Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

Mano dukryte reikedovo gal koki gera menesi diena nakty supti doh.gif o kai nustodavau supus vel nubusdavo o soske neimdavo biggrin.gif atsikankinau bet savo dasimusiau thumbup.gif dabar diena kartais turiu pasupti masininei kedutei o nuo 19 valandos uzmiega pati thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis nuo 6 men nakti miega po 10-12 val., o diena tik 1-3 kartus, bet ne ilgiau kaip 30 min. Nesvarbu, ar lauke, ar namie - vis vien ilgaiu nemiega.
Tik tada, kai jau kur nors ruosiames keliauti ir dar ji pamigdau pries vaziuojant, atrodo specialiai miega ilgaiu nei paprastai...
O dabar jau jam beveik 11 men nakti miega apie 11 val, nuo 7h ryto siurbdamas MP g.gif , o diena 1-2 kartus po 30 min.
Visai ne miegalius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2008 03 30, 10:11)
gal tema kartojasi, bet nieko neradau. 4u.gif

turiu įtarimą, kad mano vaikas per mažai miega. jam 7 mėn. o miega (ir nakties ir dienos miego) tik 11-12 val. per parą.  unsure.gif  g.gif
įdomu pasidarė kaip kitiems yra, parašykite prašau kiek jūsų vaikui laiko ir kiek išmiega per para.

4u.gif

mano dukrytė mėnesio laiko tiek temiega doh.gif ir visas tas laikas beveik gaunasi naktį, dieną porą kartų po pusvalandį valandą pasnaudžia geriausiu atveju, bet dažniausiai tai po 10-15 min. jau akys plačios ir bendrauti nori, šiaip guvi ir linksma, ramiai leidžia laiką kai nemiega biggrin.gif ir lauke taip pat nemiega doh.gif nei supimas nepadeda doh.gif va ir dabar jau po pusvalandžio miegelio kviečia ateiti biggrin.gif
Atsakyti
mano mažylė keturių mėnesių per parą miega 14-15 val. (naktį apie 11 val. ir likusias dieną, per tris miegelius)
Atsakyti
Mano mažiukas naktį išmiega 9,5-10 val.o diena miega labai mažai trys kartus 25-40 minučių, o buna dar mažiau.
Atsakyti
Mums labiausiai padeda muzika thumbup.gif Ijungiu vaikisku daineliu, panesioju ir uzmiega. labai dziaugiausi, kai atradau si buda, bet ziuriu jau baigiam iprasti g.gif
Vakare tai pati uzmiega, nakti irgi nesupu. O diena tai visko buna verysad.gif
Atsakyti
Mums eina desimtas menuo, diena vidutiniskai miegam du kartus po 1.5 val., vakare migdau 9.3-10,tai ryte 8 valanda jau kelias.Bet va,man nakti man keliasi 3-4 kartus,iesko mamos papo schmoll.gif .Nezinau kaip ir atpratinti g.gif ... Ir labai neramiai miega schmoll.gif .
Atsakyti
Mes ryte atsikeliam 7val doh.gif ,apie 9 paalges pamiega kokia valandzike,tada po koses uzmiega kokiom 2valandom ,jai bunam kieme tai 3-4 val su pertraukom biggrin.gif .tada dar pries nakti koki pusvalandi,va o nakti keliasi valgyt kas tris val doh.gif ,tai va kiek cia mums gaunasi miego lotuliukas.gif .na gal apie 14val.Mums jau puse meteliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 03 30, 12:42)
Tokio amziaus kudikis turetu ismiegot 14-15val per para.Bet kiekvienas individualus juk.Tad jei vaikar neirzlus,zaidzia,valgo,tai nera reikalo jaudintis.O jei matot,kad neissimiega,tai migdykit dazniau.Ir geriau,kai miega keliskart ir po maziau negu karta po kelias val,taip nepervargs per daug.Be to,labai gerai,kai yra sioks toks miego rezimas,tada iprantama eit miegot tuo paciu metu ir daug lengviau uzmigdyti.

KAIP GERAI BŪTŲ thumbup.gif Sunku pasakyti g.gif kiek čia tų min surinktumėm ax.gif
Atsakyti
oj visaip g.gif pakankamai sunkiai doh.gif liuliujant, dainuojant t.t.
Atsakyti
QUOTE(ausrine2 @ 2008 03 04, 12:20)
Sveika Ievute. Mano lelius irgi be proto neramus, daktarei sakiau, bet kadangi gyvenam ne Lt, O Danijoj, tai niekas net neklauso tipo normalu ir viskas, jau nervai nebelaiko su jais sneketis. Mes balandi irgi vaziousim i Lt ir leksim pas daktarus. Norejau parasyti kad V ilniaus sveikato snamuose dirba vaiku neurologe gyd Cerniauskaite, ji dirba ir Santoruose, labai ja giria.Kai grisit i Lt ir eisit pas daktarus , parasyk ka sake.

o kaži nuo to sirupuko neatsiras priklausomybė? turbūt reikia išbandyt, nes jau taip pavargau.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lbj @ 2008 04 07, 18:54)
o kaži nuo to sirupuko neatsiras priklausomybė? turbūt reikia išbandyt, nes jau taip pavargau.
doh.gif

o kas yra? blink.gif
Atsakyti