Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 12 04, 15:15)
Kad ir uzspringti verysad.gif Mano sesuo miegodavo su mazyle vienoje lovoje,negirdedavo kada mazyle isalkus pravirkdavo,vyra sjakeldavo,ka dvaikas verkia.Ne pas visas mamas tas jautrumas yra. Gal tavo vaikuti snaktimis nevalgo,tai tu ir galetum nesti i kita kamb miegoti. Bet kai namoji kas 2val valgo ir dar soskiuka reikai karts nuo karto paduoti,tai nezinau ar ilgai tu vaikuti toki kitam kamb nakciai miegoti paliktum?? NUSIBOSTU LAKSTYTI

Užspringti gali ir kelių metų vaikas, tai ir miegosit kartu, kol kokie 10 metų sueis? g.gif
Yra tokių mamų, kurios nuo pat gimimo atskiram kambary migdo, bet nereikia perlenkt lazdos nė į vieną pusę. Jei vaikutis naktimis nevalgo arba tik kartą kitą, tai visai normalu, kad gali turėti savo kambarį, lovytę, savo erdvę.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 04, 15:25)
Užspringti gali ir kelių metų vaikas, tai ir miegosit kartu, kol kokie 10 metų sueis? g.gif
Yra tokių mamų, kurios nuo pat gimimo atskiram kambary migdo, bet nereikia perlenkt lazdos nė į vieną pusę. Jei vaikutis naktimis nevalgo arba tik kartą kitą, tai visai normalu, kad gali turėti savo kambarį, lovytę, savo erdvę.

Bet keliu metu vaikas naktimis nevalgo tongue.gif ZMONES VISA GYVENIMA PRAGYVENA 1KAMB BUTE,NES NETURI GALIMYBIU DIDESNAM BUSTEI,IR VAIKAS TAME KAMB MIEGA. Tai neresikia,kad tas vaikas uzauga nenormalus g.gif
O mano vaikas miegos teveliu miegamajame,kol nustos naktimis valgyti,o tadabus perkeltas i savo kamb. MAMAI NAKTI IR PRIKLAUSO PAILSETI smile.gif
Atsakyti
Aisku kiekvienai mama geriau zino kas jos mazyliui geriausia bet as pasikartosiu kad neuzmigciau niekaip jei vaikas miegotu kitame kambaryje ir miegos ilgai dar musu miegamajame, nes didzioji irgi miegojo musu kambary beveik iki 4m. ir nematau nieko cia bloga. O uzspringti tikrai gali ir kol atbegsi is kito kambario gali buti jau velu, cia mano nuomone.
Atsakyti
mano mažiukui du mėnesiukai, bet vakarais pilvo diegliai kankina, tad užmiegam tik supant ant rankų doh.gif bet tikiuosi kai jie nekankins bus legviau ax.gif tikrai nenorėčiau, kad iki kokių metų reiktų migdyti supant verysad.gif bet dabar vaiką būtų gaila rėkdint, nes ir taip ašarų pakanka dėl pilvo verysad.gif dienomis užmiega daug lengviau, o naktimis kai ir pati užsnūstu maitindama kartais lieka mūsų lovoje, bet jei neužmiegu ar prabundu, tai visada keliu į jo lovelę smile.gif
Atsakyti
Mano vyresnėlis buvo ramiakas, pats užmigdavo lovytėj, o su mažuliais vargas.Kartais užtenka tamsią paklodę užmest ant lovytės kraštų, kad būt tamsu (padarau romantiką smile.gif ), nes baldakimo neturiu, o kartais tiesiog marlės gabalą ant akių užmetu - makaluojasi , makaluojasi ir užmiega.Dar kartais padeda, kai nenoriu iš lovytės iškelt- judinu mažylio užpakaliuką- gaunasi koks tai supimo imitavimas. padeda, ypač kai vaikas dar neišsibudinęs.
Atsakyti
ko tik neprisigalvojame,kad maziukams uzmoigti padetume wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o as turiu lovyte kuri supasi,nuo pat gimimo migdau ten ir visai gerai,aisku buna ir dienu kai reikia ant ranku migditi,ypac kai dantukai dygsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaP @ 2007 12 07, 16:33)
o as turiu lovyte kuri supasi,nuo pat gimimo migdau ten ir visai gerai,aisku buna ir dienu kai reikia ant ranku migditi,ypac kai dantukai dygsta biggrin.gif

VARGELIS KAI DANTUKAI PRADEDA DYGTI,NORISI MAZIUKAMS MAMYTES ARTUMO wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaP @ 2007 12 07, 16:33)

Mes irgi turime linges ant lovytės, bet nė karto nebuvau jų uždėjus, nes paskui vargas, kai iki kelių metukų reikia taip supti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JulijaP @ 2007 12 07, 17:33)

Turim ir mes jau tris dantukus bigsmile.gif tik va zirzti dar nenustojom nes labai kankina tas dantukų dygimas ax.gif O kad lovytė supama manau visai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
mano panelyte diena uzmiega pati, dazniausiai zaislu kruvoje lotuliukas.gif , kitaip nelabai iseina. o nakti svarbiausia kad butu tamsu, tai 10~15min ir miegam, tik labai daznai prasibunda nakti tai arbatos tai pienelio nors pries miega ir sociai pavalgom g.gif be to dar dantukai dygsta tai pastaruoju metu labai neramiai miega
Atsakyti
mano mazius irgi blogai miega nakti,vartosi ir vartosi,nezinau jau ka daryti,pati neissimiegu schmoll.gif
Atsakyti