Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

Musiske uzmiega tik supuojama arba bevalgydama kartais. o vakare greiciausiai nuluzta jei supuoju pagal Kantri muzika biggrin.gif
radom radijo stoti, kuri tik tokias melodijas groja, visos vienodos, ritmas toks pat, supi supi kokias 10 min, taip ir uzmiega vaikutis beklausydamas kokio kaubojaus baubimo.. matyt ja kazkuo ramina. O po to belieka atsargiai perkelt i lovyte doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgivikta @ 2007 03 28, 13:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  geras dalykas tas merliukas, tik mums dar i komplekta soskyte ieina, kaip tik mazoji pavalgo issikalba ir matau kad jau zirzia, kazko nerami, tai soskyte i burnyte apveriu ant soniuko merliuku paremiu kad patogiau butu ir soskyte is burnytes neiskristu ir vaikas iskart atsijungia. Gaila kad tik trumpai miega  g.gif  beje karusele, mus visai nemigdo, kazkaip atvirksciai, tai mes ja naudojam, kai noriu kazkokius darbus nudirbti, o mazyle nemiega, tai ji tada kalbina zaisliukus ant karuseles  thumbup.gif

Va ir pas mus tas pats. Karusele tai greiciau isbudina, o ne migdo, kaip ir taip vadinamas "migdukas", musu atveju greiciau jau "pabudukas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirute @ 2007 03 28, 04:34)
Kol buvo dukryte mazesne, tai pati uzmigdavo bezaisdama ar bevalgydama. Dabar, be ranku niekaip  doh.gif Supuojant uzmiega be problemu, dar kartais atsigulus salia, isikimba i mano ranka ir tada ramiai uzmiega. Kiti budai isbandyti neveikia  doh.gif

Pas mus ir tas pats,iki kokiu 6 men pati uzmigdavo o daba dukrytei beveik 11 men ir ji pati neuzmiega,tik supuojant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maziausia @ 2007 03 27, 02:03)
vaikų auginimas - tikra kūryba  4u.gif

sutinku, viskas priklauso nuo mazylio. Mano dukrele issimaudo siek tiek padedant teveliams smile.gif ; pavalgo siek tiek padedant mamytei smile.gif ir uzmiega. Reikalas tame, kad dienos metu miega apie 1-2 valandas. Tai vakare jos net nereikia migdyti.

Bet buna dienu, kad niekas nepadeda uzmigti, o tada ir prasideda teveliu kuryba: supavimas ant ranku, liuliavimas, dainavimas ir t.t.

svarbiausia kantrybe ir dar karta kantrybe. smile.gif
Atsakyti
mano mazhiuka tai reikia stipriaia suvystyt, duot soske ir paguldyt....pora minuchiu ir jis jau knarkia smile.gif tad nakti galiu ishsimiegot, nes keliasi tik po sheshiu valandu smile.gif
Atsakyti
mano mazyle uzmiega ir tik kai pasupu vezimelyje ax.gif mamytes,sakykit kada leliukai isauga is siu supimu blush2.gif ar man dar reikia ilgam nusiteikti g.gif maniskei jau metukai be keliu dienu 4u.gif o kaip vezime uzsupuota miega man neramu. nes salia vis turiu buti,kad pabudusi neiskristu blink.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif na pradzioje as savo mazaja migdydavau ant ranku doh.gif bet pagalvojau, kam save sitaip varginti g.gif o kaip pradejo pripazinti ciulptuka tai ir baigesi mano vargai tongue.gif pamaitinu, soskyte i burnyte, ant sonelio ir viskas mano vaikas miega biggrin.gif taip pratinau, pratinau ir pavyko thumbup.gif
o kaip truputi bus didesne, tai dar ir pasakele paskaitysiu, pries miegeli ax.gif
Atsakyti
Dazniausiai nieko nedarau. Uzmiega pati bezisdama. Kartais tenka vezimelyje pavezint, tada pamiega kiek ir pernesu lovyten. O buna, kad nieks nepadeda, tada ir lakstau su ja: i vezimeli, prie papuko, i vezimeli, prie papuko... Pagaliau vistiek kazkada uzmiega mirksiukas.gif
Atsakyti
Manoji jau koki menesi tiek pokaicio,tiek nakciai uzmiega pati thumbup.gif ,o iki to laiko tik ant ranku supuojant....tai dabar galiu atsipusti mirksiukas.gif .O atprato,tai savaime,viena karta nebenorejo,kad supciau, tada paguldziau i lovyte ir uzmigo,zinoma mano pirstus apsikabinusi ir tiute burnyteje mirksiukas.gif .
Atsakyti
Pas mane nuo gimimo čia didžiausia problema. Kai dar nėščia buvau, sakydavau jau aš tai nepratinsiu vaiko, kad reiktų supti. O dabar tai visus metodus esam išbandę : supavimas lovytėje (atsistoja ir juokias), supavimas pasisodinus ant kelių(kojas net skauda), savo lovoj (tai jai visi miegai išsiblaško iš įdomumo). Geriausiai tai patarė draugės, kad palikti lovytėje ir ji verks verks ir pati užmigs, tai kai atėjau po kiek laiko tai ji iš tų nervų net iš lovos iškrito (tada supratau kad dugną jau laikas nuleisti). taip mes iki šiol kankinamės, dabar aš pasisodinu ją ant kelių ir supuoju žiūrėdama tv kol ji užmiega mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2007 04 04, 18:14)
ji iš tų nervų net iš lovos iškrito (tada supratau kad dugną jau laikas nuleisti).

doh.gif doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
maniškė pati užmiega (tik gal sunkiau dieną), vakare paguldau, palinkiu labos nakties, išjungiu šviesą... dar pakalba truputį ir nulūžta thumbup.gif
Atsakyti
Vakare jau nakties miegui tai uzmiega pati, o diena kai laikas ateina mieguciui, atsigulu salia, pagulim abi ir uzmiega...uz rankytes palaikyti dar reikia... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti