beje varinių jau yra ir TNova - visiem žinoma ir Gyneplus ir Gold Lilly (jei teisingai pavadinimus surašiau raidžių tikslumu), žodžiu yra iš ko rinkti... Aš turiu GynePlus, kaina 40 Lt.
Aš prieš 10 metų TNova pirkau už 50 Lt, prieš 6 metus jau už 90 Lt. Dabar GynePlus už 40 Lt vėl. O principas lygiai toks pats. Tiesa turiu tik mėnesį, bet pirmų mėnesinių su ja sulaukiau, vadinasi saugo, tikiuosi saugos dar 5 metus.
pasiskaiciau ir isigandau, mano mm ir taip ilgos 5 dienos, o cia visos raso kad jos dar paiilgeja, desiuos goldlily, mirenos nepatare , tipo pe r juna dar spesiu, pasimeciau jau visai.... bent jau jos butu tokios pat kaip budavao, bet jei dar ilges kosmaras

QUOTE(ch_justina @ 2011 08 21, 09:43)
pasiskaiciau ir isigandau, mano mm ir taip ilgos 5 dienos, o cia visos raso kad jos dar paiilgeja, desiuos goldlily, mirenos nepatare , tipo pe r juna dar spesiu, pasimeciau jau visai.... bent jau jos butu tokios pat kaip budavao, bet jei dar ilges kosmaras 

5 dienos - tikrai nėra daug. Nes būna ir ilgesnių, pvz. savaitė

Idejus varine spirale vyras ja pajuto sueities metu.Nubegau greit pas savo gine,kad paziuretu,gal kas ne taip.Sako "negali buti, kad vyras jaustu,nesamone!Bet del visa ko pakirpsiu"ir nukirpus galiuko kelis mm,viskas buvo ciki...
Taigi gali vyras jausti spirale!
Taigi gali vyras jausti spirale!
Laba,
jau praėjo daugiau laiko, ar ir dabar mėnesinės tokios pat ilgos? O gal dabar viskas tvarkoje?
jau praėjo daugiau laiko, ar ir dabar mėnesinės tokios pat ilgos? O gal dabar viskas tvarkoje?
QUOTE(wanile @ 2011 06 25, 12:55)
sveikos. man po nova t idejimo jau 2 menuo menesines negausios,bet po 15 dienu. kazin ar cia praeis tai 

sveikos
labai noreciau kad atsilieptu merginos kurios naudoja Gyneplus spirale
snd man idejo spirale ir niekur nerandu atsiliepimu apie ja
nejaugi ja nieks nenaudoja o tik as? 

Pati irgi galvoju artimiausiu metu detis Gyneplus spirale.
Gal galit man kas paaiskinti, jei ta daryciau privacioje klinikoje, tai man reiketu moketi uz ginekologo konsultacija + spirales idejima + savo pirkta spirale? Kaip yra su tuo apmokestinimu?
Gal galit man kas paaiskinti, jei ta daryciau privacioje klinikoje, tai man reiketu moketi uz ginekologo konsultacija + spirales idejima + savo pirkta spirale? Kaip yra su tuo apmokestinimu?

Sveikos moterytes, noriu jusu nuomones. Isidejau spirale mazdaug pries tris savaites, pirmos dienos buvo skausmingos, normalu, po menesiniu viskas atrode gerai... bet dabar mylintis suduria pilvo apacioje ir skauda, dienomis karts nuo karto silpnai bet pykina nesuprantu kas darosi, galvoju ar nebusiu pastojusi, ka manot, ar taip gali b uti?
?

QUOTE(sugarfree_sk_ @ 2011 10 03, 21:31)
Sveikos moterytes, noriu jusu nuomones. Isidejau spirale mazdaug pries tris savaites, pirmos dienos buvo skausmingos, normalu, po menesiniu viskas atrode gerai... bet dabar mylintis suduria pilvo apacioje ir skauda, dienomis karts nuo karto silpnai bet pykina nesuprantu kas darosi, galvoju ar nebusiu pastojusi, ka manot, ar taip gali b uti?
?

kad gali būt tai čia faktai kaip blynai pasitvirtine ir nevienai,bet gal visdėlto ne dėl nėštumo skaudena

o kas liečia mane tai vis daktarė siūlo kaip alternatyvą KT,bet vis delsiu ir nelabai noriu aš ją dėt

na as pati kazkaip pati esu pries KT
bet vis neduod ramybes pykinimmas, tai nenzinau ka ir galvoti, jauciu kat teks testuka pasidaryti tikiuosi tai tik del vario viskas

Sveikos.
Gal ir kvailai nuskambes mano klausimas, bet vat dabar sedziu ir mastau
Na sugalvojau varine spirale detis. Ir tokia mintis galvon sove - vat, kai koks paprastas metalas ilgiau lieciasi man prie odos, man tas vietas isberia.Atsimenu vaikysteje, ir laikrodi paprasto ar kokio ten metalo turejau, tai isberdavo riesa, turejau ir visokiu ten ziedziuku metaliniu
tai pirstukus isberdavo. Tai dabar ir galvoju, ar ka nors cia bendro gali tureti, kad varine spirale man netiktu ?

QUOTE(OVM @ 2011 10 05, 17:24)
Sveikos.
Na sugalvojau varine spirale detis. Ir tokia mintis galvon sove - vat, kai koks paprastas metalas ilgiau lieciasi man prie odos, man tas vietas isberia.Atsimenu vaikysteje, ir laikrodi paprasto ar kokio ten metalo turejau, tai isberdavo riesa, turejau ir visokiu ten ziedziuku metaliniu
tai pirstukus isberdavo. Tai dabar ir galvoju, ar ka nors cia bendro gali tureti, kad varine spirale man netiktu ? 

sveikos,
hm, manau kad gali sukelt koki pasalini poveiki ,bet geriausei atsakys gine tau

o as jau antra men sulaukiu menesiniu ta pati men tik paskutine diena ,turejau sirgt spalio 6 ,o susirgau rugsejo 30d , o jau rugsejo 6 esu sirgus , kas cia pasidare dabar