Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie varinę spiralę

buvo mano drauges mamai. ta neissimeme, bijau sumeluot, visus 8 ar 10 o gal net daugiau metu. skausmai, gimdos uzdegimai....ai apsileidimas visiskas. ji iauga i gimdos gleivine. tenka su rimta narko operacija spirale rauti.
ir moterys, nevartokit tu spiraliu gal. vis tiek gi abortuojanti priemone, ypac varine. pasiskaitinekit, pagooglinkit rimciau. kaip nebutu.
o jei su morale viskas ok, tai vis tiek ta priemone-labai jusu sveikatos netausojanti.
Atsakyti
Sveikos,turejau ir as sia spirele,viskas buvo puiku,tikrinausi kaip buvo liepta,karta metuose,ir praejus 2 metams pasitikrinau viskas vietoj,po pusmecio nesulaukiau dieneliu ir pasitikrinau,buvau nestuke.gif ,o spirale nebuvo nei pasistumus nei pasitraukus,dabar turiu mergyte
Atsakyti
su varine spirale pastojimai dazni.
Atsakyti
pries kelias dienas ir as isidejau NovaT spirale, visiskai neskaudejo, viskas truko vos kelias min thumbup.gif jokiu skausmu paskui, jokio tepliojimo jau antra diena (baigesi menesines, nors tikejausi kad teplios kokia savaite) thumbup.gif pakolkas esu labai patenkinta, tikiuosi viskas bus ok bigsmile.gif Laukiu pirmu mmm, tada pas gine patikra bus ar viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif isidejusi spirale turiu tik viena menesi,tik pajutau iskart,kad dingo siulai,kai gine tik istate spirale namo parejusi pasitikrinau,kad jie trumpuciai vos kyso..Ir dingo tie siulai isvis...Dabar prasirgau ir vistiek jie neiskrito..Sumaniau traukti lauk spirale,nes visokie negerumai lenda....tik klausimas,kaip ja dabar istrauks?Gal kam jau yra taip buve..
Atsakyti
Nezinau kaip ten su tais siulais, 4u.gif bet nepergvyvenk suras ten ta agregata pas tave mirksiukas.gif
As buvau isidejus siu metu vasario men. ir va isemiau neprabuvus ir metu doh.gif
Vis jauciau as ta sona, pradzioj daktare sake kad gal jauti, nes zinai kad yra kas ideta.
Nu bet jei kasdien jauciau ta sona ir diskomfortas kasdieninis buvo, negalejau miegoti ant sono - tempimas toks buvo, negalejau koja ant kojos sededama laikyti, nes pradedavo skaudeti, pozoz irgi kai kurios nebetiko tai ir nusprendziau imti lauk.

Kas keisciausia, kad kai iseme nieko nepajutau net, bigsmile.gif o buvau skaicius kad suskaudes, kad sukoset gali prasyt, atseit tada su tuo kostelejimu ir truktelna.

kas del saugumo, tai ciki daiktas, man tiko toks variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*NeiDa* @ 2012 11 15, 13:41)
Sveikos  4u.gif  isidejusi spirale turiu tik viena menesi,tik pajutau iskart,kad dingo siulai,kai gine tik istate spirale namo parejusi pasitikrinau,kad jie trumpuciai vos kyso..Ir dingo tie siulai isvis...Dabar prasirgau ir vistiek jie neiskrito..Sumaniau traukti lauk spirale,nes visokie negerumai lenda....tik klausimas,kaip ja dabar istrauks?Gal kam jau yra taip buve..


Na, šiaip gimda "juda" aukštyn žemyn 4u.gif , per mm ji yra labai žemai, tada ir galima paliest tuos siūlus smile.gif O gydytoja gali bet kada ją išimt 4u.gif
Tik nesupratau g.gif , kas ten jums turėjo iškrist per siūlai?
Atsakyti
Na va vakar buvau pas gine,ir iseme lauk man spirale,nes pasake,kad atmetineja gimda,buvo pakrypusi..O issiemiau lauk,nes nei is to kartais kruvinos gleives iseidavo,arba ruzavos isskyros ..beje jauciau daznai kaip i kairiaja kiauside lyg skausmas nueitu..O siulai buvo mano i gimda sulinde,prisipazino gine,kad per trumpai nukirpo..Nezinau,bet kai turejau pirma spirale buvo tik pienlige pastovi,bet nei nugaros tempimo,nei isvardintu dalyku nebuvo..Reiskia organizmas keiciasi pastoviai,beje turejau tokia pacia spirale isidejusi tiek tada tiek dabar 4u.gif o siulus as visada buvo pripratus su pirmaja spirale tikrintis ir paliesti isitikinti,kad ji yra.
Atsakyti
Sveikos spirale turiu jau 4 menesiai ir kraujavimas pasidare gausesnis,ilgesnis,o dar ir ciklo vidury kraujavimas atsirado.Prasidejo man 23 diena sio men baigesi apie 29 ir dabar vel is naujo doh.gif Pas mane ciklas 31 diena,tai man dar toli iki mm is pradziu buvo rudai ,o db jau kaip normalios menesines tik ,kad negausios .Pilvo apacia maudzia ir burbuliuoja kazkas .Man taip nebudavo iki spirales ,kad ciklo vidury taip butu ,nei per ovuliacija nei niekada.Gal cia reiskia ,kad ji man netinka?Gal reiktu issiimt? Ir krutine kieta pasidare ir skauda kas budavo tik pries mm unsure.gif Gal jinai kur nors ne ten nusislinko ar istrigo kur unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėj@: 03 vasario 2013 - 12:56
Man gydytojas sakė, kad jei pakryptų spiralė, būtų didelis skausmas ir kraujavimas. Tai gal kažkas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Lėj@ @ 2013 02 03, 13:54)
Sveikos spirale turiu jau 4 menesiai ir kraujavimas pasidare gausesnis,ilgesnis,o dar ir ciklo vidury kraujavimas atsirado.Prasidejo man 23 diena sio men baigesi apie 29 ir dabar vel is naujo  doh.gif  Pas mane ciklas 31 diena,tai man dar toli iki mm is pradziu buvo rudai ,o db jau kaip normalios menesines tik ,kad negausios .Pilvo apacia maudzia ir burbuliuoja kazkas .Man taip nebudavo iki spirales ,kad ciklo vidury taip butu ,nei per ovuliacija nei niekada.Gal cia reiskia ,kad ji man netinka?Gal reiktu issiimt? Ir krutine kieta pasidare ir skauda kas budavo tik pries mm  unsure.gif  Gal jinai kur nors ne ten nusislinko ar istrigo kur  unsure.gif

gal ir netinka,gal organizmas atmetinėja ją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 03 vasario 2013 - 17:05
QUOTE(Simuute @ 2013 02 03, 16:25)
Man gydytojas sakė, kad jei pakryptų spiralė, būtų didelis skausmas ir kraujavimas. Tai gal kažkas negerai?



QUOTE(žydrynė @ 2013 02 03, 18:05)
gal ir netinka,gal organizmas atmetinėja ją

Zodziu dar ir apsivemiau.. biski skaudejo pilva ,bet praejo .Sakyciaiu maistu apsinuodyjai ,bet visi namiskiai ta pati valge ,o kai pagalvoju apie ta maista ,tai dar ir db bloga pasidaro .Mistika kazkokia ..Galvoju gal koks virusas ,bet temp 37.1 tai nepanasu gal tiesiog sutapo .
Atsakyti