Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

QUOTE(juramare @ 2007 10 30, 16:12)
O jums čia pirmieji dantukai?Nes pirmieji dažnai išdygsta ramiau-be viduriavimų ir pan,na mums taip daktare aiškino,ir pati tą pastebėjau-pirmieji buvo be problemų-ir gerai miegojom ir irzlus nebuvo,o vat dabar tikrai supratau ką reiškia kai vaikui dygsta dantys-užvakar dar vienas išlindo biggrin.gif

na as tikiuosi, kad cia dantukai bus kaltininkai, visgi jau laikas butu tongue.gif ir tikrai labai dziaugciaus jei atsipirktume tik tuo, jog neima miegas smile.gif siaip laukiu, kiekviena diena vis patikrinu, bet kad dar nesimato rolleyes.gif nors vakar nakti tai labai blogai miegojo, pradedavo verkti nei is sio nei is to ir taip beveik kas pusvalandi. Anksciau verkdavo tik soskute pametus, o dabar net ir soske burnytej turedama vis tiek verke g.gif kazkokia keista ji man paskutines savaites, na, tikiuosi, kad tikrai cia bus dantukai, nes kitaip net nezinau ka kaltinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lukox @ 2007 10 30, 11:51)
Pas save nelabai noriu imt, paskui pripras  biggrin.gif ,geriau susuksiu smarkiai i kaldryte,  aciuks.gif

bandyk, gal ir tas suveiks mirksiukas.gif

QUOTE(mylimuke @ 2007 10 30, 13:10)
nakti jeigu apsivercia, tai ir miega ant pilvo iki ryto  tongue.gif  Bet kaip graziai...galvyte ant rankytes tik pasidejus, visai taip pat, kaip pilvelyje guledavo  wub.gif

o maniskis ant pilvo nemiega, ne karto nebuvo, kad apsiverstu. uztai ant nugaros-kitas reikalas, sianakt net... knarke blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(godele @ 2007 10 30, 13:53)

o ar negali but dantys kalti del visu jusu bedeliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vetra72 @ 2007 10 30, 17:26)
na as tikiuosi, kad cia dantukai bus kaltininkai, visgi jau laikas butu tongue.gif  ir tikrai labai dziaugciaus jei atsipirktume tik tuo, jog neima miegas smile.gif siaip laukiu, kiekviena diena vis patikrinu, bet kad dar nesimato rolleyes.gif nors vakar nakti tai labai blogai miegojo, pradedavo verkti nei is sio nei is to ir taip beveik kas pusvalandi. Anksciau verkdavo tik soskute pametus, o dabar net ir soske burnytej turedama vis tiek verke g.gif  kazkokia keista ji man paskutines savaites, na, tikiuosi, kad tikrai cia bus dantukai, nes kitaip net nezinau ka kaltinti blush2.gif

Mano pupai jau pirma sdantukas issikale,laukaiu,stebejau ar dar nesikala,ir nepastebejau,kaip jisi ssikale.Labai nerami mergyte buvo,dabar biski ramesne,bet dar tik dantuku kalimosi pradzia
Atsakyti

QUOTE(vetra72 @ 2007 10 30, 16:26)
na as tikiuosi, kad cia dantukai bus kaltininkai, visgi jau laikas butu tongue.gif  ir tikrai labai dziaugciaus jei atsipirktume tik tuo, jog neima miegas smile.gif siaip laukiu, kiekviena diena vis patikrinu, bet kad dar nesimato rolleyes.gif nors vakar nakti tai labai blogai miegojo, pradedavo verkti nei is sio nei is to ir taip beveik kas pusvalandi. Anksciau verkdavo tik soskute pametus, o dabar net ir soske burnytej turedama vis tiek verke g.gif  kazkokia keista ji man paskutines savaites, na, tikiuosi, kad tikrai cia bus dantukai, nes kitaip net nezinau ka kaltinti blush2.gif

Labai tikiu, kad taviškei dantukai kalasi. Mano antras sūnus beveik 2 mėn. naktimis labai prastai miegojo, dienomis nuolat verkė. Niekas nepadėdavo. Išlindo du dantukai- kandis bei iltinis ir vaikas vėl tapo toks ramus ir geras, koks buvo nuo gimimo.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Va mums kai dygo du viršutiniai priekiniai tai o siaube kokios naktys būdavo blink.gif Per naktį miegodavo gal tik kelias valandas, nes va matyt skaudėdavo jai dantenas, visos vos ne mėlynos buvo, patinusios...o dieną tai rodos kaip ir nieko, lyg sveikas vaikas...Ir va taip tęsėsi visą mėnesiuką...Naktų jau buvau pradėjus bijot doh.gif Bet va po truputį išlaukėm, iškentėjom tuos košmarus ir sulaukėm iš karto 4 perliukų thumbup.gif Galiausiai taip viskas gražiai nusistovėjo apie pusę metų...Ir naktimis išmiegodavom nuo 9 iki8 ryto ir šiaip labai jau rami buvo vaikas, kol......................nepradėjo dygt krūminiai doh.gif unsure.gif Nu va dabar jau krūminius 4 turim, bet va jau 3 mėn miegam siaubingai verysad.gif Per naktį pabundm po kelis kartus(mums 1,6metų), tiesiog kad mama paglostytų rolleyes.gif doh.gif Nei pienuko geria, nei vandenuko, mat šiaip sumasto kad laikas mama pažadint verysad.gif It taip vargas vargels nežinia kad pasibaigs doh.gif Jau nebetikiu gereniais laikas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, turincios nemiegancius vaikucius. As taip pat tokia grazuole turiu, kuri jau gera menesi neleidzia miegoti blink.gif . Teveli net i virtuve isvare miegoti, nes niekaip neissimiega, o jam reikia eiti i darba ir buti zvaliam.
Vienu zodziu problema baisi verysad.gif . Diena pamiegam 2 kartus po pusvalandi, na geriausiu atveju valanda. O naktim, keliames, ropojame, bandome stotis, sneketi pauksciu kalba, zirsti, verkti, zaisti, sestis vienu zodziu daryti viska ka mokame.
Dantu dar neturim, tai manau kad jie cia kalti. Nors tiesa pasakius, man tos smegeneles jau senai atrodo patinusios, ir lygtais baltuoja kazkas. Bet kaip mano vyras sako: "matai, ka nori matyti" doh.gif . BUvom pas daktare, tai israse zvakutes VIBURCOL. Naudoju gal jau 2 dienas, bet nepasakyciau kad jos stebuklingai padetu , vaikas vistiek nemiega schmoll.gif .

Tai va, laukiu kada galesiu vel issimiegoti. Nes jau pastebiu, kad stogas prades vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2007 11 01, 11:32)
Sveikos mamos, turincios nemiegancius vaikucius. As taip pat tokia grazuole turiu, kuri jau gera menesi neleidzia miegoti  blink.gif . Teveli net i virtuve isvare miegoti, nes niekaip neissimiega, o jam reikia eiti i darba ir buti zvaliam.
Vienu zodziu problema baisi  verysad.gif . Diena pamiegam 2 kartus po pusvalandi, na geriausiu atveju valanda. O naktim, keliames, ropojame, bandome stotis, sneketi pauksciu kalba, zirsti, verkti, zaisti, sestis vienu zodziu daryti viska ka mokame.
Dantu dar neturim, tai manau kad jie cia kalti. Nors tiesa pasakius, man tos smegeneles jau senai atrodo patinusios, ir lygtais baltuoja kazkas. Bet kaip mano vyras sako: "matai, ka nori matyti"  doh.gif . BUvom pas daktare, tai israse zvakutes VIBURCOL. Naudoju gal jau 2 dienas, bet nepasakyciau kad jos stebuklingai padetu , vaikas vistiek nemiega  schmoll.gif .

Tai va, laukiu kada galesiu vel issimiegoti. Nes jau pastebiu, kad stogas prades vaziuot.

ojei kaip uzjauciu verysad.gif Pas mus beveik tas pats....O nebandet paracetamolio zvakuciu ? Musiskei labai padejo smile.gif Viburcolis zolinis, jei vaikuciui tikrai skauda tai mazai padeda, bent jau mums tai buvo kaip drambliui saldainis....
Kantrybes, po truputi viskas visada praeina.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetra72 @ 2007 10 30, 17:26)

Mes jau turime trečią ir ketvirtą,laukiam dar dviejų... bigsmile.gif Kai išsikalė šie dantukai,mažasis nurimo ir dabar vėl visi ramiai miegam thumbup.gif bet manau neilgam... tongue.gif na gal jau ir jusų mažiukui išdygo neramių naktų kaltininkas ?tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 11 01, 11:53)
ojei kaip uzjauciu  verysad.gif  Pas mus beveik tas pats....O nebandet paracetamolio zvakuciu ? Musiskei labai padejo  smile.gif  Viburcolis zolinis, jei vaikuciui tikrai skauda tai mazai padeda, bent jau mums tai buvo kaip drambliui saldainis....
Kantrybes, po truputi viskas visada praeina....  mirksiukas.gif
Viburcolis ir mums mažai ką padėjo,na dienos metu lyg pagerėdavo,bet naktį nurimdavo tik ant rankų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juramare @ 2007 11 09, 15:27)
Mes jau turime trečią ir ketvirtą,laukiam dar dviejų... bigsmile.gif Kai išsikalė šie dantukai,mažasis nurimo ir dabar vėl visi ramiai miegam thumbup.gif bet manau neilgam... tongue.gif na gal jau ir jusų mažiukui išdygo neramių naktų kaltininkas ?tongue.gif

Vaikas jau siek tiek aprimo, net diena pamiega kelis katus, bet dantukai taip ir nepasirode verysad.gif reiskias kai dantys kalsis dar karta ta pati perioda reikes pergyventi. Cia mane greiciausiai moraliskai ruosia 'Ziurek, mama, kaip tau bus, kai as nemiegosiu ir man dantys dygs!!' tongue.gif
Atsakyti
Miega daug, diena kokius 4 kartus po valan
da,
kartais dvi, nakti nuo 22 iki 8, valgo tik MP smile.gif
Atsakyti
blogai miega mano mergina,tiekdiena,tiek nakti verysad.gif
Atsakyti
maniskis nakti keliasi kas 3 valandos...ale uzvalgo MP ir sminga toliau:)
man tai sunkumu nesudaro...jei ka- diena kartu su vaiku posma numiegu
Atsakyti