Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė - Šančiai

o ka perki blush2.gif gal butu galima suzinoti ax.gif sakau gal tiktu viena, ar kita mintis ir man blush2.gif
as tai pirkau savo tevam po vitaminu didele pakuote
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 11 18, 11:59)
o ka perki  blush2.gif gal butu galima suzinoti ax.gif sakau gal tiktu viena, ar kita mintis  ir man blush2.gif
as tai pirkau savo tevam po vitaminu didele pakuote

Labas rytas, kadangi mano tevams vitaminai, kojines, skutimosi priemones ir pan jau isdovanota tai siais metais sugalvojom tevams padovanoti tokias dovanas: tevui kercheri maziuka smile.gif gales garaze plaut masina:)) o mamai padovanosim siuvimo manekena , kadangi uzsiima smulkiu siuvimu drabuziu taisymu megejiskai tai manau pats tas bus:)

o siaip dar galima jei tevai megsta iseiti, pakvietimus i muzikini naujus metus atsvest:)
Atsakyti
QUOTE(tigraja @ 2010 11 18, 13:02)
Labas rytas, kadangi mano tevams vitaminai, kojines, skutimosi priemones ir pan jau isdovanota tai siais metais sugalvojom tevams padovanoti tokias dovanas: tevui kercheri maziuka  smile.gif gales garaze plaut masina:)) o mamai padovanosim siuvimo manekena , kadangi uzsiima smulkiu siuvimu drabuziu taisymu megejiskai tai manau pats tas bus:)
o siaip dar galima jei tevai megsta iseiti, pakvietimus i muzikini naujus metus atsvest:)

Sveika 4u.gif

bigsmile.gif visai neblogos dovanos Tavo thumbup.gif man patiktu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2010 11 18, 13:54)
Sveika  4u.gif

bigsmile.gif visai neblogos dovanos Tavo  thumbup.gif man patiktu  ax.gif

na cia mes su broliu mesimes ax.gif vienai gal per dideles sumos, milijonuose visgi nesivartau biggrin.gif
Atsakyti
Tgraja, tikrai kad liuks dovanos smile.gif

aha vitaminais as pernai apsidovanojau smile.gif tai siemet nebesinori jau...

o kolkas tai tokias smulkmeneles renku: kaip mielus silkinius naktinukus vienai sesei smile.gif
kitai sesei sali dailu isrinkau smile.gif
seses ir vyro brolio mergaitems puzles nupirkau (mazutes dar) smile.gif sesiu vyresniems berniukams netgi trims: surenkamus klijuojamus lektuvelius, motociklus (tures veiklos)...
bet sitas visas dar galvoju papildyti smile.gif bet po truputi renku krepseli Kaledu senelio

Vyrui tai glaustinukes pirksiu lotuliukas.gif ir neo kuba uzsakiau smile.gif labai tikiuosi, kad patiks ax.gif

del anytos - tai reik kazkokio daikto, nes bilietai labai gaila, bet netiks, gyvena nedideliam Lietuvos miestelyje, didmiesciai toli... o ir vyro nebeturi... tai vienos nebutu kaip ir siusti kur smile.gif

dar turiu minciu kad va smagi dovana: dovanu cekis kokio knygyno - tai cia vyro brolio zmona gal juo palepinsiu smile.gif

o savo tevams... mamai tai kolkas tik turiu jos labai megiamos duso zeles smile.gif dar koki is body shop krema (sviesta) kuno (taip kvepianti kad suvalgyti galetum) isrinksiu smile.gif
o tetukas... kojinem visada nuosirdziai dziaugiasi lotuliukas.gif bet ka pridesiu dar reiks sugalvot, gal kur minciu pasisemsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karinuks: 18 lapkričio 2010 - 16:55
Labas visoms,

As tai irgi suku galva apie dovanas ir niekaip nesugalvoju ka cia reiks dovanot doh.gif Jau atrodo viskas isdovanota g.gif

As tai vis prisigalvoju visokiu veju, tai dabar noriu pasiulyti superine svetaine, kur nykstukai soka, nezinau, ar kas esate mate, reikia ideti savo nuotraukas ir paskui visokius sokius galima pasiziuret, mes pasidarem savo seimos ir su tevia, tai luzom is juoko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Cia musu seimyneles sokis:)
Atsakyti
labas 4u.gif

100 metų nebeužsuku ax.gif

apie dovanas... savo tėvams ir anytai šiemet dovanosiu patalynės užvalkalų komplektus, kažkaip pasigalvojau, kad neperka sau naujų, vis gyvena su deficito laikais sukauptais, laikas atsinaujinti smile.gif vitaminai, kaip dovana, man labai smarkiai pabodę blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
ale atgijo temuke pries sventes bigsmile.gif apie dovanas kalbat smile.gif
as tai nezinau dra ka kam dovanosiu ....nors savo vaikams jau kaip ir turiu, liko krikstavaikiai ir tevai, siaip mes suaugusieji vieni kitiems nesidovanojam arba nebent seimoms bendu dovaneliu, kad visiems tiktu ax.gif vaikams tai atskirai kas be ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigraja @ 2010 11 18, 14:13)
na cia mes su broliu mesimes ax.gif  vienai gal per dideles sumos, milijonuose visgi nesivartau biggrin.gif

siais laikais viskas kainuoja...
QUOTE(Karinuks @ 2010 11 18, 17:53)
o kolkas tai tokias smulkmeneles renku: kaip mielus silkinius naktinukus vienai sesei smile.gif
kitai sesei sali dailu isrinkau smile.gif
seses ir vyro brolio mergaitems puzles nupirkau (mazutes dar) smile.gif sesiu vyresniems berniukams netgi trims: surenkamus klijuojamus lektuvelius, motociklus (tures veiklos)...
bet sitas visas dar galvoju papildyti smile.gif bet po truputi renku krepseli Kaledu senelio

Vyrui tai glaustinukes pirksiu  lotuliukas.gif ir neo kuba uzsakiau smile.gif labai tikiuosi, kad patiks  ax.gif
del anytos - tai reik kazkokio daikto, nes bilietai labai gaila, bet netiks, gyvena nedideliam Lietuvos miestelyje, didmiesciai toli... o ir vyro nebeturi... tai vienos nebutu kaip ir siusti kur smile.gif

dar turiu minciu kad va smagi dovana: dovanu cekis kokio knygyno - tai cia vyro brolio zmona gal juo palepinsiu smile.gif

o savo tevams... mamai tai kolkas tik turiu jos labai megiamos duso zeles smile.gif dar koki is body shop krema (sviesta) kuno (taip kvepianti kad suvalgyti galetum) isrinksiu smile.gif
o tetukas... kojinem visada nuosirdziai dziaugiasi  lotuliukas.gif  bet ka pridesiu dar reiks sugalvot, gal kur minciu pasisemsiu smile.gif

labai puikios dovanos mirksiukas.gif thumbup.gif keleta minciu paimsiu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas , prades spausti saltukas smile.gif mum jau reikia pradeti dairytis roguciu, su vezimu ziema nelabai prasikasim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikiutes, na ir saaaalta biggrin.gif gaila tik kad nesninga, siaip nesu didele ziemos gerbeja,bet sniegelio noretusi tongue.gif . Giredejau kad varenoj puga siaucia, tai gal ir iki musu atpus biggrin.gif Nesusalkit ir nesirkit, juk sventes ant nosies 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Saltoka ax.gif tikra tiesa

o kaip pas Jus sildymas? nera salta namuose? pas mane tai kai sakoma saltu bezda doh.gif 16 bute... ziauru

o cia merginos atvilkau is kitos temukes.Mane tai labai pasiurpino jeigu tai tiesa unsure.gif

QUOTE(Lamama @ 2010 12 02, 12:01)
Merginos, man baisiu doh.gif
Šiandien gavau pranesima, manau kad apie tai reikia visus perspeti , ir būti labai atsargiems doh.gif
Cituoju

Pagarbiai

Robertas Daugėnas
Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Vilniaus m. antrojo policijos komisariato
viršininko pavaduotojas
Tel. (8 5) 271 6702 (56702)
Mob. (8 686) 37982
Faks. (8 5) 271 6716
El.p. robertas.daugenas@policija.lt

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato
Vilniaus m. antrasis policijos komisariatas