame mokescius.
Cia valdzios svajone, kad mes mokescius moketumem, o jie juos pasiimtu, nieko nedarydami. Kiemsargius atleido, o ar kas pradejo maziau moketi uz paslaugas.
Nu atleiskit ne i tema cia as. Bet pas mus baisu kas darosi kieme.

Del Eudros megztiniu, taip ju tokia savikaina. Pas mane pencininku beveik neuzeina, todel reikia jaunatvisku megztuku. O jaunimui dzin ta sudetis svarbu, kad butu madingi.

vajuta nuostabu dalykeli padrei. As suzaveta. Kai pasiziuri i tokius rankdarbius paciam norisi ka nors padaryti.

labas vakaras 4u.gif o madingu daug buvo megztuku, nes ir man tu plonu reiketu, bet seniau imdavau is eudros , tai visi vienodi pakliudavo, neispudingi doh.gif o jus kaune perkat? o vilniuj eudra yra? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaaa @ 2010 02 02, 22:48)
labas vakaras 4u.gif  o madingu daug buvo megztuku, nes ir man tu plonu reiketu, bet seniau imdavau is eudros , tai visi vienodi pakliudavo, neispudingi doh.gif  o jus  kaune perkat? o vilniuj eudra yra? rolleyes.gif

vilniuj, kiek zinau, yra filialas smile.gif
Atsakyti
o man siandien dienele neduok dieve verysad.gif
1. ryte kieme uzklimpau 1.5val negalejau isvaziuot, kol istrauke vaikas liko darzelyje be pusryciu doh.gif
2. su viena boba susidraskiau, isvadino mane varna, pradejo aiskinti... doh.gif netekau kantrybes tai iskoliojau, nors po to kazkaip negerai jauciaus doh.gif
3. griztan namo kieme vel neradau vietos kur pastatyt ir vel uzklimpau ir vel 1val kankinaus verysad.gif kazkoks siaubas schmoll.gif rytoj nelysiu is namu, pardavejos dirbs, o as sages darysiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vajuta @ 2010 02 02, 21:54)
vilniuj, kiek zinau, yra filialas smile.gif

o ten neprekiauja rubais?
g.gif
Atsakyti