Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

QUOTE(Gerdukas @ 2007 03 23, 15:23)
Sveikutes.
Mums 8 men., bet turim problemu uzmigti. Niekad dar nera uzmiges vienas pats, ramiai guledamas ar prie kruties (iskyrus nakties metu). Visus kartus diena ji reikia ciuciot - lopsyje is vezimo sokineti - nei ant ranku, nei prie kruties, o tik lopsy. Jis jau darosi per trumpas, o galu gale ir vaikas per sunkus. Nezinau, ar cia reikia laiko, ar kazkokiu kitokiu pastangu. Gaila ir vaikuto - tik nuolat bekratant uzmiega, sakau, kad tik kokiu miego sutrikimu nebutu ateityje.

Jei tave nors kiek tai nuramins, tai pasakysiu, kad mano dukriukui metukai su uodegyte jau, bet uzmiega ji iki siol tik prie papo arba ant ranku. jei miega, tai tik lopsiniam vezimelyje(i kuri jau beveik netelpa), ir dar supti ja reikia... Nieko gero, bet kaip pakeisti esama padeti g.gif
Atsakyti
Oi, mes ir supam, ir liūliuojam, ir dainuojam, ir nešiojam, žodžiu, darome viską, ką išmanome, kad tik mūsų zuikutis užmigtų biggrin.gif
Atsakyti
o as ir supuoju ir niuniuoju ir po kol kas tai man labai malonu, tik jau darosi per sunku nesioti o siaip tai ir as migdau kai jau akeles pradeda trinti... o vakare tik 21 val ir maziuke jau nori miegelio
Atsakyti
maniskis, o jam jau beveik 10 men tik dabar pradejo miegoti savo lovelej... padariau isvada kad ciuzinys buvo per kietas, nes anksciau tik perkelus nakti is savo lovos is kart prabusdavo... g.gif Tai ciuzineli apverciau ta puse kur maziau prasiuvimu - tai ir minksciau. O uzmiega su papuliu burnytej, ir lopsine. Pastebejau, kad kai pradedu dainuoti lopsine, akytes automatiskai merkiasi mirksiukas.gif Mano lopsine labai grazi, senoviska, vaikui labaaai patinka... ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif na abu vaikai auga be jokiu lopsiniu ir supimu,na viresnelis moka jau padainuoti a-a-a pupa tai padainuoja sesei,bet daugiau prablasko negu uzmigdo doh.gif padainuoja jiems lopsiniu mociute thumbup.gif kad ir ne pries miega
Atsakyti
prie papulio dar uzmiega mano blush2.gif
Atsakyti
Pavalgo, paguldau i lovyte, pasakau labanakt, duodu bucki ir palieku ramybeje 4u.gif
Aisku, ne visada taip tobulai gaunas lotuliukas.gif Kai nesigauna: nesioju ir dainuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano lelyte valgydama apsnusta, tada paguldau ja i lovyte ir glostau galvyte tol, kol uzmiega rolleyes.gif
Atsakyti
O maniske labai gerai uzmiega gavusi papuka tongue.gif
Atsakyti
Mano mažius mokėjo pats užmigti. O dabar užmiega tik prie krūties, pienuką gerdamas. Lauke užmiega vežamas vežimėlyje. O namuose be manęs niekas vaiko neužmigdo. verysad.gif
Atsakyti
Mes pagaliau "subrendom" ir vakare uzmiega pats nesupamas tik paguldau, tiute i burna, merliukas i rankas ir liulia. Diena sunkiau sekas uzmigt ir uzmiega beveik visada tik ant ranku
Atsakyti
Mano mazius uzmiega tik ant ranku,na kartais vakarais pavalges zmiega pats, thumbup.gif bet tai buna retai.Sveriam daug,tai supti jau pavargstu doh.gif
Atsakyti