Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

Manasis tai diena namie miega tik koki puse val, o lauke tai nors ir keturias. Nuluzta dazniausiai prie kruties, bet pasitaiko kad ir is nuovargio cool.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kai ismoko mano mazoji vartytis ropinet ir stotis loveleje negaliu niekaip uzmigdyt doh.gif doh.gif doh.gif , paguldau duodu pienelio ar arbatytes ir visada uzmigdavo o dabar vartaliojasi stojasi ir nenori gulet nors akytes trina ir pati pyksta kad neuzmiega, bandziau ir suvystyt ir pati rankose supt tada ji tik dar labiau pradeda vertk o as susinervuoju ir prarandu kantrybe paguldau ja lovelej iseinu is kambario , grystu ji vel stojas ar vartosi ir taip kiekviena kart su pyksciais einam miegoti ir pati prisinervinu , pastebejau kad galva istisai skauda, gal kas patarsit? negi man vienai taip? verysad.gif , galima sakyt kad uzmiega tik "uzkankinus " save, nu nakciai kazkaip lengviau uzmiega .......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 14 birželio 2007 - 12:58
nesinervuok, nevienai tau taip. mano dar maziukas, bet rekauja visada patekes i horizontalia padeti.
Atsakyti
su musiške irgi panaši situacija doh.gif aš tai manu, kad dėltų karščių, nessmigdant pastoviai šlapia galvytė būna. doh.gif
Atsakyti
pabandyk taip - paguldyt ant lovos, atsigult salia, tada pagirdyt ir apkabint, buciuot veideli, glostyt nosyte is virsaus i apacia. manasis irgi vartos ir pan, bet as leidziu vartytis. kolkas tfu tfu tfu dazniausiai keturiom atsistoja ir uzmiega biggrin.gif arba uzglostau
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 14, 19:47)
pabandyk taip - paguldyt ant lovos, atsigult salia, tada pagirdyt ir apkabint, buciuot veideli, glostyt nosyte is virsaus i apacia. manasis irgi vartos ir pan, bet as leidziu vartytis. kolkas tfu tfu tfu dazniausiai keturiom atsistoja ir uzmiega biggrin.gif arba uzglostau

kad nelabai nori ji salai gulet iskart susyla suprakaituoja, ir dar piktesne daros, nu pameginsiu paglostyt kaip rasei
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 06 14, 20:52)
kad nelabai nori ji salai gulet iskart susyla suprakaituoja, ir dar piktesne daros, nu pameginsiu paglostyt kaip rasei

neuzklok wink.gif tiesiog lai paguli...prigesink sviesa, neisjudink kad neissiduktu...isijunk telika - uzsiliuliuos wink.gif bent jau manau taip. manasis tai makaluojas irgi kartais ir iki puse pirmos smile.gif bet uzglostau ir uzbuciuoju smile.gif
Atsakyti
uoj kokia pazystama situacija biggrin.gif zinok man lygiai taip pat buvo mirksiukas.gif ir galiu paguost- viskas praeina savaime 4u.gif as ilgai ilgai nesiodavau, kol jinai pati pavargdavo, arba suvyniodavau i ranksluosti (cia aisku ne vasara biggrin.gif ), tada aprimdavo, paciuciuodavau...ir uzmigdavo
kaip ir nesenai mamyte minejo neblogas budas ir salia atsigult, glostys, sneket, mes dabar taip migdomes thumbup.gif
arba dar gali pabandyt tiesiog pasiguldyt ant pagalves o pati priesais ja ir supuot i sonus, pasidejus pvz ant lovos (sis variantas musm irgi labai tinka).
sekmes 4u.gif
svarbiausia nesinervuok, viskas susitvarkys, ir is kambario iseit nepatariu, nes as kai taip padarydavau tai maciau kad tada dar labiau isiduksta ir isgaruoja visi miegai biggrin.gif
Atsakyti
Uzjauciu mamytes,kurios vargsta bemigdydamos.Mano maziulis beveik uzmiges bando ropoti,atsitrenkia i lovos krasta,pyksta.Bandau panesiot,pasupuot-dar blogiau.Anksciau uzmigdavo bevalgydamas,o dabar pavalgo ir dar kokia valanda vargstam abu,kol uzmiega.O ir uzmiges sliauzioja,ropineja po lova doh.gif Tikiuosi,kad isaugs.Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Nu va pasirodo neviena as tokia biggrin.gif , labai aciu mamytes uz patarimus , tikrai pasinaudosim, bigsmile.gif , sekmes ir jums sapnuoti
Atsakyti
as ir glostau nosi,kartais padeda biggrin.gif o siaip kol neissivarto tol neuzmiega
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Gal žinote, kiek turi miegoti 3-4 mėn kūdikis. Mūsų dukrytei beveik 3,5 mėnesio ir man atrodo, kad ji per ilgai miega smile.gif Jau kelios dienos išmiega visą naktį, užmiega kokią 22 val, ryte apie 6 pabunda pavalgyti, porą valandų pasivarto, pasišypso, pabendrauja su mumis, vėl pavalgo ir toliau miega kokias 3-4 valandas. Apie pietus vėl pabunda, pavalgo, šiek tiek pažaidžiam, vėl užsimano valgyt ir bevalgydama užmiega...Na taip ir tęsiasi iki 21-22 val. Paskaičiavau, kad ji žvali būna apie 7-8 valandas... Tai miega 16-17 valandų per parą..
Šiaip svoris auga gerai, pabudusi būna linksma, bendrauja, krykštauja, nezirzia daug. Va tik kraujo tyrimai ne labai geri - hemoglobinas 114, kai turi būti apie 140 kiek žinau..

ką jūs apie tai manot? Gal be reikalo jaudinuos? blush2.gif
Atsakyti