Na maniskis seniau uzmigdavo ivairiai: ir ant ranku supant ir prie krutines kai maitinau ir vezimeli tako migdyti, budavo toks tarpas kai pats niuniuodavo ir uzmigdavo( cia tai geriausias buvo variantas),o dabar kai nebemaitinu MP, isigudrino uzmigti tik su buteliuku gerdamas misinuka. Na man tai nelabai patinka, bet taip jau yra.
QUOTE(jjurgius @ 2008 04 23, 07:44)
o mes jau atrodo viską išbandėm ir visokius lašiukus ramiam miegiui ir arbatėles, ir į vonelę pylėm visokiu žolių nuovirų..... kaip jokių rezultatų taip jokių .....
nusiteikę nemiegoti iki kokių 2 metų
gerai, kad nors dieną ramus ir linksmams (jokio vargo) tai spėju, kad sveikas 
nusiteikę nemiegoti iki kokių 2 metų

situacija lygiai tokia pati kaip musu

QUOTE(mrs.ieva @ 2008 01 26, 15:39)
bet anksciau jinai miegodavo daug geriau.......
pakalbu su kitom mamytem, ju vaikuciai gal ir pasiblasko per miegus, bet ne tiek kaip mano. ir pastebiu kad diena jos aktyvumo laikas labai sutrumpejo, nes jauciasi nuovargis po nakties. isbuna vos pora valandu ir luzta miegoti.
pakalbu su kitom mamytem, ju vaikuciai gal ir pasiblasko per miegus, bet ne tiek kaip mano. ir pastebiu kad diena jos aktyvumo laikas labai sutrumpejo, nes jauciasi nuovargis po nakties. isbuna vos pora valandu ir luzta miegoti.
gali buti kad rachitas arba truksta vitamino D, jei miegodamas blaskossi sukalioja galvyte, jei prakaituoja delniukai, kaktyte, yra plike ant galvytes. arba kita isvada kuria mum del neramaus miego padare daktare tiesiog sveikas vaikas, greitai auga uztat ir neramiai ir prakaituoja ir plike nuo gulejimo

Papildyta:
dar gali maudyti valerijonu saknu vonelese arba negyvosios druskos vonelese bent 2-3 kartus saviateje 100g ant 10l

QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 04 24, 19:56)
gali buti kad rachitas arba truksta vitamino D, jei miegodamas blaskossi sukalioja galvyte, jei prakaituoja delniukai, kaktyte, yra plike ant galvytes. arba kita isvada kuria mum del neramaus miego padare daktare tiesiog sveikas vaikas, greitai auga uztat ir neramiai ir prakaituoja ir plike nuo gulejimo
suprask kaip nori zmogau, todel bandysim eiti pas kita gydytoja. todel tau patariu didinti vitamino D doze, kaz menesi po viena lasaliu didink tol kol nustos prakaituoti, tik neperzenk 7 lasiuku normos, jei net nustojus prakaituoti nakti blaskosi vadinasi viskas gerai. 
Papildyta:
dar gali maudyti valerijonu saknu vonelese arba negyvosios druskos vonelese bent 2-3 kartus saviateje 100g ant 10l

Papildyta:

aciu uz patarimus

QUOTE(bimkutele @ 2008 04 25, 15:27)
mano 3men.dukryte dazniausiai miega su viena pramerkta akyte,su vyru nusprendem,kad ji mus stebi 

musu sunelis irgi taip daro

dabar silti orai prasidejo - kaip jusu mazyliai lauke miega? savo kudykeli dabar visada lauke ar balkone migdau, ir ilgiau miega, ir greitai uzmiega

QUOTE(jjurgius @ 2008 04 26, 18:35)
mano mažiui nuo gimimo laukas kažkodėl nepatinka
lauke pamiega max koki pusvalandi ir tai visa laika reikia stumdyti, o namie, savo lovelėj tikrai ilgiau pamiega
kažkoks keistuolis 

pas mus ta pati situacija,jei vaziuojam i luka,tai kai uzmiega visa laika turime vaziuoti,tik sustoju iskart atsibunda