QUOTE(vitalija... @ 2006 09 02, 16:02)
Skaitau ir negaliu patiketi!
Kai gime vaikelis dar niekada nebuvo visa nakti ismiegiojes!Geriausiai miegojo iki 3men tai tik 2kartus nakti keldavosi.Man sunku patiketi, kai kudikiai apskritai tik valgo ir miega, mano berniukas nuo pat gimomo dideliu noru miegoti nepasizymejo

Dabar suneliui 7men, o jis vis dar keliasi kas 2 val valgyti mamos piena!Kartais buna kad stabiliai kas valanda ima klykti lyg ko issigandes.Laukiu kada gyd gris is atostogu ir issisiusim pas neurologa, nes mane pacia greit isves

Seneliai abieju uzsieni, tai tikrai neturiu kam duot padabot!Tai ir bunam su vaiku pikti

Kartais nakti nebesuprantu pasokusi kur randuosi

Jau net nebejuokinga, net nesitiki, kad kada nors isaus ta diena kai vaikas atsitokes
Gal ir jum yra taip buve?gal zinote kokiu laiudisku priemoniu?
Manau, kad čia reikalas tas, kad berniukai mažiau miega...

Jau ir aukščiau paskaičius postus, matyti, kad visos miegalės yra mergaitės. Todėl ne veltui sako, kad greičiau daugiau vaikų užsimano tos, kurioms pirmagimės buvo mergaitės. Priemonės tokios: miegoti kartu (o ne skalbti, valyti grindis ir t.t.), kas vakarą maudyti ir pripilti ramunėlių į vonelę. Kai verkia, gali būti, kad kažką negero susapnavo ir išsigando. Labai padeda kai kurių nemėgstamas žindukas - paduodi vaikui, jis čiulpia, apsiramina ir užmiega.