Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

mano mazge 2.5men.ismiega po 10val.su vienu dviem maitinimais.o diena ivairiai
Atsakyti
kartais pats uzmiega su buteliuku burnoje,ar sus soske.Bet kai neramus priglaudziu prie kutines,pasupu ir galvyte paglostau ir nurimsta,o jau tada i lovyte...
Atsakyti
man labai gera ja uzmigdyti paciai ant ranku...akiu kontaktas, meilumas, bucinukai. Nesu daininyke, bet savo kurybos lopsines dainuoju ir supu. Cia musu sventa tradicija. Labai retais atvejais, kai ka nors reikia nuveikt skubaus ir mergyte paguldau miegeliui ijungus karusele, priekaistauju sau..Bet tai buna labai retai. Siaip ji pas mus savarankiska ir pati uzmigtu..Bet tradicija yra tradicija. Kita menesi ir pasaku skaityma ivesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mum beveik 7 mėn ir dar reikia supti...Kartais net rankas paskausta, bet kitaip neužmiega doh.gif gal ateis laikas pripratinsim pačią užmigti be supimų g.gif smile.gif
Atsakyti
pasiguldau šalia savęs, be niūniuojant, glostant ji nusminga lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazyle iki siol nebuvo gulejusi lovyteje, migdydavom vezime, ant ranku, visaip budavo, bet lovyteje : schmoll.gif Viena karta paguldziau i lovyte, reke iki pamelynavimo su asarelem, tai daugiau taip nebekankinau. Dabar kai jai 3 men nusprendziau pabandyti migdyti loveleje be jokiu supimu, nes ant ranku supti jau sunki, lopselis vezimo jau kaip ir per mazas miegot. Ir visai mus neblogai sekasi thumbup.gif kartais be rekimo uzmiega pati, o kartais parekia bet be asaru, ir uzmiega thumbup.gif
Atsakyti
Mes nesupam ir nenesiojam. Paguldau ijungiu muzika jei nenori miegoti tai jis dar pakalbina zuvytes nuo karuseles biggrin.gif . O siaip paglostau galvyte duodu soske. Jeigu nori miego tai luzt su buteliuku burnoj smile.gif
Atsakyti
Maniškis užmiega, kai atsisėdu pasiimu ant rankų priglaudžiu prie krutinės ir paglostau galvytę, būna ,a kad pats nulūžta. O geriausiai užmiega ant rankų prie kompiuterio, nieko daryti nereikia, tiesiog nulūžta biggrin.gif
Atsakyti
Nu va as irgi galvojau, kad mazokai miega. Nakti vaikas ramus nuo 10 iki 7 ryto o diena tai kaip zuikis du tris kartus bet tik pusvalandi, retkarciais daugiau. Lauke irgi tas pats, valanda retai kada ismiega. O ir siaip su uzmigimu istorijos verysad.gif
Atsakyti
o ka jau man sakyti, kai mano 1 menesio kudikis diena miega tik apie 4 val o nakti 6 sad.gif
nesuprantu kas jam darosi, akys kaip sagos ir neuzmiega ... tik kai i lauka iseinam pamiega po 1.5-2 val ir gana
Atsakyti
QUOTE(ramashka @ 2008 04 02, 21:08)
o ka jau man sakyti, kai mano 1 menesio kudikis diena miega tik apie 4 val o nakti 6 sad.gif
nesuprantu kas jam darosi, akys kaip sagos ir neuzmiega ... tik kai i lauka iseinam pamiega po 1.5-2 val ir gana

blink.gif oho, tikrai ne kas mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(ramashka @ 2008 04 02, 21:08)

Gal lauke dazniau pabukit g.gif Dienos grazeja, smagiau stumdyti vezimuka. Mano dukryte (6men.) pirmus du menesius tik valge ir miegojo - net nesijaute, kad antras vaikas seimoj atsirado smile.gif O dabar miega diena 3-4 kartus, is viso gaunasi 3-4 val. ir nakti apie 10 val. thumbup.gif Miegaliuke tokia smile.gif Bet nakti tai daznai keliasi pavalgyti verysad.gif
Atsakyti