QUOTE(dije @ 2007 12 10, 23:51)
Dieną užmiega tik glėbyje arba reikia šalia gultis ir lopšinę niūniuoti. Užmigusią į lovytę perkeliu. Vakare užtenka išjungti šviesą ir migduko muzikėlė ją užliūliuoja. Na kartais, tą migduka dar pabando apversti

,,pastumdo..bet miegelis akis užspaudžia...
Iki 5 mėm išmiegodavo nuo 22 iki 5-6 ryto. dabargi nuo 22 keliasi apie 2 , po to apie 6 ir tada 8-9 val.

Nakti geria MP.
mano situacija panasi. iki 4 mėn. ismiegodavo dazniausiai iki 5 val., p nuo 4 mėn. keliasi labai daznai. uzmiega apie 22 vla., o jau 1.30 val. gyvas, po to 4.30 val., 6 val. siaip nori pabendrauti, bet valgyt neduodu, valgyt duodu apie 7 val. valgo MP. nuo tokio miego ir as esu pavargusi neisimiegu. nakti kai maitinu tai isikeliu i lova ir maitindama pati uzmiegu. noriu ir pati pailseti, beje kai vaikas naktim pradejo keltis ir pats neramesnis, po to prasciau ir diena miega. nezinau kai daryti. padėkit.
Papildyta:
QUOTE(salteniene @ 2007 12 10, 22:43)
Musu maziukas irgi sunkiai uzmiega,nakti daznai keliasi valgyti,o diena beveik visai nemiega,po puse valandos pasnaudzia keleta kartu.
dienomis, kad uzmigtu nori, kad pasupuociau, nes migdau vezmuki. bandau nesupti, bet kai isirekia, tai tada jau isvis sunku nuraminti. nezinau net kaip migdyti. naktciai kartais uzmiega valgydamas, bet paskutiniu metu tai buna labai retai. kai paguldau i lovyte nakciai tai zurzgia zurzgia kol isiverkia labai. paimu ant ranku ir neuzilgo uzmiega. bandziau visaip, bet nelabai pavyksta man. duodu ir zaisliuka i rankas, tai suka suka, kol supyksta, dejau ir marle ant veiduko - nieko nepadejo. daunuoju, glostau - nieko. nezinau. esu pasimetus.