Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

siaubas kazkoks doh.gif
ar nebandet kur nors kitur kreiptis?
manyciau , kad ner ko delsti !!!
laikykites 4u.gif
Atsakyti
Mes tai neturim jokio rėžimo.Lelius įvairiai išmiega
Atsakyti
Sveikutes.
Mums 8 men., bet turim problemu uzmigti. Niekad dar nera uzmiges vienas pats, ramiai guledamas ar prie kruties (iskyrus nakties metu). Visus kartus diena ji reikia ciuciot - lopsyje is vezimo sokineti - nei ant ranku, nei prie kruties, o tik lopsy. Jis jau darosi per trumpas, o galu gale ir vaikas per sunkus. Nezinau, ar cia reikia laiko, ar kazkokiu kitokiu pastangu. Gaila ir vaikuto - tik nuolat bekratant uzmiega, sakau, kad tik kokiu miego sutrikimu nebutu ateityje.
Atsakyti
thumbup.gif Mano sunelis tai uzmiega diena ir nakti labai gerai,vakare pasiimam kartu su teveliu pas save į lovą,ziurim tv ir jis uzmiega,tada paguldau į jo lovytę,diena kai turiu ką nors nuveikt tai atsigulu su juo ant lovos,vaidinu kad miegu,ir jis uzmiega tongue.gif ,bet jis miega diena dazniausiai 2 kartus,visa laik beveik tuo paciu metu.Kartais kai matau kad pavargo,o as ka nors veikiu prie kompo,pasiimu ji ant keliu,apkabinu,pasisupam ant kedutes ir net nepastebiu kaip užmiega thumbup.gif ,paguldau į lovytę,ramu.tik kad nakti labai blogai miegam.O del tavo vaikelio manau kad yra paprasčiausiai pripratintas ant ranku,todel taip ir sunku jums,užjauciu.gal reiketu maziau truputi nesiot?mano nuomone,tiesa mums tai 11 su puse menesio.
Atsakyti
as visaip darau,ir pasupuoju,jeigu tas nepadeda,pamaitinu,jeigu ir tai nepadeda tada ji judinu skatinu pavargti tongue.gif

maniskis mane isvargina,nes migdosi kaip jam uzplaukia...
Atsakyti
Aš kiekvieną kart migdydama supuoju, kitaip retai kada užmiega, na dar valgydamas užsnaudžia. Nežinau kaip reiks atpratint verysad.gif
Atsakyti
atsisėdu, paimu ant rankų, soskė į burnytę, merliukas į rankas ir migdomės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
niu kolkas problemų netutrim, mamon papulis į burnytę ir miegam bet kuriuo paros metu biggrin.gif Tik pagalvoju kaip reiks užmigdyt kai jau nemaitinsiu MP, čiulptuko net iš toli neima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 24 kovo 2007 - 17:48
O mes neturim dėl užmigimo problemų mirksiukas.gif ,man kartais taip norisi pasupti,pačiūčiuoti,o ji niurna,sukinėjasi,spardosi ir tenka įkelt į lovytę,ten dar biški pasispardo ir užmiega kuo tyliausiai... wub.gif
Atsakyti
Uzmiega labai greit ir be problemu ax.gif persirengiam miegeliui,uzvalgo pienuko,r lovytej sau pasidainuoja ir po 15 min jau sapnus sapnuoja thumbup.gif ir visada tuo paciu metu miegucio einam,tiek dienos metu tiek nakciai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2007 03 24, 19:01)
O mes neturim dėl užmigimo problemų  mirksiukas.gif ,man kartais taip norisi pasupti,pačiūčiuoti,o ji niurna,sukinėjasi,spardosi ir tenka įkelt į lovytę,ten dar biški pasispardo ir užmiega kuo tyliausiai...  wub.gif

ir mes taip pat neturim problemu, nereikia nei supti, nei padainuoti ax.gif Tiesa, mano maziukei 4,5men.
Atsakyti
Migle uzmiega bekeitaliojant soskytes.Kai paduodi viena ji kazkiek laiko ja paciulpia ir spjauna,pradeda muistytis,spardytis,tada duodu kita,duodu masazuojancia dantenas,kai spjauna ja ,tada vel pirmaja ir taip kol uzmiega.Kartais kokiu 10 kartu kaitalioju. doh.gif
Atsakyti