Nuo pat gimimo su užmigimu probelmų neturim, Paguldom, žaidžia ir pats užsimigdo, na tik kartais tenka ateiti soskę įdėti. Nakčiai tas pats. Dieną kokį kartą kad užmigtų tenka prie mamytės širdelės priglausti, bet kad supti, tai niekad

o as lopsines dainuoju kiekviena miela vakara, be lopsines
, "baltoji varnele" traukiu

QUOTE(monikagreimiene @ 2007 04 21, 15:32)
o as lopsines dainuoju kiekviena miela vakara, be lopsines
, "baltoji varnele" traukiu 

man ir kartais tenka lopšinę padainuot, bet aš tik aaaa pupa moku

Mano pupa užmiega pati, be lūliavimų ir sūpavimų. Užmiega "ant papo" arba pavalgiusią paguldau į lovytę, įjungiu migduką arba karuselę ir viskas. Nemoku aš lopšinių ir savęs neprievartauju. Jei didesnė kai bus taip paprastai neužmigs, tada pasūpuosiu ant rankyčių ar lovytėj, vežimėlyje. O mano geriausia lopšinė, jei prireiks, tai apie pupą
Aaaa pupa, kas ta pupą supa .....

mano mazajam 7,5men vargstam kol uzmiegam,pasiimu ant ranku,supu,dainuoju,daznai rekia kol uzmiega,gal ateis toks laikaskai,uzmigs ramiai savo lovyteje
As pries savaite predejau savo Kaju pratinti uzmigt paciam. Apsiskaiciau daug literaturos ir ...
Kajui beveik 3men. KAdangi skaiciau kad reikia tokio amziaus vaikus pratinti ne prie miego grafiko, bet prie maitinimo grafiko, tada rutina savaime ateis.
kai jau pavalgom buna iskart (rytais) po maitinimo, arba po 1val (per pietus maziukas pradeda trinti kumstukai akytes, pasidaro irzlus, tada mes su juo einam pietu miego. aisku pokolkas jam lovyte dar nepatinka, (nes anksciau dienom miegodavo kur uzmigdydavau). pradeda jis smarkai zysti,, bandau duot jam zinduka ir glostai galvyte kol visai akys linpa. tada paverciu ji ant kairio sono ir vaikas issijungia. aisku buna dienu kai taip neiseina, nes kiek pastebejau kartais per anksti ji bandau guldyt. tada dar kuri laika pazaidziam kad labaiu nuvargtu, ir tada vel is naujo.
esu labai patenkinta sia technika. vakarais tai isvis nera problemu. paguldau 8, ismiega iki7iu ir kelias tik 1 karta ir suvalgo tik 80-100ml.
Padariau isvada kad kai vaikutis normaliai pamiega diena, tai nakti geriau miega, anksciau jis diena miegodavo tik po 30min las kelias valandas, tai nakti irgi maziau miegodavo, nes matyt budavo pervarges.
Kajui beveik 3men. KAdangi skaiciau kad reikia tokio amziaus vaikus pratinti ne prie miego grafiko, bet prie maitinimo grafiko, tada rutina savaime ateis.
kai jau pavalgom buna iskart (rytais) po maitinimo, arba po 1val (per pietus maziukas pradeda trinti kumstukai akytes, pasidaro irzlus, tada mes su juo einam pietu miego. aisku pokolkas jam lovyte dar nepatinka, (nes anksciau dienom miegodavo kur uzmigdydavau). pradeda jis smarkai zysti,, bandau duot jam zinduka ir glostai galvyte kol visai akys linpa. tada paverciu ji ant kairio sono ir vaikas issijungia. aisku buna dienu kai taip neiseina, nes kiek pastebejau kartais per anksti ji bandau guldyt. tada dar kuri laika pazaidziam kad labaiu nuvargtu, ir tada vel is naujo.
esu labai patenkinta sia technika. vakarais tai isvis nera problemu. paguldau 8, ismiega iki7iu ir kelias tik 1 karta ir suvalgo tik 80-100ml.
Padariau isvada kad kai vaikutis normaliai pamiega diena, tai nakti geriau miega, anksciau jis diena miegodavo tik po 30min las kelias valandas, tai nakti irgi maziau miegodavo, nes matyt budavo pervarges.

Dieną dažniausiai mažylė užmiega ant lavinamojo kilimėlio
. Naktiniam miegui tenka truputį pasupti. O paryčiais valgydama net neatsikelia

mano vaikutis - kaip laikrodukas. 21.00 - jam akytes merkiasi. kol kas nei lopsiniu, nei lingavimu, nei kitu gudrybiu neprireike

Mes kazkaip ipratom apie kokia 23-23.30 eiti miegiuko. diena lovytes nepripazista, miega ant musu lovos, geriausias reikalas-vezimas, o nakti tada jau lovyte.pavalgom, isjungiam sviesas, muzikas, dar truputi panesioju ir paguldau i lovyte. daznai uzmiega bevalgydamas, o jei ne, panesiojus vis tiek paguldau i lovyte,dar paglostau, pabuciuoju ir palieku, bet labai ramiai guli, gal jaucia, kad jau naktis, nes diena stengiames, kad nebutu tylu, o jau kai einam miegot nakti, kaip tik darau, kad labai tylu butu.
prisitraukiu lovyte prie saves, pro tarpa ikisu savo ranka, paciumpa mano pirsta, isikimba ir nuluzta man beglostant jo rankyte. soskiuko nelabai pripazista, tai tenka ieskot kitu budu.
ryte vyras iseidamas i darba ikelia pas mane i lova, o cia jau ir visa diena galetu miegoti, nei valgyt nereiktu, svarbu pas mamyte po pazasciu palindes guli
prisitraukiu lovyte prie saves, pro tarpa ikisu savo ranka, paciumpa mano pirsta, isikimba ir nuluzta man beglostant jo rankyte. soskiuko nelabai pripazista, tai tenka ieskot kitu budu.
ryte vyras iseidamas i darba ikelia pas mane i lova, o cia jau ir visa diena galetu miegoti, nei valgyt nereiktu, svarbu pas mamyte po pazasciu palindes guli

QUOTE(dowiliuke @ 2007 04 21, 16:57)
man ir kartais tenka lopšinę padainuot, bet aš tik aaaa pupa moku
turėtų būt jau pabodus mano mažei, nes paskutiniu metu tik juokias kai užtraukiu

Vaikas užmiega, kai padedu ranką ant pagalvės Kartais ilgai kuičiasi, sukinėjais, o kartais - po kelių minučių sapnų karalystėje.