Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

QUOTE(Olmeca @ 2008 04 30, 16:29)
na anksciau tai uzmigdavo valgydamas, tai tik atrugdindavom ir guldydavom, dabar jau sudetingiau, padeda siltas apklojimas ir karusele ijungiu ir po 20 min jau miega, arba senas geras budas, kuri panaudojo mano vyras - suvystimas  doh.gif  paprastai nieko ypatingo susuka i pleduka kad rankytes priglaustos prie sonuku butu ir per 10 min uzmiega  thumbup.gif  o veliau ziuresim gal ka kito atrasim, o lauke tiesiog nuo vezimo vezimuku uzmiega  thumbup.gif

mes susukdavm iki kol suejo vienas men.. o dabar tai labai jau priestarauja jei rankytes ne laisvos doh.gif
Atsakyti
As savo pupa namuose migdau dainuodama lopsines, o lauke vezimeli pasupu ir uzmiega smile.gif
Atsakyti
mano dukrytei rytoj menuo sueis. Labai mazai miega. Nakti ismiega apie 10-12 valandu su 1-2 pertraukom maitinimui ir pervystymui, tam po valanda mazdaug reikia, tai is viso kokias 8-9 val. O diena tai kaip kada, kartais ismiega 4 val., o kitus kartus po pusvalandi ar dar maziau. Siaip labai neprognozuotai. Skaiciau, kad kudikiai miega po 16-20 val. per para, tai mums truksta iki tiek keliu valandu. Kai nemiega buna labai nerami, vis valgo ir valgo... arba kakoja, steni, steni... arba... nesuprasi, kas darosi...
Atsakyti
QUOTE(Taila @ 2008 05 01, 12:50)
mano dukrytei rytoj menuo sueis. Labai mazai miega. Nakti ismiega apie 10-12 valandu su 1-2 pertraukom maitinimui ir pervystymui, tam po valanda mazdaug reikia, tai is viso kokias 8-9 val. O diena tai kaip kada, kartais ismiega 4 val., o kitus kartus po pusvalandi ar dar maziau. Siaip labai neprognozuotai. Skaiciau, kad kudikiai miega po 16-20 val. per para, tai mums truksta iki tiek keliu valandu. Kai nemiega buna labai nerami, vis valgo ir valgo... arba kakoja, steni, steni... arba... nesuprasi, kas darosi...

mano mergyte irgi taip pat elges pirma menesi, o dabar jau daug ramesne nors tikrai nera miegale ypac diena.. prie papuko pasnaudzia ar lauke, lovytej labai retai....paguldyta dairos aplink, stebi, kalba kazka savo kalba. ant ranku irgi uzmigdyti nepavyksta....galiu tik pasidziaugt kad nakti miega puikiausiai (valgo dazniausiai 1 kart) ir teveliams pailseti duoda smile.gif
Atsakyti
na mum tai 4,5men, tai vakare uzmiegam apie 21h, o keliames apie 8 thumbup.gif tik karteli nakti valgome, penkias min thumbup.gif ir toliau knarkiam... o diena tai buna ivairiai, bet dazniausiai tai du kartus po 1,5h ax.gif tai bendrai iseina per para apie 14h thumbup.gif
Atsakyti
Mum 9 mėnesiai, tai mėgam nakti kažkur nuo 10-11 iki 6-7 ryto, o diena 3, kartais 4 kartu- ryte ir vakare po 1,5 val., o pietų miegas ilgesnis- apie 3-4 val.
Atsakyti
QUOTE(agmineta @ 2008 05 08, 14:36)
na mum tai 4,5men, tai vakare uzmiegam apie 21h, o keliames apie 8  thumbup.gif tik karteli nakti valgome, penkias min  thumbup.gif ir toliau knarkiam... o diena tai buna ivairiai, bet dazniausiai tai du kartus po 1,5h  ax.gif tai bendrai iseina per para apie 14h  thumbup.gif

good.gif va čia, mano akimis, idealus variantas thumbup.gif photo.gif ir nakti pakankamai išmiegi ir diena turi laiko apsikuopt..
Atsakyti
Mes tai gulam apie 21val, keliames nakti du kartelius pavalgyti, pavalgom ir vel miegam iki 7.30ryto, kartais ilgiau. diena su miegeliu buna sunkiau, numiega 30min ir gyvas, o kartais pora valandziukiu nusnaudzia.
Atsakyti
mano mazyle diena beveik nemiega,buna nusnaudzia 10min doh.gif guli,akytem varto,sypsosi wub.gif draugiu paklausiu tai ju pipliai pavalgo ir miega,ir taip visa diena g.gif gerai kad bent nakti ismiega kokias 7 val thumbup.gif
Atsakyti
zyzle, mano emilyte lygiai tokia pat - vis bendraujam per diena, o naskti abi parpiam iki 7h ryto smile.gif
Atsakyti
Mes ismiegam 12h nakty ir pietu 3-4h ax.gif
Atsakyti
Pasiskaiciauas cia kaip jusu mazyliai miega ir nusiraminau: ne vieni tokie mazi nemiegam thumbup.gif Siuo metu mums 1.5men nakti ismiegam po 6-7val kartai su 1valgymu, o kartais be valgymo, o jau diena kaip Dievas duoda lotuliukas.gif po 15-30min ir ne nezinau kiek kartu taip, gal kokius 5kartus.Tai taip iseina mes miegam isvis labai mazai, bet esam labai aktyvus ir reikalaujantys demesio lotuliukas.gif
na manau musu maziukai patys geriau zino ko jiems reikia.
Atsakyti