Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie varinę spiralę

QUOTE(OVM @ 2011 10 05, 17:24)
Sveikos.

Gal ir kvailai nuskambes mano klausimas, bet vat dabar sedziu ir mastau  biggrin.gif  Na sugalvojau varine spirale detis. Ir tokia mintis galvon sove - vat, kai koks paprastas metalas ilgiau lieciasi man prie odos, man tas vietas isberia.Atsimenu vaikysteje, ir laikrodi paprasto ar kokio ten metalo turejau, tai isberdavo riesa, turejau ir visokiu ten ziedziuku metaliniu tongue.gif tai pirstukus isberdavo. Tai dabar ir galvoju, ar ka nors cia bendro gali tureti, kad varine spirale man netiktu ? 4u.gif

pas mane ta pati situacija,isberdavo nuo bet kokio metalo ir net nuo paprastu auskaru ir galvojau kad taip pat bus jei isidesiu spirale,bet isidejau spirale Gyneplus 380 ir jau 3sav vaikstau ir pokol kas tfiu tfiu tfiu viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 10 07, 11:02)
pas mane ta pati situacija,isberdavo nuo bet kokio metalo ir net nuo paprastu auskaru ir galvojau kad taip pat bus jei isidesiu spirale,bet isidejau spirale Gyneplus 380 ir jau 3sav vaikstau ir pokol kas tfiu tfiu tfiu viskas ok 4u.gif

jo jo, man ir nuo auskaru budavo visokie negerumai. Galiu tik sidabru bei auksu puostis. Smagu, kad jums sekasi gerai, bet dar tik 3 savaites, mazai dar laiko tepraeje, na bet tikekimes, kad tiks ir patiks, o as svarstau toliau, ka cia daryt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OVM @ 2011 10 10, 16:03)
jo jo, man ir nuo auskaru budavo visokie negerumai. Galiu tik sidabru bei auksu puostis. Smagu, kad jums sekasi gerai, bet dar tik 3 savaites, mazai dar laiko tepraeje, na bet tikekimes, kad tiks ir patiks, o as  svarstau toliau, ka cia daryt  blush2.gif  biggrin.gif

Pas mane ta pati situacija - galiu tik auksinius ar sidabrinius papuošalus nešioti. Visus kitus metalus organizmas "nuvalgo" arba išberia odą ten, kur liečiasi metalas.
Iš pradžių galvojau apie varinę spiralę, bet pasitarusi su gydytoja, nusprendžiau nerizikuoti ir galvoju rinktis paauksuotą spiralę.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2011 10 10, 22:24)
Pas mane ta pati situacija - galiu tik auksinius ar sidabrinius papuošalus nešioti. Visus kitus metalus organizmas "nuvalgo" arba išberia odą ten, kur liečiasi metalas.
Iš pradžių galvojau apie varinę spiralę, bet pasitarusi su gydytoja, nusprendžiau nerizikuoti ir galvoju rinktis paauksuotą spiralę.

nu va jau menuo praejo kaip spirale isidejus ir jokio isberimo ar reakcijos i paprasta metala nera,tik mmm buvo ilgos prasidejo spalio 13 d ir baigesi spalio 20d,bet sirgau normaliai tai kokias 3 diena,o kitas dienas tai idomiai,tai puse dienos teplioja o kita jauciu kad bega smile.gif nu lauksiu kito men,ai dar ir skausmas nemaza buvo kai kuriom dienom per mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 10 26, 20:39)
nu va jau menuo praejo kaip spirale isidejus ir jokio isberimo ar reakcijos i paprasta metala nera,tik mmm buvo ilgos prasidejo spalio 13 d ir baigesi spalio 20d,bet sirgau normaliai tai kokias 3 diena,o kitas dienas tai idomiai,tai puse dienos teplioja o kita jauciu kad bega smile.gif nu lauksiu kito men,ai dar ir skausmas nemaza buvo kai kuriom dienom per mmm doh.gif

tai kaip ir normaliai smile.gif pas mane panasiai buna..tik man kaip bebutu keista - dingo skausmas per mmm isidejus spirale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 10 28, 14:19)
tai kaip ir normaliai smile.gif pas mane panasiai buna..tik man kaip bebutu keista - dingo skausmas per mmm isidejus spirale smile.gif

tai tau labai pasisieke kad nera skausmu,man kaip tik,tik paumejo skausmai,na ziuresim,laiksiu antru menesiniu,paziuresim kiek laiko bus mmm ir kokie skausmai bus,galvoju gal geriau bus,nes isidejau spirale rugsejo 23 o spalio 4 operavo mane ,tai galvoju kad kazkokia itaka turi narkoze ir aplamai stresas vsiems organams po operacijos smile.gif pranesiu viska po menesiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 10 30, 13:32)
tai tau labai pasisieke kad nera skausmu,man kaip tik,tik paumejo skausmai,na ziuresim,laiksiu antru menesiniu,paziuresim kiek laiko bus mmm ir kokie skausmai bus,galvoju gal geriau bus,nes isidejau spirale rugsejo 23 o spalio 4 operavo mane ,tai galvoju kad kazkokia itaka turi narkoze ir aplamai stresas vsiems organams po operacijos smile.gif pranesiu viska po menesiniu smile.gif

spirale dejo su narkoze blink.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2011 11 02, 19:53)

nu jūs ir perskaityt sugebat biggrin.gif Taigi parašyta, kad įdėjo spiralę, o paskui po kurio laiko operavo.

bet aš ne apie tai. Norėjau paklausti, ar normalu, kad po spiralės įdėjimo antrą savaitę jaučiasi skausmai?

Atsakyti
QUOTE(areida @ 2011 11 02, 20:53)
nu prajuokinot thumbup.gif smagu,nuotaika pakelet thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ingulia @ 2011 11 03, 10:21)
nu jūs ir perskaityt sugebat biggrin.gif Taigi parašyta, kad įdėjo spiralę, o paskui po kurio laiko operavo.

bet aš ne apie tai. Norėjau paklausti, ar normalu, kad po spiralės įdėjimo antrą savaitę jaučiasi skausmai?

na jeigu jie nestiprus tai normalu,bet jeigu stiprus tai jau negerai schmoll.gif ir siaip as manau kad turi kazkiek pirma laika skaudet,nes kaip be butu svetimkunis mumyse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2011 11 03, 09:21)

Manau kad nenormalu...man kai idejo spirale nieko nejauciau tik menesines buvo zymiai gausesnes. Ar yra kokiu isskyru? Manau kad vis tik turetumet nueiti pas ginekologe.
Atsakyti
O mano mmm trunka apie 10-12dienu, is ju kokias 9 dienas labai gausiai kraujuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zivily @ 2011 11 03, 21:20)
O mano mmm trunka apie 10-12dienu, is ju kokias 9 dienas labai gausiai kraujuoju doh.gif

Mano siaip mmm trukdavo 4-5 dienas,budavo negausios,1 ir 2 dienas tik paketo reikedavo o paskui tik iklotukas.Kai isidejau spirale,tai pradzioj sirgimo reikedavo keltis net nakti paketa keist,nes labai jau gausu buvo.Veliau kokias 3 ar 4 metais jos jau tapo normalesnes,nakti keltis nereikedavo,bet vistiek buvo gausios. O sirgti 10-12 dienu gal jau daugoka g.gif
Atsakyti