kaip gerai kad cia uzejau

Vis galvojau, kad mano trecioke kazkokia netokia kaip visi- ir didesne tingine, ir didesne uzuomarsa, ir didesne neklauzada...Pasirodo, ne tokia ji jau ir blogesne

Gal tik mano reikalavimai labai auksti, tikriausiai pamirstam, kad tai tik vaikas, o ne koks robotukas... Kartais kai pagalvoju, kad keliasi tas vaikelis kaip ir as- 6.30, tai net baisu darosi, o dar tos dienos, kai eina i keleta bureliu, tai namo ja parsivezu apie 18.30. Tai pagalvoju- kokia cia ta vaikyste? Kur jau cia priversi buti atidziai ir super susikaupusiai... Pamenu, kad mano mama visai prie manes nei sedejo, nei ka moke...Skaityti ismokau 4,5 metu, rasyti 5, o mokykla isejau 6, baigiau vidurine medaliu, viena aukstaja "raudonu diplomu", veliau magistratura- vel tas pats...Todel visa laika gyvenau ta mintimi, kad vaikas gali ir turi pats, pats, ir viska pats- jei turi noro.
Beda, kad mano dukryte to noro neturi- matyt, kaip ir didzioji dauguma siuolaikiniu vaikuciu- Suprantu, kad reikia kazkuo sudominti, tai jau dabar koki geras puse metu ieskau to kazko... Kol kas nesudominau iki galo, bet po truputi sekasi...
Sekmes visiems