Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė - Šančiai

QUOTE(tigraja @ 2010 11 10, 19:41)
sveikute prisijungus  4u.gif

is kurios tu Panemunes vietos?
mes tai smarkiai sirgom, dviejose ligoninese gulejom, dabar  tai jau lyg  ir geriau smile.gif

Laba 4u.gif

Smetonos al.

Linkiu sveikatytes 4u.gif
QUOTE(lauri04 @ 2010 11 10, 20:48)
labutis visoms smile.gif po  4u.gif visoms naujai prisijungusioms mirksiukas.gif , visiem ligoniukam daug daug sveikatytes 4u.gif  4u.gif  4u.gif , kai tokie orai nenuostabu kad daug serganciu, va ir mano mazesnioji nesenai po ligos doh.gif

Laba 4u.gif
Kai tokie orai siaucia virusai visokie, pasaltu isnykstu bakterijos blogosios
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 11 11, 09:21)
Laba  4u.gif

Smetonos al.
Linkiu sveikatytes  4u.gif

Laba  4u.gif
Kai  tokie orai siaucia virusai visokie, pasaltu isnykstu bakterijos blogosios

Labas rytas,

as ir is Smetonos al. thumbup.gif o kurioj vietoj jusu namas gal netoli musu? ax.gif

jo bakterijos kai uzpuole visos is kart. O dar matyt imunitetas susilpnejo, nes gavom skiepa.Tai ir prisikabino zarazos smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Malonu matyti nedideli sujudima musu kaimynu temuteje 4u.gif

Ale mes neturim kuo pasidziaugti (na tik tuo, kad atsventeme antraji ir pirmaji gimtadiuonius)
bet nuo rugsejo men is ligeliu neislipam... doh.gif
vyresnelis buvo jau lyg ir sveikas... isleidom i lopseli, po triju dienu vel susirgo...

taigi jau trecias menuo kaip niekaip sveiki nesam...

o tiek norisi visko... ypac bendavimo gyvo....

Pas jaringiux jau tiek laiko i svecius einame... ir vis nenueiname... sirgalioti padovanoti geriu nenorime... doh.gif

Su lauri04 norejau suniukus pavedziot.... ax.gif

Ir viska tenka atideti...

Labai viliuosi, kad jau nebeilgai taip...

Sveikatos mamytems ir mazyliams 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2010 11 11, 09:18)
Labukas  4u.gif

Malonu matyti nedideli sujudima musu kaimynu temuteje  4u.gif

Ale mes neturim kuo pasidziaugti (na tik tuo, kad atsventeme antraji ir pirmaji gimtadiuonius)
bet nuo rugsejo men is ligeliu neislipam...  doh.gif
vyresnelis buvo jau lyg ir sveikas... isleidom i lopseli, po triju dienu vel susirgo...

taigi jau trecias menuo kaip niekaip sveiki nesam...

o tiek norisi visko... ypac bendavimo gyvo....

Pas jaringiux jau tiek laiko i svecius einame... ir vis nenueiname... sirgalioti padovanoti geriu nenorime...  doh.gif

Su lauri04 norejau suniukus pavedziot....  ax.gif

Ir viska tenka atideti...

Labai viliuosi, kad jau nebeilgai taip...
Sveikatos mamytems ir mazyliams  4u.gif

labuka, oi kaip jus uzjauciu, pas mane taip pat, jei jau kas suserga tai visi maratona praeinam doh.gif . Daug daug jums sveikatytes 4u.gif , o suniukus tikrai dar turesim laiko kada pavedziot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Kauno mamytes - kreipiuosi i Jus pagalbos - gal kartais atsiras kuri nors ka nors zinanti ir galinti pagelbeti... Zinau kaip naiviai tikiuosi - bet...... cia paskutine mano viltis.

Esu netolima jusu kaimyne - Kaune bunu labai daznai. Sia savaite buvau Kauno bazese ir... ten pameciau auksine grandinele nuo rankos.

Kadangi jusu bendraujanciu cia yra labai daug gal kuri nors gales suteikti kokios informacijos - gal pazystami per pazystamus - gal kas nors rado.
Labai noriu ja susigrazinti nes tai buvo man brangaus zmogaus dovana - todel busiu dekinga uz bet kokia informacija - o jei ji atsirastu buciau ne tik dekinga.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kaip savaitgalis? ka gero nuveiket? ar buvot kuri nors Jamam? ir kaip sekesi?

QUOTE(tigraja @ 2010 11 11, 11:00)
Labas rytas,

as ir is Smetonos al.  thumbup.gif  o kurioj vietoj jusu namas gal netoli musu? ax.gif

jo bakterijos kai uzpuole visos is kart. O dar matyt imunitetas susilpnejo, nes gavom skiepa.Tai ir prisikabino zarazos smile.gif

uz vaistines musu namas

QUOTE(armeda @ 2010 11 13, 10:11)
Sveikos Kauno mamytes - kreipiuosi i Jus pagalbos - gal kartais atsiras kuri nors ka nors zinanti ir galinti pagelbeti... Zinau kaip naiviai tikiuosi - bet...... cia paskutine mano viltis.

Esu netolima jusu kaimyne - Kaune bunu labai daznai. Sia savaite buvau Kauno bazese ir... ten pameciau auksine grandinele nuo rankos.

Kadangi jusu bendraujanciu cia yra labai daug gal kuri nors gales suteikti kokios informacijos - gal pazystami per pazystamus - gal kas nors rado.
Labai noriu ja susigrazinti nes tai buvo man brangaus zmogaus dovana - todel busiu dekinga uz bet kokia informacija - o jei ji atsirastu buciau ne tik dekinga.

nieko nezinau apie tai schmoll.gif
mazai tiketina, kad atrasi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 11 15, 09:04)
nieko nezinau apie tai  schmoll.gif
mazai tiketina, kad atrasi  blush2.gif  4u.gif

Zinau kad labai mazai vilciu....
bet.... dar vis rusena mazyte viltis. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2010 11 15, 11:30)
Zinau kad labai mazai vilciu....
bet.... dar vis rusena mazyte viltis. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

kokioj Kauno dienoj ziurek skelbimus gal g.gif nu maza ka? ax.gif gal kas atsilieps g.gif
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 11 15, 12:12)
kokioj Kauno dienoj ziurek skelbimus gal  g.gif nu maza ka? ax.gif gal kas atsilieps  g.gif

Aciu merginos uz patarimus 4u.gif malonu kad bent jau nededate manes i suns dienas - kaip kazkurioj temoj....... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2010 11 15, 14:54)
Aciu merginos uz patarimus  4u.gif  malonu kad bent jau nededate manes i suns dienas - kaip kazkurioj temoj.......  verysad.gif

o ko cia det, visokiu zmoniu gi pasitaiko,ne tik ... As neseniai radau pinigine su pinigais, banko kortelem ir korteliu kodais...foto piniginej buvo , bet va jokio tel nebuvo kad nors uzsikabinti kam grazinti, tai radau piniginej taloneli pas gydytoja ant kurio buvo adresas, tai taip ir suradau kam grazinti, uz tai zmogus atsidekodamas atidave visus pinigineje esancius pinigus uz padeka:D tik va kai ras grandinele, tai nera nr kam paskambint, cia jau labai saziningas turetu buti....kad ieskotu kam grazint...

tigriukas tai tu salia manes gyveni, as per langa tavo nama matau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2010 11 15, 14:54)
Aciu merginos uz patarimus  4u.gif  malonu kad bent jau nededate manes i suns dienas - kaip kazkurioj temoj.......  verysad.gif

kiekvienai taip gali nutikti, ir nera ko cia pulti zmogu 4u.gif
Linkiu sekmes 4u.gif
QUOTE(tigraja @ 2010 11 15, 17:36)

oi kaip smalsu pasidare man dabar bigsmile.gif gal kada viena pro kita praejom ir net nepagalvojom, kad galim cia susitikti ax.gif
as daznai su ciusiku vaikstau ax.gif nes mus vasara apvoge nakti miegancius verysad.gif tai isigijom. Noriu perspeti, kad einant miegoti patikrinkit duris visos tai dekui D as laiku prabudau ir isgasdinau vagi doh.gif tai tik rankine spejo mano ismesti, bet ir tai padare labai daug nuostoliu...
Atsakyti
QUOTE(tigraja @ 2010 11 15, 16:36)
o ko cia det, visokiu zmoniu gi pasitaiko,ne tik ... As neseniai radau pinigine su pinigais, banko kortelem ir korteliu kodais...foto piniginej buvo , bet va jokio tel nebuvo kad nors uzsikabinti kam grazinti, tai radau piniginej taloneli pas gydytoja ant kurio buvo adresas, tai taip ir suradau kam grazinti, uz tai zmogus atsidekodamas atidave visus pinigineje esancius pinigus uz padeka:D tik va kai ras grandinele, tai nera nr kam paskambint, cia jau labai saziningas turetu buti....kad ieskotu kam grazint...

Nu smagu girdeti kad yra zmoniu geru - ir mastanciu vis dar saziningai. o va kazkurioj temoj mane vos ne debile isvadino kad as cia ieskau vienoj vietoj slieku....... doh.gif
Atsakyti