Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie miegą

pas mumis viskas su miegeliu buvo puiku iki 4 men,ir diena ir nakti thumbup.gif ,nu dabar kosmaras,mes su vyru nemige jau 2 men,nakti keliasi seip sau,kad parekautu(bent 5 min)nes valgyt kai siulau grieztai atsisako,diena tas pats,100 kart po kelias minutes.Sako kad susitvarkys,tai laukiam kaip sventes to pagerejimo,Dienos su naktim tikrai nesumaise,nes tada vaikas visai nakti nemiega,o cia kitaip.Nervu daktare israse lasiuku,kurie biski apramins,tai baisiai laukiam su vyru rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergytei tik 2-a savaite eina, o apie ramu miega spejome abu su teveliu pamirsti. unsure.gif Pavydziu toms mamoms, kuriu mazyliai ismiega nakti po 7 val. Manoji keliasi ir diena ir nakti kas 2-3 val ir budrauja apie 2 val.: valgo, ziurineja visur, pyksta, verkia, spardosi ir t.t. Visai jegu neber! schmoll.gif
Atsakyti
gyvenam visai be ritmo, kada nori tada valgo, kada nori tada miegam.
nuo pat gimimo nebuvo mažius didelis miegalius. pamenu pirmom savaitėm miegojo po 14-16val. dabar mums jau 5,5mėn. ir jei gyvenam be didelių išvykų iš namų, kasdieninėje rutinoje, tai miega naktį 21.30-7.00 keliasi 2kartus valgyt. dieną 2kartus po 30min. ir vidury dienos 1-2val.

taigi, iš viso susidaro apie 9-12val.
Atsakyti
na va mums greitai sukaks 7 meneseliai biggrin.gif dar pries savaite miegojome 3 kartus per diena bigsmile.gif o dabar jau tik du,kas atsitiko g.gif tiesiog nebenori miegucio verysad.gif
Atsakyti
mano lelius tai diena beveik nemiega kaip sakant po valgio snusteli 15min
Atsakyti
Mano sunytis miega 2, o kartais ir 3 kartus dienos metu. Nakciai uzmiega apie 22h, bet uz tai pabunda pora kartu per nakti doh.gif ... Jau atsibodo blink.gif blink.gif blink.gif ... Keliasi apie 8-9h. Galetu anksciau keltis, o naktele miegot, bet gi jam nepasakysi tongue.gif
Atsakyti
Mano Gabyte miega neperdaugiausiai,diena mazai,per piktumus uzmiega verysad.gif ,kartais pavyksta pamiegoti pusvalandi,kartais tik po kokia 15 min verysad.gif ,2-3 kartus dienoje.Na o nakti kelia valgyti net iki 4-5 katu,nors mazyle jau 4,5 menesio.Jau esu siaubingai pervargusi,niekaip neiseina ilgiau pamiegoti.Bet vis tikiuosi,kad ateis tokia naktis,kada atsibusiu ir nustebsiu,kad "o,mazyle nepabudo valgyti!"Manau kazkada juk susitvarkys jos miegelis g.gif smile.gif
Atsakyti

Sveikos mamytės, ir kur gi jūs randat tokių vaikų, kurie gerai miega??? biggrin.gif Išduokite paslaptį. lotuliukas.gif
kai aš prisimenu savo abiejų vaikų auginimą, tai net šiurpas nupurto, ypač dėl miegojimo. Tiek pirmas, tiek antras per parą išmiegodavo apie 4 valandas. naktim keldavausi po 15 kartų ir daugiau. O apie dienos miegą net nesvajodavau. Ir taip iki 3 metų. vyresnėlis būdamas 1 metų miegojo 1 kartą 15 min. pietų miego. Tad gyvenau tikrai linksmai doh.gif . Pati užmigdavau maitindama (iš krūties ar buteliuko), o vat kūdikis - ne. Išbandžiau labai daug įvairiausių būdų ir gudrybių migdant mažylius. Apie maudynes vonelėje prieš miegą negalėjo būt nei kalbos, nes po jų mažiausiai 8 val. jie nemiegodavo. Tad maudyti tekdavo rytais ar per pietus. Važiavom ir pas neurologą, ir pas vaikų gydytojus. kai išsekdavo kantrybė, kviesdavau ir į namus, nes stogas tikrai abiem su vyru važiavo. Perstatinėjom loveles į kitą vietą, dėjom po pagalve valerijonų šaknų ir t.t. Niekas nuo to nepasikeitė. 3-4 metų laikotarpyje viskas lyg ir susitvarkė. Tik vyresnėlis darželyje taip ir neišmiegojo nei vieno pietų miego.
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Na aš tai neturiu jokių skundų dėl miego... pirmus mėnesius turėjau net pati pažadinti, kad pavalgytų... o ir dabar užmiega 21val. o paskui keliasi 7-8 val. pavalgo ir vėl reikia pamiegot iki kokių 10... biggrin.gif taip kad jokių skundų neturiu dėl to... aišku tfu tfu tfu... o visa dieną mes bendraujam ir žaidžiam, išskyrus pora valandžikių kai miega mano saulelė pietų miegiuko ax.gif
Šiaip tai mano mažają labai veikia mėnulio pilnatis soske.gif, tada ji truputį būna nerami... tai savaitėlę pasikamuojam ir ji, ir aš, o tris ilsimės vacation1.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 1menuo ir savaite miegam labai ivairiai viena diena išmiegam beveik visa, išskyrus tada kai valgom ir keičiam kelnes smile.gif , o kita šokdina mamyte kaip reikiant. Nakti dažniausiai miegam gerai pvz., šia nakti užmigom 22.30, o prabudom 4 ryto, pavalgem ir vel iki 7.00 miegojom(truputi paniurzgėdamos). Kitas naktis buna, kad keliames kas 3 valandas pavalgom ir vėl miegam schmoll.gif
Atsakyti
verysad.gif Suneliui 8 men. o nakti dar viena syki keliames.
Kai buvo 5-6 men., tai nuo 22h ismiegidavo iki 6 ryto. Po septinto menesio vel miegelis suprastejo - pabunda pavalgyti kokia 3h ir siaip pradeda vekslenti kelis sykius per nakti.
Sako, kad nuo 7 men pas daugeli vaikeliu atsiranda problemeles su miegu verysad.gif
Atsakyti